Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Кстати в Киеве раянэйр очень неплохо еще все организовал - один или несколько человек предварительно смотрят документы, если нет - отправляют дозаполнять (если нет PLF), а потом 1 очередь на 5 стоек. Быстро и комфортно.
У виззейра в Жулянах намного хуже - в каждую стойку своя очередь и стала какая-то клуша "а шо це я всегда летала и тут заставляют шото заполнять а куда тут жмакать" и все, хвост стоит и ждет.
Я правильно понимаю, если я путешествую только с ручной кладью и зарегистрируюсь онлайн с распечаткой посадочного, то я могу прибыть в аэропорт за 4 часа, пройти все формальности авиабезопасности и идти гулять в стерильную зону аэропорта?
Или нужно распечатывать посадочный и все равно идти на стойку регистрации в аэропорту?
Раян не даст ничего распечатать в Европу даже если загрузишь все справки, только на обратном пути можно будет получить посадочный. Нужно пилять на стойку с паспортом и ковидными документами. Причем интересно, что в приложуху можно загрузить только одну фотку как файл Digital covid certificate.
На стойке выдадут бумажный посадочный со штампиками.
Из интересного - у меня рюкзак явно больше нормы, но всем без разницы.
У Раяна этот безумный трэвэл ассистент в приложухе, который пишет что-то типа "проходите контроль безопасности не позднее такого-то времени", я прошел контроль безопасности на час позже и хватило времени на дьютик, бизнес зал и все равно стоял в очереди у гейта.
Не надо ничего нигде печатать. Если гражданин Украины и летишь из Украины - тебе не сгенерируют посадочный с куардодом - тебя никто не пустит даже на безопасность пройти. На стойку за бумажкой.
Если летишь из ЕС - сгенерируют нормальный посадочный и если нет багажа - дуешь сразу на безопасность, паспортный, как обычно.
Проверено лично в 2021, летел из Болгарии, Италии, ГРеции - сканирую на воротцах телефон, прохожу, повторяю тоже на гейте, никто ни разу не сказал против.
Post automatically merged:
Зачем вообще стоять в очереди на гейте? Нет, я не говорю что надо пойти еще взбухнуть, но можно спокойно на лавке посидеть. Все равно лоукостеры или в автобусе всех накапливают, или в рукаве телетрапа - так будешь стоять как скотина стоя со всеми, а так спокойно сидишь, главное держать в поле зрения - когда очередь подходит к концу - и самому идти. Вероятно будете несколько человек в отдельном автобусе ехать
Но отвлекаться не стоит - лоукосты могут легко закрыть гейт и никто не будет бегать искать. Это "классические" авиакомпании могут - пассажир Шушалишвили который летит на Мадагаскар, пройдите..., лоукостам время дороже.
Раз помню сидел на пересадке в Париже так грузился борт Сенегальских авиалиний. Я засек - они ЧАС оббявляли - пассажир Мумбаюмба, последнее предупреждение. Через час он обьявился.
Я понял. Короче, я получу обычный файл ПДФ при вылете с Украины с надписью "Шуруй на стойку".
На стойке, при вылете с Борисполя, нужно иметь распечатанные ковидные писюли? Или в Дие показал сертификат и пошел?
И еще такой вопрос.
Обратно KIWI тоже якобы зарегистрирует на рейс. Можно этот ПДФ с посадочником не распечатывать, а с телефона показывать? Или у Райанов фетишь на бумагу?
И опять же - смотря куда лететь - надо иметь PLF документ, заполняется на сайте. Не хочу проверять надо печатать или нет, просто печатаю.
Я вообще ретроград, все документы при возможности печатаю. Но если негде (например в поездке, когда бесплатная регистрация за 24-48 ч) то уже обхожусь.
Я планирую в Ригу лететь в Ригу. Понятное дело, что придется их местную анкетку-допуск печатать) И на регистрации наверно будут её спрашивать в Борисполе.
Я в Италию когда летал, то первый раз PLF распечатал, но его смотрели только наши на стойке, а второй раз показал в смартфоне, но в этот раз в Милане у всех вассажиров кто с распечатками, полицейский забирал эти бумажки, я просто показал в телефоне что есть, он даже не смотря сказал, проходи
Меморандум із французькою компанією Airbus уже підписано.
lb.ua
Президент Володимир Зеленський анонсував створення національного українського перевізника "Українські національні авіалінії" - Ukrainian national airlines (UNA). Авіакомпанію буде створено за участю європейської авіабудівної компанії Airbus у межах програми "Велике будівництво".
Про це голова держави заявив на форумі "Велике будівництво: авіація і туризм".
"Я завжди говорив про те, що дуже потрібні проєкти, які зшивають Україну. Сьогодні ми повертаємо світу ідею про європейський літак. Тепер це спільна наша вже "Мрія", українська "Мрія" і спільна "Мрія" з нашими колегами з Європи", - сказав президент України.
Зеленський запевнив, що Україна готова інвестувати у повітряний флот, навантажувати українських виробників та залучати світових лідерів до об'єднаних проектів в авіабудівництві. Він додав, що цього року будується три літаки для України.
