Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
Где добываются промокоды на день рождения?
Насколько я понял: если ни разу не оформлял заказы в их инет-гамазине - код не дадут никогда.
Я часто оформлял там заказы, коды никогда на ДР не давали
Где добываются промокоды на день рождения?
Насколько я понял: если ни разу не оформлял заказы в их инет-гамазине - код не дадут никогда.
Что говорит в по этому поводу горячая линия?Що за тупізна - не можна сплатити за покупку декількома картками. Вже й Ашан, і Сільпо навіть спокійно приймають оплату різними картками, ще й готівку можна додати, і все за один чек. В Алло гаджети далеко не по 3грн, а платити можна тільки однією картою чи готівкою... "Ідіот!" (с)
Тобто, я не можу використати кредлім (а заодно і кешбек насвинорилити) з 2-3 карток, кажуть "зніміть з картки і сплатіть готівкою - це ж просто"...![]()
Ну то піди в Сільпо, Ашан і сплати двома картками за те, що тобі потрібно.Що за тупізна - не можна сплатити за покупку декількома картками. Вже й Ашан, і Сільпо навіть спокійно приймають оплату різними картками, ще й готівку можна додати, і все за один чек. В Алло гаджети далеко не по 3грн, а платити можна тільки однією картою чи готівкою... "Ідіот!" (с)
Тобто, я не можу використати кредлім (а заодно і кешбек насвинорилити) з 2-3 карток, кажуть "зніміть з картки і сплатіть готівкою - це ж просто"...![]()
З таким підходом - піди на ринок до бабусі...Ну то піди в Сільпо, Ашан і сплати двома картками за те, що тобі потрібно.Що за тупізна - не можна сплатити за покупку декількома картками. Вже й Ашан, і Сільпо навіть спокійно приймають оплату різними картками, ще й готівку можна додати, і все за один чек. В Алло гаджети далеко не по 3грн, а платити можна тільки однією картою чи готівкою... "Ідіот!" (с)
Сільпо технікою торгує? Певно тому, що основна торгівля технікою, тому і приймають платежі однією карткою.Сидіти в минулому хочете?А прогрес де? Тим паче, що вони ж технікою торгують, а не картоплею...
Не розумію Вашої логіки. Якщо техніка дорога, то магазин має бути зацікавлений, щоб покупець її придбав будь яким зручним способом і витратив якомога більше грошей. А з таким підходом як у них, багато хто розвернеться і піде... В інший магазин, де можна нормально скористатися благами кредитних картокСільпо технікою торгує? Певно тому, що основна торгівля технікою, тому і приймають платежі однією карткою.Сидіти в минулому хочете?А прогрес де? Тим паче, що вони ж технікою торгують, а не картоплею...
З таким підходом можеш вимагати і в бабусь на базарі сплату двома картками.
Куди? Де ще в магазинах, що продають техніку за одну позицію товару можна розрахуватися більше ніж однією карткою?А з таким підходом як у них, багато хто розвернеться і піде...
Як ви собі уявляєте повернення коштів, при гарантійному поверненні дороговартісного товару, трохи сюди, трохи... і готівочку віддати (кому)Що за тупізна -
Абсолютно нормально, в цьому вже має бути зацікавлений покупець, який здає товар. Чеки є, тому зовсім не прблема. Алло ж дозволяє 50% картою, а 50% готівкою, і мабуть, що повернення теж проводять так...Як ви собі уявляєте повернення коштів, при гарантійному поверненні дороговартісного товару, трохи сюди, трохи... і готівочку віддати (кому)Що за тупізна -
В Канаде в любом даже захудалом магазине понимают слово split. В Сильпо система уже давно настроена на комбинирование нескольких способов платежей. Разве нормально, что можно рассчитаться подарочным сертификатом и картой, но нельзя картой и картой?Ще раз, не потрібно порівнювати магазини, що продають техніку з мережами з продажу харчів і побутової хімії.
По теме - раз они такие идиоты, то купите подарочные сертификаты на одну карту и тут же отоварьте их и оплатите остаток с другой. Ходить никуда не надо.Що за тупізна - не можна сплатити за покупку декількома картками.
ДЯКУЮ! Оце саме та порада, яку шукала.В Канаде в любом даже захудалом магазине понимают слово split. В Сильпо система уже давно настроена на комбинирование нескольких способов платежей. Разве нормально, что можно рассчитаться подарочным сертификатом и картой, но нельзя картой и картой?Ще раз, не потрібно порівнювати магазини, що продають техніку з мережами з продажу харчів і побутової хімії.
По теме - раз они такие идиоты, то купите подарочные сертификаты на одну карту и тут же отоварьте их и оплатите остаток с другой. Ходить никуда не надо.Що за тупізна - не можна сплатити за покупку декількома картками.
Далеко не единственное. Для этой аферы нужно два дня, нужно учитывать список исключений и акций. Зато хоть кишмиш по моне начислялся в прошлом месяце, опытные свинорылы могут понять, что максимальную сумму покупки можно было увеличить по той акции.Єдине, що треба мати на увазі -
ну тут уже сказали как сделать. Я только прочёл.ПотапаПапа, поделитесь своим экспертным мнением по оплате разными картами за 1 товар (обсуждение начиная с 65ого поста)![]()
Я теж хотіла під моно-візівську акцію взяти, але Алло затримав доставку на місяць. Все ж таки сьогодні все спрацювало, т-т-т. Це, правда, вдвічі менше КБ, але краще ніж вчетверо менше... Серти прийшли, активувалися відразу (не довелося чекати наступного дня), сплатила різними картками, як було потрібно (майжеДалеко не единственное. Для этой аферы нужно два дня, нужно учитывать список исключений и акций. Зато хоть кишмиш по моне начислялся в прошлом месяце, опытные свинорылы могут понять, что максимальную сумму покупки можно было увеличить по той акции.Єдине, що треба мати на увазі -