ЛГБТ

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Або в тюрмі часто цілком гетеросексуальних чоловіків переконують, що вони гомосексуальні...

Set

Місто
Хмельницкий
Мені часто пишуть листи, повідомлення мужчини всякі, що я їм подобаюсь. На вечорах чи заході, вони мене оточують як мухи на мед що жінкам які в нашій компанії приходиться мене "відбивати" від них. Я уже з таким інтересом до себе змирився. На офіційному заході можу навіть прийняти квіти від мужчини, але без поцілунку. Я можу терпіти їх бла бла бла, але не пиженство і манірність. Секс з чоловіком також пропонували чоловіки ж, але я не погодився. Не моє і не в мене як то кажуть у народі. :) Не тягне. Я взагалі 67% часу в році асексуальний повністю. Тобто мене взагалі не тягне на цьом...і тим більше явно не з ЛГБТ. Я вважаю це НЕ нормально дозволяти їх парам усиновлювати дітей. Моє імхо. Єдине що колись мені сподобалось як дві лесбіянки при мені цілувалися. Був вау ефект в мене.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
У Краматорську зараз багато військовий, жінок мало. Деякі чоловіки не проти спробувати секс із чоловіками:
  • ті, які не зможуть знайти жінку або не бажають платити великі бабки, шукають її заміну в чоловіках (звісно без поцілунків тощо);
  • ті, хто був на передку й, можливо, десь у глибині себе мав бажання спробувати, вирішує спробувати більш повноцінно.
а в Караматорске уже шо - задушить змею для слива баллонов уже не котируется? Обязательно нужно кому то в дудку запихнуть? :Olen:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...от не повірю, що у Крамахі перевелися "честные давалки" та просто шалави за гроші. Особливо біля військових. "Не верю!" (С)

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
...от не повірю, що у Крамахі перевелися "честные давалки" та просто шалави за гроші. Особливо біля військових. "Не верю!" (С)
вони також "чесно" наводять на об'єкти :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: в 23-му якось прилетіло по "одному" об'єкту в Костянтинівці.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Set, не звертай на нього уваги а краще ігноруй.
В нього розлад якийсь, уваги потребує. І з корейцями пив, і від геїв квіти приймав.
То яка тема на те й триндить.

А з приводу теми - та тут розрізняти треба. Закохатись, чи любити, - можна різну стать. Ми папу-маму любимо, сина-доньку але для нас вони люди без статі. А коли мова про партнера - вже мова про стать. Це не виглядає аморально чи протиприродньо.
Але є дилема - чи є між вами секс? Бо секс це фізіологічне задоволення, і що у жінок що у чоловіків зони для стимуляції до оргазму зовні. Але постає питання, як стимулювати?
Бо ота одна дірка внизу що є у тих і тих - вона природньо - лише на вихід, не на вхід. Інакше, з часом - привіт проктолог.
Так що, інакше стимулювати, без пенетрації. Або є інша дірка - та що вверху. Ну або любов без вищевказаного задоволення.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
задушить змею для слива баллонов уже не котируется?
У кожного різні принципи.

...от не повірю, що у Крамахі перевелися "честные давалки" та просто шалави за гроші.
"Честных давалок" среди девушек вряд ли можно найти. За деньги — пожалуйста, да и очередь к ним хорошая. )
Есть ещё место, где помогут за бабки "задушить змею".

Но это явно не по теме.
Посыл был к тому, что человек столкнулся с возможной смертью, решил попробовать в этой жизни всё, в том числе познакомиться с ЛГТБ.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Себастьян Перейро, існує велика кількість людей що не збираються розмножуватись, народжувати.
Небажання до материнства/батьківства з економічних (важко утримувати), психологічних (свобода дій, відповідальність), фізіологічних (шалений стрес для організму матері) викреслює цей фактор з категорії «необхідність народити» з відносин між партнерами.
Суто біологічно сенс існування людини як біологічної одиниці є передача гена в надії на покращення виду для існуючих умов існування.
Ви точно певні, що сенс життя, зведений до «передати ген» для Вас, як особистості, прийнятний?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
T.Visc, людина, окрім природніх інстинктів, має ще й свідомість, яка закладається через виховання. А щодо неможливості перевиховання: то не існує жодного природнього механізму, який би закладав бажання помирати, але пропаганда і віра в рай дозволяє виховати релігійних фанатиків, які з радістю підривають себе.
А щодо сексу без задоволення, то значна частина жінок ним замається тисячі років...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Дюрі-бачі, нашарував, намішав, важко дискутувати.
Все буде добре. 👌 не чіпайте лиш людей які думають та приймають рішення, відмінні від «скрєпних».
Але попа - то таки да, лише на вихід, я на цьому наголошую! 😀

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Але попа - то таки да, лише на вихід, я на цьому наголошую!
анекдот.