"У нас є всі потужності для серійного виробництва, аж до забезпечення комплексної, уже післяпродажної підтримки", - зазначив голова держави.
За його словами, тривають перемовини із західними колегами щодо створення сучасного авіахабу в Україні "для модернізації пасажирських літаків у вантажні літаки". Також Україна має підтвердження економічної доцільності створення національного авіаперевізника від французьких консультантів.
Володимир Зеленський також заявив, що в межах програми "Велике будівництво" буде споруджено два нові аеропорти на сході України та один на Закарпатті.
"Сьогодні Україна інвестує мільярди гривень у модернізацію регіональних аеропортів. Це нові злітно-посадкові смуги, це нові термінали у Чернівцях, Рівному, Житомирі, Кривому Розі, Дніпрі... А також ми готуємось до ще двох. Нещодавно ми вирішили - це стратегічне питання: про ще два нових аеропорти. На сході України та ще одного нового аеропорту на Закарпатті", - сказав президент, не уточнивши, де саме буде розташовано ці аеропорти.
какая же моча в глаза... Какой самолет, какие хабы.. после 2014 у нас только турки летают транзитом...
Рейс 752 был в большинстве с транзитниками, и что? Может власти порешали за огромную компенсацию? Да хотя бы покаяние?
Лаунжи уже как столовки стали. Все богатые, премиум карты с 1 декабря Мастеркард повышает необходимый оборот для лаунжа и фастлайна с 6 до 10 тыс. Надо бы по хорошему до 15-20 чтоб лаунж таки снова стал ним а не пузатой хатой как сейчас.
Кстати в Киеве раянэйр очень неплохо еще все организовал - один или несколько человек предварительно смотрят документы, если нет - отправляют дозаполнять (если нет PLF), а потом 1 очередь на 5 стоек.
Рідко. Карантин же. Лише по нагальній необхідності. Але ви праві, коли нема чого. У липні - мені було що друкувати. На раян. На сайті був пдф після реєстрації онлайн.
Україна вийшла на завершальний етап впровадження європейських практик у галузі аеронавігації.
lb.ua
Україна відновлює транзит в частинах авіаційного простору, де довгий час знижувалися обсяги перельотів. Зокрема, мова йде про чорноморський регіон, написав у Facebook міністр інфраструктури Олександр Кубраков.
«Попри значні втрати транзиту у попередні роки, ми нарешті розпочали системну роботу над його відновленням. Ми повертаємо транзит над Чорним морем. Завдяки гнучкій тарифній політиці та постійній комунікації з бізнесом, інтенсивність польотів в Південній частині повітряного простору України зросла втричі», - повідомив Кубраков за підсумками форуму «Велике будівництво: авіація та туризм».
За словами очільника Мінінфраструктури, в даний момент позитивна динаміка відновлення повітряного руху в зоні відповідальності України перевищує середньоєвропейський показник.
Крім цього, Україна вийшла на завершальний етап впровадження європейських практик у галузі аеронавігації. Так, Україна стала повноправною частиною Спільної системи маршрутних зборів Євроконтролю.
Паралельно ведуться роботи зі створення національного авіаперевізника за програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Підтримку проєкту запуску Українських національних авіаліній надасть європейський виробник Airbus, який уклав із Мінінфраструктури меморандум щодо поставок літаків.
«Новостворена компанія вже має перше державне фінансування, незабаром запрацює команда запуску і вже у 2022 році ми плануємо здійснити перший рейс Ukrainian National Airlines», - розповів Кубраков.
Також найближчим часом має бути знижена ставка ПДВ на операції з внутрішніх авіаперевезень. Її планується зафіксувати на рівні 7%.
Як зазначив Кубраков, аеропорт «Бориспіль» в рамках «Великого будівництва» планується перетворити на найбільший авіахаб Східної Європи.
«МА «Бориспіль» може стати альтернативою для 19 аеропортів у 11 країнах нашого регіону. Сьогодні наш захід відбувся у Терміналі F, який довгий час був закритий, але вже весною 2022 року ми плануємо його перезапуск – для цього є всі умови, конкурентний ринок, високий попит», - заявив він.
Так і раніше було, а як з апп можна друкувати? Звісно йдеться про сайт. А у апп посадковий лише тоді, коли він є (тобто - назад, або для громадян ЄС, як Ви й раніше зазначили).
Посилання на офіційні вимоги авіакомпанії я вказав - кожен сам вирішує як вчиняти.
Вот и плохо, что несмотря на конфликт с киви относительно "фальшивых посадочных" приложение до сих пор не позволяет добавить бронировку по pnr и фамилии.
И, кстати, расскажете, будет ли все ок на обратном пути, потому как я не сильно понимаю как киви подгружает в раян ковид-документы.
Авиакомпания WindRose проводит акцию в честь Черной Пятницы! Авиабилеты по Украине, а также международные рейсы со скидкой 50% по специальному промо-коду.
Скидка по промокоду — BLACKFRIDAY2021
Действует при покупке до 29 ноября включительно, на все международные рейсы, а также рейсы по Украине
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.