Майбутнє Київстару

Місто
Жовті Води
Ні, вони наняли Нейромережу вести свій бізнес .
Нейромережа вкрала $3000 у власника й записалася на курси з «особистого бренду»

Користувач надав ШІ-агенту повний доступ до ПК та банківських рахунків, щоб той заробляв гроші. У підсумку ШІ списав із картки $2997 і придбав курс у інфоцигана.

Своє рішення нейромережа пояснила тим, що після трьох уроків за 90 днів зможе збільшити вклад власника у 10 разів.

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Нейромережа вкрала $3000 у власника й записалася на курси з «особистого бренду»

Користувач надав ШІ-агенту повний доступ до ПК та банківських рахунків, щоб той заробляв гроші. У підсумку ШІ списав із картки $2997 і придбав курс у інфоцигана.

Своє рішення нейромережа пояснила тим, що після трьох уроків за 90 днів зможе збільшити вклад власника у 10 разів.
Почему сразу украла ? Пользователь сам дал ей доступ к счету, она начала готовится зарабатывать, а ей сразу стали палки в колеса ставить :)

Місто
Киев
Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл найбільшому мобільному оператору компанії "Київстар" на придбання сервісу з пошуку та бронювання ліків Tabletki.ua.

Згідно з матеріалами справи про концентрацію, ПрАТ "Київстар" отримало дозвіл на набуття контролю над ТОВ "МТПК", яке володіє торговельною маркою Tabletki та є основною юридичною особою сервісу.

До цього "Київстар" тричі подавав заявку до Комітету на погодження угоди. Втім, за словами джерел ЕП у компанії, АМКУ відмовляв у схваленні через різне трактування частки ринку, яку займає Tabletki.ua.

За даними YouControl, дохід ТОВ "МТПК" у 2024 році становив 715,4 млн грн, що на 95,8% більше, ніж роком раніше. Чистий прибуток компанії за 2024 рік сягнув 598,2 млн грн. Згідно з прогнозом сервісу Opendatabot, у 2025 році дохід ТОВ "МТПК" може зрости до 1,65 млрд грн, що на 131,22% більше у порівнянні з минулим роком.

У лютому 2025 року Forbes Ukraine оцінювало потенційну вартість угоди в діапазоні 30–80 млн доларів. Такий широкий коридор оцінки пов'язаний із високою рентабельністю бізнесу: маржа чистого прибутку компанії за останні 12 місяців, за оцінками видання, становила близько 89%.
Теперь Киевстар сделает сервис по поиску таблеток, платным.

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Місто
тернопіль
(мрачно) ...нет, чтобы на все лишнее бабло купить авиа-, не, дроно-полк "Красный киевстаровец"... Не, а шо, я серьезно...
Де там коли в керівництві цієї гнилої компанії є москальська сволота, ні про які дронополки не мрій, згадай тільки про їх сімкарти котрі при початках були в шахедах може і зараз вони там є.
Post automatically merged:

Лучше бы вложились в стройку GPON сетей, такое впечатление что уже давно перестали строить свой ДИ совсем.
Тут одні також пробували строїти Gpon і лишились ні з чим.

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Де там коли в керівництві цієї гнилої компанії є москальська сволота, ні про які дронополки не мрій, згадай тільки про їх сімкарти котрі при початках були в шахедах може і зараз вони там є.
Во времена ковида была история что толи КС, толи ВФ продавали в Украине симки производства конторы "Микрон" из Зеленограда.
Тут одні також пробували строїти Gpon і лишились ні з чим.
Как назывались ? Что пошло не так ?

Openpharmacist

110 ОМБр
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Скоро во всіх профільних ЗМІ - "Київстар купує компанію" Рітуал". Тепер навіть в останній путь зі зв'язком Київстар!".
От якого балабана купувати непрофільні активи при цьому маючи багато проблем з мережею? От навіть я, зі своїм фармацевтичним складом ума, не розумію!
Post automatically merged:

Мені в силу моїх нових обов'язків довелося перекинути номер на Київстар. Так от коли додому приїжджаю, коли там вимикають світло (я про графіки), то зі світлом тухне БС Київстара. Ну до речі і Лайф теж. Тільки Водафон є. Але... Лайф не купує усіляку лабуду. А ці... Нема слів!

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Місто
Дніпро
Телефон
IPhone 17 Pro Max
Лучше бы вложились в стройку GPON сетей, такое впечатление что уже давно перестали строить свой ДИ совсем.
Ну чого, у мене в домі (у Дніпрі) аккуми проапгрейдили минулого року, типа щоб 12 годин тримали. Але я хз чи тримають чи ні, бо у мене КС резервним бовтається, а основний канал оптика від Веги(зараз мабуть Водафона).
photo_2026-01-31_23-24-40.jpg

Зверху