Приходит гей к врачу за результатами анализов, а врач ему :
" - Голубчик, вы только не волнуйтесь, у вас одно неприятное ЗППП, но наука не стоит на месте, обнаружено очень легкое лечение. Сегодня купите селедочки, помидорчики, из фруктов - сливы. Да съеште все это вечером, запивая молоком. А на завтра все будет хорошо".
Пациент уходит, медсестра доктору:
"- Зачем вы ему сказали про ЗППП в анализах, там же все хорошо? И какое-то странное "лечение" назначили".
" - Ах дорогая, я просто хочу, чтобы он вспомнил, для чего действительно нужна задница".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Натомість на тобі посилання на дослідження, де стверджується, що ген лише на чверть може вплинути на гомосексуальність, інші 75% (тобто, абсолютна більшість) вірогідності стати геєм не пов'язані з генетикою
Я читав і такі версії, але ще раз наголошую - такі дослідження намагаються дуже сильно заблокувати. Це є і в тій статті, що я навів. Як з одного, так і з протилежного боку. Це як із іншими "політично та етично некоректними" дослідженнями, особливо що стосується генетики людини. Дуже простий аргумент, які "задньопривідні", або навпаки "традиційнопринципні" "моралісти" не зможуть заперечити - це існування гомосексуальної поведінки у тварин. А у нас із ними спільний геном і одна тупа еволюція... Уявив, як умовного самця єнота оточення: лгбт-пропаганда, або гей-родина, змусили залізти на іншого самця...)))
Post automatically merged:

Або в тюрмі часто цілком гетеросексуальних чоловіків переконують, що вони гомосексуальні..
Я так подивлюсь, тут весь форум не тільки свинорилить Сільпо, банки та опитування, вправно бронюється-ухиляється, а ще й відсиділи, що все знають як там? :ROFLMAO: Кого там переконують? Кого примусово зробили "дєвочками"? Не всі і не всюди 100% там цим займаються, це усталені штампи із тюремних байок, як правило.
Post automatically merged:

просто шалави за гроші
За гроші?? Гусари за секас грошей не беруть!))

Останнє редагування:

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Уявив, як умовного самця єнота оточення: лгбт-пропаганда, або гей-родина, змусили залізти на іншого самця...)))
Тільки що бачив як в зграї мавп, особину яка тупо сфігачила запас провізії сімейного пайка якихось фруктів, прийшов самець і замість того щоб вдарити, зробив з нього самку на деякий час. Напевно як політичний і виховний аспект для решти в зграї. Жаль телефон на зарядці був, не засняв як фаКтаж. :)
Спільне в нас з тваринами що це часто як форма насильства. А якщо по темі то ще починаючи з древньоєгипетських ієрогліфів був знак яким таврували рабів, що ця персона, що зараз називається бі, тобто сексуально індеферентна. Тобто з зародження цивілізації нажаль 0,5% людського роду мають природний потяг до того що їм байдуже хто їх і як. Церква, віра, наука, людська психологія, все це по різному намагається пояснити, чому вони такі існують. Можливо еволюційний збій або похибка що переманює до себе і не дає так швидко щоб мутували гени як варіант, бо на них же як світлячок летять персони що могли б продовжувати еволюцію, або виконали свою функцію уже але всеодно "стучат по горлышкам на пути к сердцам " таким "всехпрінімающіх і панімающіх і сасучувствующіх". Все це як теорія. От інквізиція не заморочуватись. Діти дідька сатани і ешафот наприклад.
П.С. в рубрику ... What the ...beautiful sun...he is talking about ? :)

Місто
Львів
існування гомосексуальної поведінки у тварин
Засунути можна куди завгодно, хоч в розетку чи дохлого єнота, достатньо трохи тестостерону.
Я вважаю, що гей, це чоловік який, маючи вибір жінка-чоловік, обирає чоловіка, ще й відчуває романтичний потяг, збудження, приплив статевих гормонів, тремтіння в тілі та ерекцію. І глибоко сумніваюсь, що це можна набути.

P.S. Щось не спостерігав серед тварин гомосексуальної поведінки самиць. :rolleyes:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Зверху