barabas
Гуцул
Корисне в якому плані? Роботи? Для неділі- імхо, не найкращий варіант ))
В Надвірній в районі цегельного заводу поставили мобільну ( тимчасову ) вишку.
Якщо плануєте трохи перекусити з дороги, дуже рекомендую кафе "Кармен" - при в'їзді в село Красна ( з Надвірної через з/д міст). Гарне місце, чудові ( і недорогі) шашлики, прекрасна рибна юшка та печена риба - не пожалієте!корисне в плані помандрувати з сім'єю по гарним місцям
Був на днях в Бурштині, щось нічого не помітив, в мене нетмон відразу по всіх сусідах шарить, обладнання Nokia, LAC 40602. Там вроді як всього дві БС.Сьогодні замітив, що дві базові в Бурштині ... отримали LAC - 40603.
На той час, коли я то писав - 100% помилки бути не може. В мене активний 30сек. лог переміщень. Плюс мені цікаво взагалі просканувати все, що появилось нове або змінилось.Цитата:
Сообщение от vit
Сьогодні замітив, що дві базові в Бурштині ... отримали LAC - 40603.
Був на днях в Бурштині, щось нічого не помітив, в мене нетмон відразу по всіх сусідах шарить, обладнання Nokia, LAC 40602. Там вроді як всього дві БС.
Може щось відтестовували.На той час, коли я то писав - 100% помилки бути не може.
Как по мне, тоже. Ну как говорится, как оператор к абонентам, так и они к нему.Как на меня, то очень мало.
Одна штатна стоїть в центрі міста 1201, друга тимчасова- на машині 6001. Основну демонтували під приводом розбору димової труби старого НПЗ заводу, насправді ж місцеві пупці, які проживали неподалік, почали ремствувати. Тимчасова вишка стоятиме ще довго, так як на новому імовірному місці дислокації ( труба цегельного заводу) керівництво поки що не дає добро на монтаж ( не можуть договоритися за ціну - інформація від людини, що чергує на тимчасовій БС)Сколько всего БС Лайф в Надвирной?
Судя по всему они в курсе. Потому для обеспечения связи, на период неопределенности, работает передвижная бс.Если кто из лайфовских боссов не в курсе. Надвирна находится как раз на туристическом пути в из Ивано-Франковска в Карпаты - курорты Яремче,Буковель,Ворохта,Верховина,гора Говерла,курорты Закарпатья-Драгобрат,Рахов,Солотвино,Хуст. Проходят авто и железные дороги. Иностранцев масса ездит транзитом. Это не считая 30 тыс. местного населения.