Мережі роздрібної торгівлі: крамниці, універмаг, універсам, супермаркети тощо

В какие сети супермаркетов вы ходите?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    222
Місто
Odesа
Дюрі-бачі, про тему я не знаю
Я имел в виду другое, что если какой то игрок выйдет на наш рынок, его же тут же гетьманцев на налоги разводить будет
А то что можно их не платить, ну так это уже другое дело

Місто
Львів
купляємо польське масло на гуртовому ринку у Львові, 83%, 200 грам за 65 грн
А ми його не беремо, воно якесь без смаку. Набагато смачніше Яготинське чи Рошен за акціями. Хоча і відчутно дорожчі.
Post automatically merged:

в Польщі такі ціни є?
В Польші ціни ще нижчі, це ж треба ще привезти і заробити, продавши його у Львові за 65 грн ;)

Місто
Львів
И на этом отбивалась дорога ?
Авто залишав під кордоном, а сам переходив пішки. Зі Львова це 80км (1 год.), враховуючи дизель і попутників Блаблакар - майже завжди виходив в нуль. Ну крім самих покупок- це завжди було цікаво навіть просто в плані подорожі.
а це точно не підробка? в Польщі такі ціни є?
Ні, не підробка (хоча їх зараз дуже часто підробляють). Є перевірений магазин. Ціна справді відповідає акційній в Польщі, якісь в них там свої мутки з експортом, імпортом…

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я имел в виду другое, что если какой то игрок выйдет на наш рынок, его же тут же гетьманцев на налоги разводить будет
Я не бачу ніякого сенсу в повноцінномі виході без "фасада", коли тут магазини працюють як "пункти видачі" від купленого у компанії, зареєстрованої закордоном. Щоб робити ті самі
свої мутки з експортом, імпортом…

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Свіжа статистика:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Вагомий внесок: торгівля є одним із лідерів наповнення бюджету 2025 року

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Вперше дізнався про цю мережу:
Мережа супермаркетів "Континент", яка близько двадцяти років працювала у Києві, остаточно закривається. Про це "Континент" ще 7 жовтня повідомив у соцмережах.
Перший магазин "Континент" у Києві відкрився в 1993 році. У 1996-му відкрився перший повноцінний супермаркет. У 2016 році ритейлер провів ребрендинг, однак втриматися на ринку не вдалося.
За інформацією Української ради торговельних центрів, на колишніх локаціях "Континету" невдовзі відкриються магазини Сільпо.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
37 933 українці, які є інвесторами фонду Inzhur REIT, разом придбали найбільш трафіковий ТРЦ Вінниці Sky Park. Сума угоди – 1,513 млрд грн. Це робить купівлю вінницького ТРЦ однією з найдорожчих угод в Україні під час повномасштабного вторгнення, яка до того ж принесе державному бюджету понад 115 млн грн податків.
Головна особливість угоди в іншому: уперше на українському ринку нерухомості об'єкт такого масштабу став спільною власністю десятків тисяч українців.

Місто
kiev
37 933 українці, які є інвесторами фонду Inzhur REIT, разом придбали найбільш трафіковий ТРЦ Вінниці Sky Park. Сума угоди – 1,513 млрд грн. Це робить купівлю вінницького ТРЦ однією з найдорожчих угод в Україні під час повномасштабного вторгнення, яка до того ж принесе державному бюджету понад 115 млн грн податків.
Головна особливість угоди в іншому: уперше на українському ринку нерухомості об'єкт такого масштабу став спільною власністю десятків тисяч українців.
схема дуже цікава, наскільки розумію, то все ж власником ТРЦ є фонд, а інвестори купляють якісь сертифікати, які ніякоі власності ім не дають і не гарантують фіксованоі дохідності, сьогодні є виплата, завтра "ну не смогла" і що далі? знову "лох не мамонт, не вимре"
ПС, прикольно, ще з привязкой до бакса, на 9.9.25 ціна 10 грн =0.2424$, а на 9.11.25 вже 0.2409, тобто може бути, що на виході з фонду лише на різниці курсів будеш в мінусі

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
З юридичної точки зору все правильно.
Коли я був дотичний до КУА/ІФ/ТЦП/фондового ринку, ІФ реєструвався як АТ, випускалися акцї, які потім "інвестори" купували. Тому кожен власник акції являється власником майна АТ.
Щодо дохідності - так, ціна акції в гривні може плавати. І прив'язувати іі до $ не зовсім коректно.

Зверху