Миттєві перекази грошових коштів по Україні

Місто
Краматорск/Лиман
СервисКомиссияПеревод по номеру/e-mailЗапрос перевода на картуSMS уведомление получателяМобильное приложение
Portmone1% + 5 грн+++
iPay1% + 5 грн++
EasyPay1% + 5 грн (постоянным клиентам 0,5%+2,5 грн)++++
Uapay1% + 5 грн+ (1% + 5 грн)+
Platon1% + 5 грн++
Plategka1% + 5 грн
Tachcard0,4% + 4 грн+
Mosst1% + 5 грн++++
Wayforpay1% + 4 грн+ (3% + 1 грн)+
LeoBot0,8% +2,5 грн
P2Y0,5% + 5 грн+/скоро (0,5% + 5 грн)+
Таскомбанк0,5% + 5 грн++
Karton6,99 грн+ (6,99 грн)
Sendmoneyс/на карту Привата бесплатно; 0,5% (мин 5 грн)+
PayPong1% + 5 грн+
Альфа-Банк Украина1% + 5 грн+ (1% + 6 грн)+
Concord Bank0,8% + 3 грн
SkyBank1% + 5 грн+
Ощадбанк1% + 5 грн (5 грн на карту Ощадбанка)+
Uplata1% + 5 грн (5 грн на Uplata, 1% с Uplata, между Uplata бесплатно)+
ГіОЦ1% + 5 грн
iBox1% + 5 грн
— — —
☝️ Сусідня тема "Безготівкові розрахунки (платежі за реквізитами) — СЕП Нацбанку"

Причина: таблица под спойлер
Останнє редагування модератором:

ВанОО

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
через какую систему самое дешевле переводить деньги с карты на карту? у кого самая минимальная комиссия?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
тока шо с альфы на пиб кинул бабло - комиссия НОЛЛ.
Вчера с привата на тот же пиб кидал - за троячку несколько штук улетело (утром уже приземлилося).
Какая система у этих банков?хз... Может система "ниппель"? :confused:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Приват долг простил и уже не снимает в его погашение?

:feel: :rolleyes: У меня что - один акк чтоли?

Добавлено через 30 секунд

нельзя. Это не ко мне.

Останнє редагування:
Місто
Lviv
Давно пересилав кошти по Україні, так все змінилося у не ТОП банків. На картку перекази НБУ заборонено взагалі стороннім особам без її наявності, або драконівські суми за переказ. І це у гривнях.
Підказали за Ощадбанк, Швидка копійка. Буду пробувати.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Давно пересилав кошти по Україні, так все змінилося у не ТОП банків. На картку перекази НБУ заборонено взагалі стороннім особам без її наявності, або драконівські суми за переказ. І це у гривнях.
Підказали за Ощадбанк, Швидка копійка. Буду пробувати.
А че на приватовскую карту нельзя положить деньги?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Вик Влад, Приват - это одно, а альтернатива Привату - это другое. Кто сейчас на смену Дельте/Платинуму/Форварду пришел?

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
Ти не повіриш, далеко не всі люди мають картки привату. Ще не усім їх впарили.

Якщо декларуєш, що йдеш проти системи, не нарікай, що регулярно приходиться наступати на граблі.
Замість того, щоб відкрити карту і перекинути гроші комусь, винаходити колесо і боротися з вітряками, як на мою думку, недоцільно, а на хлопський розум - глупо.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Кто сейчас на смену Дельте/Платинуму/Форварду пришел?
кому приват в душу насрал пусть почтовым голубем бабло пересылают: не надо мобильного, не стоишь в очереди, мелочи много не нагрузишь но зато и по 1 грн можно отправлять:D

Місто
Киев
Телефон
Nokia 301
Там публичный договор на Ликпей перебрасывает))

Місто
Lviv
Якщо декларуєш, що йдеш проти системи, не нарікай, що регулярно приходиться наступати на граблі.
Замість того, щоб відкрити карту і перекинути гроші комусь, винаходити колесо і боротися з вітряками, як на мою думку, недоцільно, а на хлопський розум - глупо.
Смішний, нічого я не декларую. Просто у людини, якій я пересилав гроші не було карти Привата. Були карткові рахунки деяких двох інших банків (теж насильно впарених, бо інакше ніяк). На картку одного із банків переказ через касу того ж банку будь-якої суми коштував 50 грн., стосовно другої сказали, що НБУ заморозив їм дану ф-ію і поповнити може тільки сам клієнт із своєю карткою.
Вітряки тут не при чому. Подує інший вітер і у Привата може бути не все так гладко, все відносно.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
кому приват в душу насрал пусть почтовым голубем бабло пересылают: не надо мобильного, не стоишь в очереди, мелочи много не нагрузишь но зато и по 1 грн можно отправлять
У меня как раз пока есть Приват. Раньше не было. И появился он как раз тогда, когда Дельта загибаться активно начала.

Но, например, у ПотапаПапа Приват как бы есть, но его как бы и нет (если не в курсе, Приват "приХватил" полторы сотни тысяч грн., и снимает все поступления на карты в пользу гашения мифического долга). Пока человек через карты родственников работает. А если завтра и им "письмо счастья"?

Голуби, конечно, хорошо, но хотелось бы более реальной альтернативы зеленому монстру.

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
Смішний, нічого я не декларую. Просто у людини, якій я пересилав гроші не було карти Привата. Були карткові рахунки деяких двох інших банків (теж насильно впарених, бо інакше ніяк). На картку одного із банків переказ через касу того ж банку будь-якої суми коштував 50 грн., стосовно другої сказали, що НБУ заморозив їм дану ф-ію і поповнити може тільки сам клієнт із своєю карткою.
Вітряки тут не при чому. Подує інший вітер і у Привата може бути не все так гладко, все відносно.

Це ти смішний, дядьку :). Причому тут приват, аваль, ощад... Це все інструменти, а не ціль життя. Якщо інструмент зручний - користуйся ним, зламався - викинь, знайди/купи інший, а не роби з того позицію. Завести людині карту привата - 5 хвилин, після чого за 2 грн. перекидка тобою коштів і всі задоволені. Про це мова.
І взагалі: ta co pan buja, ta ja ze Lwowa :).

Місто
Киев
Телефон
Motorola Defy
Подскажите, на сегодня самый дешёвый сервис перевода с карты на карту?

episode

Экстрасенс
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5
Нужно совершить оплату четырехзначной суммы на счет ГУДКСУ. Как это можно сделать с наименьшими потерями? (в идеале без комиссии)

Добавлено через 1 минуту
Через ощад будет комиссия?

Останнє редагування:
Зверху