Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
В магазині (лише в одному серед 4х) біля мене нещодавноБлизько року тому.В Аврорі з'явилися ''каси'' самообслуговування
В магазині (лише в одному серед 4х) біля мене нещодавноБлизько року тому.В Аврорі з'явилися ''каси'' самообслуговування
В Аврорі з'явилися ''каси'' самообслуговування
А что там есть что то отличное от дешманного китая?По условиям программы украинцам, которые будут покупать товары в сети мультимаркетов "Аврора", обозначенные специальными ценниками с символом "UA", при оплате картой Visa от Абанка, будут возвращать 5% кешбэка от суммы стоимости этих товаров.
ОбухівськаА что там есть что то отличное от дешманного китая?
чек в додатку монобанк? Де його там побачити?....
Еще смотрю чек показывает с товарами, как в АТБ
А банком платил, там же где и АТБ чек, нужно открыть транзакцию и там будет "мои покупки"чек в додатку монобанк? Де його там побачити?....
Еще смотрю чек показывает с товарами, как в АТБ
Тому що Приват не Альянс.почему так?
2. Аврора не продукти..1.Тому що Приват не Альянс.
Тому що Приват не Альянс
2. Аврора не продукти..
А ти не свинорил...почему так?
в авроре мсс 5310
альянс посчитал как продукты
Моно тоже, относительно недавно, перестал считать их продуктовыми(в моей локации, во вс случ).в итоге посчитало как дом и ремонт
почему так?
3. зате Аліекспрес = Аврора2. Аврора не продукти..1.Тому що Приват не Альянс.
Я купую часто в Аврорі, 60-70% з електроніки це брак. І сама Аврора це розуміє, тому при поверненні товару заперечень чи сварок ніколи не було, завжди міняли товар без питань. На днях повертав їм комп'ютерну мишку, яка пропрацювала 9 місяців і кнопка почала западати, пред'явив їм чек з товаром, і отримав назад свої гроші по чеку. Повертаю їм товари часто, і ніколи не було із цим проблем.В аврорі тільки даром, вже обжигался на їх товарах, більш не хочу