Осьо вручення
Доречі, хто не дивися 20 днів в Маріуполі, то якщо заходити через US VPN, то є на ютуб безкоштовно на каналі Frontline PBS
Останнє редагування:
Из международной телеверсии "Оскар" вырезали награждение украинского фильма "20 дней в Мариуполе" в номинации "Лучший документальный фильм"Осьо вручення
Доречі, хто не дивися 20 днів в Маріуполі, то якщо заходити через US VPN, то є на ютуб безкоштовно на каналі Frontline PBS
показ сокращённой версии церемонии "Оскар
я не розбирався детально у питанні, але, якщо логічно подумати, може тому вона і називається скороченою, що там нема частини номінацій?журналисты обнаружили, что награждения украинских документалистов там нет
нащо нам телетрансляція нагород, якщо нема нашого фільма, скорочена вона чи ні... хай тобі платять за рекламу своїх фільмів...показ сокращённой версии церемонии "Оскар
я не розбирався детально у питанні, але, якщо логічно подумати, може тому вона і називається скороченою, що там нема частини номінацій?журналисты обнаружили, что награждения украинских документалистов там нет
Маю підозру, що організатори не готують під кожну країну окрему версію. Я так зрозумів, що є дві версії - повна (зі всіма номінаціями) і скорочена (де лише основні, типу кращого фільму, кращих акторів, тощо). Категорія "кращий документальний фільм", де перемогла Україна, мабуть, не входить до скороченої версії. Тому що, обʼєктивно кажучи, це не наймедійніша категорія. Якщо ви не згодні, назвіть по памʼяті хоч пару фільмів-переможців у цій категорії в минулі роки.нащо нам телетрансляція нагород, якщо нема нашого фільма
Скандалу ж і нема. А як там було насправді - ми ж не знаємо, та і для нас, можливо це вперше, принаймні для молодого колективу суспільного...Тому "Суспільному" треба було заздалегідь розібратися і замовити для показу не скорочену, а повну версію. А не робити скандал на порожньому місці.
я їм ніколи не вибачу похорону МірамаксуThe Walt Disney Company Limited
Сусіди і друзі Довери і Бірчи святкують разом День Подяки. Ввечері, під кінець святкування, вони виявляють, що обидві їхні маленькі доньки зникли. З кожною годиною вони розуміють, що їх дітей викрали.
не знав, що й книжка є.Не пожалкував що подивився "Я, Побєда і Берлін".
Так, книжка здавалась смішнішою, є деякі відмінності в деталях.
Так, гумор та сюжет місцями можуть здатись наївними, але й книжка була легкою та доброю.
Як для екранізації книжки та як для українського кіно в цілому, вважаю, знято доволі якісно. Для виконання саундтреку задіяли багато зірок української музики.
Рекомендую.
Відеопрокат у вашому містіСьогодні стукнуло в голову, що хочу дивитись фільми легально, але користуватись підписками не хочу. Поки що найшов застосунок Гугл тв, де можна взяти на прокат фільм на 30 діб за умовно 50 грн і з українською озвучкою. Хто підкаже які ще є варіанти оренди фільму, без необхідності робити підписку?
вони десь лишилися?Відеопрокат у вашому місті