Мережі роздрібної торгівлі: крамниці, універмаг, універсам, супермаркети тощо

В какие сети супермаркетов вы ходите?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    217

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В Києві на вулиці Бориспільській поруч з Велмартом є АТБ. Мав змогу порівнювати.
Неакційний товар мав співмірну ціну. Навіть їхніх дешманських торгових марок "нерозумний вибір" і "1"

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Та ну той АТБ, з їх акціями на "Розумний Вибір" і "Своя Лінія". Що не придбаєш з продуктів харчування в 90% буде страшенна діарея, навіть в мого кота від корму АТБ діарея. Хай ідуть в одне місце з такими акціями!
То ми з вами в різні АТБ ходим бо в нас часто є акції і на Кока-Колу, і на рошен і на капусту, морковку,гриби. Норвен, мясна лавка, президент, щедро, оліс.
На ваші категорії товарів можливо і не буде діареї. Але якщо брати паштети,ковбаси,молочку, консерви, від АТБ. То діарея в 99% забезпечена.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ковбаси добров і своя лінія (баликова, Губернська, премєра, губернаторська, тернопільська, болгарська) в них гарні, паштети фе, проте є одеській паштет у жовтих банках дуже смачний, гречка з м'ясом happy теж гуд. Сметану президент беру, не домашня але піде, молоко СЛ всяко краще за Коляду, хоч і гірше Добряни. Костервів не їм, хіба що печінку тріски і колись брав салаку по ризьські у зелених банках нічого про них поганого сказати не можу.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Ковбаси добров і своя лінія (баликова, Губернська, премєра, губернаторська, тернопільська, болгарська) в них гарні, паштети фе, проте є одеській паштет у жовтих банках дуже смачний, гречка з м'ясом happy теж гуд. Сметану президент беру, не домашня але піде, молоко СЛ всяко краще за Коляду, хоч і гірше Добряни. Костервів не їм, хіба що печінку тріски і колись брав салаку по ризьські у зелених банках нічого про них поганого сказати не можу.
Ну є ковбаси, Часникова, гурман з сиром, і Ново-Миргородська яб не радив, постійно від них живіт крутить. А є сосиски від АТБ "Ніжні" ото дійсно треш, хто брав той зрозуміє. Ще в АТБ є фейкова сметана, продукт молоковмісний сметанний "селянський" розумний вибір, ого раз з'їв і пожалів, аж злякався))))

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А він входить в топ 10?
Так от я і здивований, що Варуса в переліку немає, а якісь невідомі мені Коло, Рукавичка, Машкет, Таврия В тощо в списку є. Дніпро не настільки маленьке місто, щоб ігнорувати його таким "крутим" мережам ;)
Таврія-В це наші сусіди (одесити). Одеса і Миколаїв, Хмельницька та Івано-Франківська область це їх регіони.
До війни ще в Херсоні відкрили магазин, зараз він мабуть не працює або переїхав звідти.
А в Києві є мережі маленьких магазинів, це якраз "Коло" і "ЛотОК".

Мої магазини це АТБ, Варус і Велмарт. Ціна пристойна, якість теж не відстає.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
На них написано що це продукт фаршевий а не ковбаса. Нахіба таке куплять не розумію, чи у вашому АТБ заставляють продавці таке купляти? Чи на здачу видають.
Я для проби брав, і пожалів. Зазвичай я для експерименту все беру для проби, і як варіант 80% це не якісні продукти, або взагалі не їстівні як наприклад: "Консерви 340г Розумний вибір Свинина м'ясні з харчовими композиціями. Якщо їх продають, значить є люди які це купують. Є супермаркет Торба так там що не візьмеш усе їстівне з продуктів.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Зверху