Ну тема ж ЛГБТну ти порадив
Ну тема ж ЛГБТну ти порадив
А ещё лучше - геем-полицейским.Стань геєм, попади в центр.По роботі можу попасти в центр тільки на вихідні, якщо треба на авто, бо в робочі нема де стати, а тут таке...
На жаль, у них тут ще дуже багато прихильників - скажених бабок і не тільки, що своєю масою будь яких ментів розженуть...А ті й кадилом можуть навернути
До речі, отих "борців за традиційні цінності" треба тцк в першу чергу бусифікувати і без влк до окопу, бо якщо в них є сили, а також час та натхнення йти лупцювати тих лгбтшників, то влк має рахуватись автоматом пройдене, і справжніх підарів постріляти - саме воно..що за люди у деяких правих організаціях і чим вони займаються, націоналістифсбшнімамкіни.
а лгбтшників не треба?До речі, отих "борців за традиційні цінності" треба тцк в першу чергу бусифікувати і без влк до окопу, бо якщо в них є сили, а також час та натхнення йти лупцювати тих лгбтшників, то влк має рахуватись автоматом пройдене, і справжніх підарів постріляти - саме воно..що за люди у деяких правих організаціях і чим вони займаються, націоналістифсбшнімамкіни.
Треба, але "згідно чинного законодавства", як і всіх.а лгбтшників не треба?
Вибач, не знав, що ти теж з цих... ну, протiвних..) Але я точно не з вашої компанії, так що не загравай до мене і не мрій))Судячи з того, що я навіть слів таких не чув, а в пана прям горить від драми, де
пан Dawn забагато слідкує саме за такими історіями. Це вже ознака латентного бажання відрізати собі піпіську, чи ще ні? Чи просто заперти собі чужу кудись?Традиційні" люди вишикувалися в чергу, щоб показати свою толерантність
Обережніше там, кажуть це передається повітряно-крапельним шляхом
Lets, вже неактуально - перша літера запхнула факел в сраку, з виборами рудого кловна..
Это ж как раз и полюбляют лгбтзапхнула факел в сраку