Лайф в Ивано-Франковске

barabas

Гуцул
Місто
Надвірна коло Станіславова
Телефон
Старий надійний МЕ45 з мультисімом
корисне в плані помандрувати з сім'єю по гарним місцям
Якщо плануєте трохи перекусити з дороги, дуже рекомендую кафе "Кармен" - при в'їзді в село Красна ( з Надвірної через з/д міст). Гарне місце, чудові ( і недорогі) шашлики, прекрасна рибна юшка та печена риба - не пожалієте!
Ось вона, красуня :) . До речі, почав працювати модем на 900 МГц, значить на 1201 таки якісь косяки є!

Останнє редагування:

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Сьогодні замітив, що дві базові в Бурштині ... отримали LAC - 40603.
Був на днях в Бурштині, щось нічого не помітив, в мене нетмон відразу по всіх сусідах шарить, обладнання Nokia, LAC 40602. Там вроді як всього дві БС.

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Цитата:
Сообщение от vit
Сьогодні замітив, що дві базові в Бурштині ... отримали LAC - 40603.

Був на днях в Бурштині, щось нічого не помітив, в мене нетмон відразу по всіх сусідах шарить, обладнання Nokia, LAC 40602. Там вроді як всього дві БС.
На той час, коли я то писав - 100% помилки бути не може. В мене активний 30сек. лог переміщень. Плюс мені цікаво взагалі просканувати все, що появилось нове або змінилось.

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
В Надвірній задумано 2 базові дуалбенд -1201 і 1202.

barabas

Гуцул
Місто
Надвірна коло Станіславова
Телефон
Старий надійний МЕ45 з мультисімом
Сколько всего БС Лайф в Надвирной?
Одна штатна стоїть в центрі міста 1201, друга тимчасова- на машині 6001. Основну демонтували під приводом розбору димової труби старого НПЗ заводу, насправді ж місцеві пупці, які проживали неподалік, почали ремствувати. Тимчасова вишка стоятиме ще довго, так як на новому імовірному місці дислокації ( труба цегельного заводу) керівництво поки що не дає добро на монтаж ( не можуть договоритися за ціну - інформація від людини, що чергує на тимчасовій БС)

Добавлено через 2 минуты
Пересувна (6001) працює 1800/900.

Останнє редагування:

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Если кто из лайфовских боссов не в курсе. Надвирна находится как раз на туристическом пути в из Ивано-Франковска в Карпаты - курорты Яремче,Буковель,Ворохта,Верховина,гора Говерла,курорты Закарпатья-Драгобрат,Рахов,Солотвино,Хуст. Проходят авто и железные дороги. Иностранцев масса ездит транзитом. Это не считая 30 тыс. местного населения.

Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
Если кто из лайфовских боссов не в курсе. Надвирна находится как раз на туристическом пути в из Ивано-Франковска в Карпаты - курорты Яремче,Буковель,Ворохта,Верховина,гора Говерла,курорты Закарпатья-Драгобрат,Рахов,Солотвино,Хуст. Проходят авто и железные дороги. Иностранцев масса ездит транзитом. Это не считая 30 тыс. местного населения.
Судя по всему они в курсе. Потому для обеспечения связи, на период неопределенности, работает передвижная бс.

Daveukrain

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
сьогодні декілька разів під ряд пропадала мережа.
район Пасічна біля обласної лікарні..сканив різними телефонами - обидва не знаходили.відрізок часу на який пропадав сигнал не великий..але біля 3 хвилин кожен.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
В центрі ніби всі БС працюють, але по сусідам в нетмоні було помітно що все ж таки щось ненадовго вимикалось. А от з інетом повна лажа, пропадала підтримка GPRS на IF0001-1,3.
Та і зараз, з'єднання встановлюється, а передача даних постійно липне.

Daveukrain

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
Лайф остаточно хоче позбутись клієнтів,які мають по декілька карток різних операторів.

Don_Lemon

Все ИМХО
Місто
Ивано-Франковск
Сигнал показує -62, дзвінки здійснюються з третьОго-четвертОго разу навіть з амби. А дозвонитись НА взагалі не дає. Батько дзвонив на домашній, щоб рахунок футболу дізнатись - так я телефон стаціонарний чи не з павутини витягував. "Що в тебе з мобільним", - каже. Я на екран - а там ніби й нема проблем.
Тхьу просто напросто....

Daveukrain

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
от от..а якщо в когось хто користується стало погано з серцем,треба рідним подзвонити і на 103? як тоді? - скоріш за все людина так може і не дочекатись додзвону за потрібним їй номером..для чого тоді такий моб.зв"язок..
я після піврічного користування Простим лайфом повернувся все ж на Джус,замовив тариф Фреш і все ок..якість покриття краща, додзвін до оператора за пів хвилини...

Зверху