Криптовалютна карта від біржі Bybit

• Автор теми Set
  • Дата створення

Benderr

Заблокирован
Місто
Київ
з 10% кешбеком виходить курс USDT/UAH 45.49. Десь є варіанти вивести USDT на гривню по більш цікавому курсу?
А как так 505/11,97=42.18 ???
Post automatically merged:

или к этим 42,18 + 10 процентов должно прийти?

шо то я потерялся с такими рассчётами

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
завтра має прийти перший кешбек, перевірю чи співпали мої розрахунки

Set

Місто
Хмельницкий

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Місто
Киев
Телефон
Moto G32
А розкажіть мені новачку будь-ласка який сенс цієї всієї возні з банківською картою Байбіт?

-10% кешбека в 1 перший місяць користування, якщо поповнив на 100$
-5$ за реєстрацію бонус, який можна потратити тільки на торгівлю на біржі?
Так це всього-навсього 600грн...
Ну звісно, якщо ти потратиш в перший місяць 1000$, то сума трошки збільшиться.

Натомість ми отримаємо:
-банківський рахунок в іноземному банку, який треба буде вказати при деяких діях в нашій країні, наприклад при відкритті СПД заповнюється в банку анкетка, де є таке питання про іноземні рахунки.
-по оплаті з карти думаю питань не виникне, але якщо виникне хоч якийсь збій, будете довго спілкуватись з підтримкою, доводячи, що ти не баран, в крайньому разі можливо прийдеться поїхати у відділення банку. А з країни не випускають)
-по карті присутня подвійна конвертація і це затрати, які ще більше зменшують користь карти

Так для чого взагалі ця карта?
Скрити свою присутність в крипті? Так ви ж надаєте всі свої дані для випуску карти. Карта кобрендова Bybit, все на поверхні, все видно як білий день. + авторизація KYC.

Невже не легше і дешевше завести mono і користуватись р2р?
Можливо я не шарю, розкажіть, чому саме всі кинулись на картку Байбіт як на гарячий пиріжок? Дякую

Місто
Kyiv
А розкажіть мені новачку будь-ласка який сенс цієї всієї возні з банківською картою Байбіт?

-10% кешбека в 1 перший місяць користування, якщо поповнив на 100$
-5$ за реєстрацію бонус, який можна потратити тільки на торгівлю на біржі?
Так це всього-навсього 600грн...
Ну звісно, якщо ти потратиш в перший місяць 1000$, то сума трошки збільшиться.

Натомість ми отримаємо:
-банківський рахунок в іноземному банку, який треба буде вказати при деяких діях в нашій країні, наприклад при відкритті СПД заповнюється в банку анкетка, де є таке питання про іноземні рахунки.
-по оплаті з карти думаю питань не виникне, але якщо виникне хоч якийсь збій, будете довго спілкуватись з підтримкою, доводячи, що ти не баран, в крайньому разі можливо прийдеться поїхати у відділення банку. А з країни не випускають)
-по карті присутня подвійна конвертація і це затрати, які ще більше зменшують користь карти

Так для чого взагалі ця карта?
Скрити свою присутність в крипті? Так ви ж надаєте всі свої дані для випуску карти. Карта кобрендова Bybit, все на поверхні, все видно як білий день. + авторизація KYC.

Невже не легше і дешевше завести mono і користуватись р2р?
Можливо я не шарю, розкажіть, чому саме всі кинулись на картку Байбіт як на гарячий пиріжок? Дякую
Всі кинулись не тільки на цю карту, але і на інші карти, з яких можна списувати крипту в магазині і т.д. без участі укр. банку.

Тому, що та ж карта моно чи інша з P2P через деякий час може закритись без пояснення причин(блокування банком). Тому що у вас будуть доходи які ви не зможете підтвердити папірцем (орендодавець квартири чи авто, заробітня плата, продаж майна і т.д., і ці папери повинні бути офіційними). Далі ці папери банк з легкістю може передати в налоговий орган і добрий вечір. А ще ви не можете надати банку документи, що це обмін P2P, так як банк такі папери не приймає і не любить людей котрі займаються криптою, тому що це не регульовано нашою державою і для нього це як красна тканина для бика.

А от криптокартки, не запитують де ти взяв крипту. Головне, щоб ця крипта була відносно білою. Не прийшла з підсанкційних бірж(обмінників) і напряму не використовувалась у торгівлі незаконними речовинами. І ліміти на таких картках відносно гарні, і проблем не маєш. В деяких біржах, можна отримати фізичну картку, що теж розширює поле свободи.

