Якщо оператори нещодавно навіть купували нові коди 075, 077 то чому хтось з них не придбає (поглине) код 091?Якщо номерний ресурс 091 хтось оплачуватиме
Якщо оператори нещодавно навіть купували нові коди 075, 077 то чому хтось з них не придбає (поглине) код 091?Якщо номерний ресурс 091 хтось оплачуватиме
Хоча б тому, що цей код з душком. Від нього смердить колекторами і розводилами.чому хтось з них не придбає (поглине) код 091?
Може, якщо задешево, або безоплатно то хтось візьме. Якщо придбати новий код то це буде дорожче.Хоча б тому, що цей код з душком. Від нього смердить колекторами і розводилами.
Вау, уявімо ІТ розпався. Клієнт ІТ не зможе далі користуватись своїм номером якщо його перенести? Або той же піплнет.Якщо номерний ресурс 091 хтось оплачуватиме.
Ну бо модератори розумно зробили і зрозуміли, що майбутнього в цього оператора немає, тому тема там де скоро буде тримоб.А почему эта тема в мусорнике а не https://red-forum.com/forums/3mob.17/ ?
Якщо ІТ здасть номерний ресурс 94, то не зможе. А якщо не дасть, то хто платитиме державі за 94?Вау, уявімо ІТ розпався. Клієнт ІТ не зможе далі користуватись своїм номером якщо його перенести? Або той же піплнет.
Тоді що краще зробити? Я використовую гарний ТриМоб номер для планшету щоб був в мене моб інет інколи. Краще піти на ліфчик і продати тримоб? В мене цілий багаж номерів.Якщо ІТ здасть номерний ресурс 94, то не зможе. А якщо не дасть, то хто платитиме державі за 94?
То який сенс в MNP? Якщо номер всерівно може відключитися. Я так зрозумів, як не крути, номер тобі ніколи не буде належати.то не зможе
Ну це знаєш як домени. Майже й твоє але не твоє. А мнп логічно перенести номер до іншого оператора. Є щ і гіганти як ВФ, ЛС, КС. Багато людей звалило з КС до ЛС і при чому коди досі оплачуються самим КС. А номер не буде належати бо якщо не закидувати ті ж нещасні 10 грн, то номер викладуть на продаж і допобачення-телебачення.То який сенс і MNP? Якщо номер всерівно може відключатися. Я так зрозумів, як не крути, номер тобі ніколи не буде належати.
Що купить? Віртуального оператора? Сам 3Mob мабуть знає що його 99.9% ніхто не купить. І існує він на балансі Укртелекому виключно як голосовий зв'язок мабуть. Епоха 3Mob закінчилася ще в 2015р коли слони отримали ліцензії на 3G. І розвивати 3Mob немає сенсу. Вже краще LycaMobile розвивати в Україні, позиціонуючи як супер-пупер міжнародний зв'язок, і оператор світового рівня)))) но це я вже перегнув палицю пардон)ці всі оператори тримаються за надію, що завтра прийде дядя і за дорого нас купить
У Тримоб меньше глюков, чем у Лайкамобайл. Хотя они и с одним сетевым кодом 091Що купить? Віртуального оператора? Сам 3Mob мабуть знає що його 99.9% ніхто не купить. І існує він на балансі Укртелекому виключно як голосовий зв'язок мабуть. Епоха 3Mob закінчилася ще в 2015р коли слони отримали ліцензії на 3G. І розвивати 3Mob немає сенсу. Вже краще LycaMobile розвивати в Україні, позиціонуючи як супер-пупер міжнародний зв'язок, і оператор світового рівня)))) но це я вже перегнув палицю пардон)ці всі оператори тримаються за надію, що завтра прийде дядя і за дорого нас купить
Хоча думаю 091 далі буде. Працівники Укртелекому мають корпоративні номери з кодом 091. Наврядче йому буде кінець. Але все ж не знаю, краще мені піти на лайф чи на тримоб лишитись?Враховуючи, що піпли далі тримають код 092 (і не здали його), то я б не поспішав ховати код 091.
За 3моб"ом стоїть Укртелеком, який нікуди не дінеться у найближчі роки, вважаю, що кошти на утримання коду 091 і далі знайдуться.
Хоча думаю 091 далі буде. Працівники Укртелекому мають корпоративні номери з кодом 091. Наврядче йому буде кінець. Але все ж не знаю, краще мені піти на лайф чи на тримоб лишитись?Враховуючи, що піпли далі тримають код 092 (і не здали його), то я б не поспішав ховати код 091.
За 3моб"ом стоїть Укртелеком, який нікуди не дінеться у найближчі роки, вважаю, що кошти на утримання коду 091 і далі знайдуться.
Користуватися далі 3моб. Бо, що змінилося?краще мені піти на лайф чи на тримоб лишитись
У тому то і діло, що нічого. Думаю тримоб відкласти "на полицю". Інколи бракує 4G, в ліфчика є хоча б тариф Гаджет:Безпека з 4G й іншими послугами. А з кодом навіть не знаю, що казати, ніхто не знає, що буде завтра. Я той номер Тримоб тримаю чисто через те, що це гарний номер і все. А так мене цей ТриМоб починає бісити. Ніяких нововведень з 2015. Все старе, MNP вручну, біллінг старий, доставка сім лише через пошту.Користуватися далі 3моб. Бо, що змінилося?
доступний зв'язок.ТриМоб - просто
Та ещё индусятина эта лайка)LycaMobile розвивати в Україні, позиціонуючи як супер-пупер міжнародний зв'язок, і оператор світового рівня))))