KostNalu, ти придурюєшься, те що ти побачив то тримай конхветку, а от за фотки в розмірі 20 на 20 километрів, не треба постити, ще й зразу після такої ж.
Я бачив, що ти вже видалив її.
Bobeobi, А коли в спойлер заховаєш тарифи????
Чи важко загрузить отак от фото?
VadymUA, тебе мтс чего только не нарисует, только бы все поверили, что это уже и не мтс
Плюс размер роялти в пользу АФК Система за МТС тоже знать бы...А когда будут реальные тарифы в соответствии с роялти за франшизу. Кстати, может кто-то в курсе размера роялти?
А когда будут реальные тарифы в соответствии с роялти за франшизу. Кстати, может кто-то в курсе размера роялти?
Fraud, це скільки в нормальній валюті?
А ти що хотів, це тобі не 5 млн за бренд МТС. Хоча як я зрозумів, то це не оплата за бренд.Fraud, дякую, не мало. Дорогий бренд.
А ти що хотів, це тобі не 5 млн за бренд МТС. хача як я зрозумів, то це не оплата за бренд.
Какого хача?
А чому за цю угоду платять росіяни? І саме вони запрошують сюди Водафон, не змінюючи акціонерний склад компанії, і залишаючись російським оператором? Увімкніть мозок нарешті!!Це перший крок! Це як угода про асоціацію з ЄС. У майбутньому Vodafone зможе остаточно прийняти Україну у свої ряди. Особисто я вже повертаюся на МТС.
Добавлено через 2 минуты
Це само собою. Vodafone в Україні це лише одна з мрій)
Да вообще, блин, вдумайтесь - россияне приглашают в Украину европейского оператора!!! За свои деньги!!! И остаються при этом российским оператором!!! Це перемога, точно!)))Давайте подброшу немного позитива. Водафон сможет завозить к нам смартфоны для Индии и финансовую систему для Африки Мпеса. Что-то а-ля Мобильни гроши одного известного бренда только без участия банковских карт.
Как это не поменялось? У кого-то из кармана вытянули 180 лямов. Вопрос: у кого же?По сути ведь ничего не поменялось.
Это не роялти. Насколько я понимаю, размер роялти пока не слит.Как это не поменялось? У кого-то из кармана вытянули 180 лямов. Вопрос: у кого же?