ну і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?Цифри говорять самі за себе, хто був лідером...
малось на увазі в частині інтернету, я користувався ХТС, де була сімка ЮМС (голос) і ІТ (інтернет) самий непрограшний варіант на час 2007-2014 років, Утел був в планшетіЦифри говорять самі за себе, хто був лідером...як для мене, то лідером був Пипл (саме в Києві) і трішки Утел
хто памятає, то саме Ющ був проблемою ліцезії, бо тоді вперлось Міноборони що це іх частоти, і сиділи на них як на сіні, а він соплі жував коли всі інші краіни давно впроваджувалиТа сам факт існування другої трійки зумовлений був тільки небажанням тогочасної влади видавати ліцензії на 3G великій трійці. Тому вони виїжджали на наданні швидкісного інтернету. Щойно видали ліцензії на 3G, було зрозуміло що вони приречені на повільну смерть.
Про інтернет я і кажу. Більшість абонентів нижньої трійки були там саме задля мобільного інтернету.малось на увазі в частині інтернету, я користувався ХТС, де була сімка ЮМС (голос) і ІТ (інтернет) самий непрограшний варіант на час 2007-2014 років, Утел був в планшеті
Ідеальна - 4 в адекватних країнах, тоді дешевшену і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?Цифри говорять самі за себе, хто був лідером...
Як показує світовий досвід ідеальна кількість операторів на країну - три!
дійсно якорних повинно бути 3-4, а віртуальних може бути ще з десяток, бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.Ідеальна - 4 в адекватних країнах, тоді дешевшену і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?Цифри говорять самі за себе, хто був лідером...
Як показує світовий досвід ідеальна кількість операторів на країну - три!
Але це не наш шлях, на жаль.а віртуальних може бути ще з десяток, бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.
Дуже навіть крадуть, просто у більшості країн де вони є і успішні, законодавство зобов'язує MNO пускати MVNO у свої мережі за умовами ліцензії.бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.