P.S. Уже неодноразово люди стикались з проблемами отримання грн через P2P, були проблеми з картками при отриманні грн(запити банка на походження коштів), блокування карток і відмова в обслуговуванні того ж моно і інших банків. Ну і ліміти в наших банках тільки підігрівають людей, переходити на трату крипти напряму з картки того чи іншого оператора(того хто випустив картку), так як це легше і без лишніх перепон.

Місто
Киев
Телефон
Moto G32
Дякую.
Але ж якщо не тягати по р2р десятки тисяч щодня, все робити акуратно, ніхто і не пристібеться.
Якщо суми невеликі, то можна і нашим банком обійтись, а якщо мова про десятки тисяч доларів на карті іноземного банку, то це вже стрьомно. Вони не ваші і ними той банк може розпорядитись як захоче:блоканути рахунок, поміняти 'вчора' правила, просто в один момент відмовити в обслуговуванні, бо ваша крипта десь якоби нечиста. І навряд чи проблема вирішиться простим 'дайте реквізити свого іншого банку ми вам залишок повернем. Скоріше за все на поїзд і вперед за грошима.
Як на мене безглуздо на малих сумах і стрьомно на великих.

А з приводу того, що моно може блоканути карту при надходженні грошей, то не переводьте на свою карту, а скористайтесь обмінником крипти на налік, такі існують. Буде комісія, але з картою іноземного банку теж немає безкоштовної юшки

Місто
Kyiv
Дякую.
Але ж якщо не тягати по р2р десятки тисяч щодня, все робити акуратно, ніхто і не пристібеться.
Якщо суми невеликі, то можна і нашим банком обійтись, а якщо мова про десятки тисяч доларів на карті іноземного банку, то це вже стрьомно. Вони не ваші і ними той банк може розпорядитись як захоче:блоканути рахунок, поміняти 'вчора' правила, просто в один момент відмовити в обслуговуванні, бо ваша крипта десь якоби нечиста. І навряд чи проблема вирішиться простим 'дайте реквізити свого іншого банку ми вам залишок повернем. Скоріше за все на поїзд і вперед за грошима.
Як на мене безглуздо на малих сумах і стрьомно на великих.

А з приводу того, що моно може блоканути карту при надходженні грошей, то не переводьте на свою карту, а скористайтесь обмінником крипти на налік, такі існують. Буде комісія, але з картою іноземного банку теж немає безкоштовної юшки

Бачу ви не зовсім зрозуміли як це працює. Крипта у вас на біржі, ви робите з нею що хочете(торгуєте, стейкінг і т.д.). А якщо потрібно, то просто оплачуєте з карти і все. У вас в іноземному банку, на рахунку 0. Навіть для нашої налогової 0. Все проходе моментально, наче ви поповнили картку і відразу оплатили з неї всі кошти. Тут такого як блокнути картку з коштами не вийде, у вас на ній 0, вона як прокладка. Малі суми зараз на P2P по невигідному курсу(те що я зустрічав). + коли вам зараз потрібні кошти, а з P2P вам можуть їх виводити і по 2+ годин(стикався не 1 раз) то ви можете вже і не купити те що от зараз потрібно.(планування і т.д. не завжі підходе якщо захворів чи ще щось)

За наліком теж не завжди є час їздити. А в деяких невеликих містах та селах обмінників таких немає і що тут робити? А ще перепони з постами і т.д.(думаю зрозуміло про що мова).

Кожен наш банк, зараз тільки посилює моніторинг, і кожне отримання на карту може стати останнім в цьому чи іншому банку.(навіть невелике)

Чоловік жінці перевів кошти з ЗП, а блокнули її і розірвали договір. І там дуже не розбирались. Хоча всі документи надіслали. Я не говорю що це панацея, але як варіант вижити і мати кошти на руках - це варіант.

P.S. Користуюсь уже карткою одної із бірж уже майже місяць. Питань не маю, все працює + кешбек в BTC. Поки стабільно. Кешбек змінювати можу кожен день, що дуже зручно. + apple або google гаманець в телефоні і норм. Фізична карта для отримання кешу в банкоматі. Кошти що не використовую, можу на депозит положити і % отримати. Зручність.

• Like
Реакції: Lust
Місто
Kyiv
virusolog, А какой сейчас топ 5-10 криптокарт? Слышал только про байбит и трасти
У каждого он свой. Если интересует чем я пользуюсь, можешь отписать в ПМ. Напишу как у меня.
И я не скажу что у меня 5-10. Так как много кто не открывает карты нам, а некоторые только виртуальные карты. Я искал именно физическую. Но сейчас имею и физическую и виртуальную.

Зверху