Криптовалюта

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Bitcoin: Офіційний сайт, Вікіпедія, Lurkmore

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
вночі "чудово-швидка" хвиля вниз була у багатьох. Навряд це можна було спрогнозувати

Місто
Жовті Води
⚡️Ошукали громадян ЄС на $1,2 млн — СБУ та Нацполіція спільно з правоохоронцями країн Балтії в Дніпрі викрили чотири кол-центри та затримали 11 криптошахраїв

Шахраї демонстрували фальшиві графіки зростання прибутку на підробленій онлайн-платформі, після чого переконували жертв переказувати дедалі більші суми на криптогаманці. Коли суми сягали максимуму – зв’язок із клієнтами обривали.

Під час 40 обшуків вилучили техніку з доказами, а також 21 млн грн у еквіваленті, ймовірно отриманих злочинним шляхом.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Roma88, в мене все за згодою, людина сама дала кошти(вище писав). Але в ваших інтернетах вірити нікому не можна:dash1:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
У знайомого є багато грошей, але нема часу. В мене навпаки :) Він кинув на біржу 1000usdt і каже, що йому його знайомий розказав, що торгує через ботів на 3Commas і має стабільний дохід невеликий. Каже, щоб я розібрався, якщо гроші втрачу, то нічого страшного. Ніхто цією платформою не користувався?
Запустив бота(якого пропонує платформа) 2 лютого на торгівлю 400 usdt. Дохід за 12 днів 18.2626435 USDT. Всі угоди в плюсі... З кожної угоди заробіток в середньому 0.04 USDT
Запустив ще одного бота і докинув 300 usdt(не своїх). Позавчора цей бот відкрив угоду(до цього було все в +). Вчора ввечері уже був -4usdt(я так зрозумів, що курс просів всіх валют). Рано проснувся, подивився в додаток - уже -40usdt. Наторгував бот :LOL:. Але угоду не закривав, подивлюсь скільки наторгує. Зараз уже -20usdt
закрив угоду. В результаті мінус 51 usdt. Був момент, що було -5usdt. Не моніторив годину - уже -51 (y). Досвід, він такий, буває і негативний. На цьому моя торгівля ботами і не тільки ботами, закінчується, всім дякую за увагу :LOL:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Mirage, почему навряд ли? Мой бот именно этим и занимается: при падении (любом) он докупает монеты, при росте - продаёт лишнее. Я просто указываю заранее процентное соотношение. Всё пр классике портфельного инвестирования, как раньше с обычными активами делал.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Roma88, в мене все за згодою, людина сама дала кошти(вище писав). Але в ваших інтернетах вірити нікому не можна:dash1:
У Києві ошукали громадян на понад 20 млн під виглядом інвестицій

За даними слідства, схема діяла з жовтня 2022 року. Організатори пропонували громадянам вкладати гроші у нібито міжнародний інвестиційний майданчик, обіцяючи швидкі та високі прибутки.

Для клієнтів створювали спеціальні сайти з персональними кабінетами, де відображалися нібито інвестиції та прибуток.

"Насправді ці показники були віртуальними, а кошти потерпілих виводили на рахунки організаторів", – зазначили в ОГП.

Правоохоронці заочно повідомили про підозру одному з організаторів – 32-річному громадянину України, який перебуває за кордоном у країнах ЄС.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Шо це? Постачальник графіків з шапки прокохав статистику за пів року. Нема згадки "як козаки на 120 сходили", а на офсайті з листопада до сьогодення біла пляма, з'єднали дві точки, гадайте по середньозваженному.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
drmz, ты так пишешь как будто тут есть кто то приверженец крипты. Большинство форумчан до сих пор искренне считают это всё пирамидой, лохотроном и разводом лохов.
Кто этой темой увлекается? ты, да я, да мы с тобой? ну ещё может пару челов, которые сидят тихо, не отсвечивают, иногда лайкают.
(отдельное спасибо Раптору, который в какой то момент подсрачником меня в эту тему затолкнул. До сих пор его вспоминаю с благодароностью! Спасибо)

Зверху