В українській локалізації втрапив мемчик із Ярік воділа - "прєвєт подстрижися"
Хочу подякувати Янусові від себе особисто та, гадаю, від усіх, хто (бодай деколи) читає тему.Я подивився Рембо і це було чудово.
Джон Рембо, старий дід, живе на пігулках на своєму ранчо. Від нудьги він вирив систему тунелів під будинком, зробив під землею кузню, печери, обладнав меблями і магнітофоном та сичує собі там під рок попутно ловлячи флешбеки з війни.
Дівчинка, яку він виховував останні 10 років їде в Мексику поговорити зі своїм біологічним батьком, де її продають у сексуальне рабство.
Ахаха.
Ну а далі, ви вже здогадалися - кров кишки распідорасіло! Кліше, кліше, кліше!
Критики з поганими рецензіями - гомосексуалісти звичайно ж (і я не про орієнтацію)
Але якщо трохи занудствовати, то такий собі фільм-кінець. Попередній був в цьому плані краще.
Янус - большой молодец, что поддерживает тему, только, бывает, спойлерит сильно. Как в случае с Рэмбо.Хочу подякувати Янусові від себе особисто та, гадаю, від усіх, хто (бодай деколи) читає тему.
Піду, подивлюся останнього "Ремба".
Зачем вы всё содержание фильма рассказываете? Может, под спойлер лучше прятать?Артур Флек, дешевий аніматор живе з мамкою, страждає від синдрому Туретта та інших псіхічніх порушень. Справи не ладяться майже весь фільм поки нарешті він не розуміє, що йому бути єганутим - це і є норм.
Вы привели пример спойлера не всего сюжета, а отдельных сцен. У вас в отзыве то, чего нет в трейлере - пересказ начальной идеи и, что важно, финальной. Скажите, что это не так.Это не спойлер, а трейлер. Вот пример спойлера этого фильма.
Тоже думаю, что если расскажу про Харви Квинн (в конце "Хищных птиц" до нее дойдет, что ей не нужны напарницы) - вы все равно на фильм пойдете. Но просмотр уже будет не таким, как если бы не знали финал.Ну и вообще, боязнь спойлеров - это навязаная фобия. Идя на властелин колец, марсианина или гарри потера - ты знаешь, чем все это закончится, но интерес к фильмам не пропадает.
Зачем вы всё содержание фильма рассказываете? Может, под спойлер лучше прятать?
Может завтра пойду из-за безнадеги, другого все равно ничего нетКто-то уже ходил на Джемини?
Сходил. Одноразовый фильм, немного предсказуемый сюжет, но скоротать вечер - норм.Кто-то уже ходил на Джемини?
Это да...100%На мой вкус 60 фпс каким-то образом уменьшает эффект кинематографичености, но тут ладно.
Нічосі! Де таке буває? Чи не в "Жовтні"?...
Я був один на сеансі, і коли купував квиток...