Мобильная ностальгия

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Цифри говорять самі за себе, хто був лідером...
ну і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?
Як показує світовий досвід ідеальна кількість операторів на країну - три!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Та сам факт існування другої трійки зумовлений був тільки небажанням тогочасної влади видавати ліцензії на 3G великій трійці. Тому вони виїжджали на наданні швидкісного інтернету. Щойно видали ліцензії на 3G, було зрозуміло що вони приречені на повільну смерть.

Місто
kiev
як для мене, то лідером був Пипл (саме в Києві) і трішки Утел
малось на увазі в частині інтернету, я користувався ХТС, де була сімка ЮМС (голос) і ІТ (інтернет) самий непрограшний варіант на час 2007-2014 років, Утел був в планшеті
Post automatically merged:

Та сам факт існування другої трійки зумовлений був тільки небажанням тогочасної влади видавати ліцензії на 3G великій трійці. Тому вони виїжджали на наданні швидкісного інтернету. Щойно видали ліцензії на 3G, було зрозуміло що вони приречені на повільну смерть.
хто памятає, то саме Ющ був проблемою ліцезії, бо тоді вперлось Міноборони що це іх частоти, і сиділи на них як на сіні, а він соплі жував коли всі інші краіни давно впроваджували

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
малось на увазі в частині інтернету, я користувався ХТС, де була сімка ЮМС (голос) і ІТ (інтернет) самий непрограшний варіант на час 2007-2014 років, Утел був в планшеті
Про інтернет я і кажу. Більшість абонентів нижньої трійки були там саме задля мобільного інтернету.
Я тоді gsm тримав у якомусь кнопочнику і замовляв за "копійки" б/в CDMA HTC з американського ebay, які були мені основними девайсами.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
ну і де тепер ті що в другій трійці? в кращому варіанті придумали віртуалізацію/роумінг?
Ідеальна - 4 в адекватних країнах, тоді дешевше

Місто
kiev
Ідеальна - 4 в адекватних країнах, тоді дешевше
дійсно якорних повинно бути 3-4, а віртуальних може бути ще з десяток, бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
а віртуальних може бути ще з десяток, бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.
Але це не наш шлях, на жаль.
Навіть фальшиві віртуали від КС, UMC та УРС поступово зникли.
Не кажучи про справжніх, як за поребриком, де їх і є десятки.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
бо як раз віртуальні і є різними коньюктурними проектами і фактично вони нічого не крадуть у слонів, а лише дають.
Дуже навіть крадуть, просто у більшості країн де вони є і успішні, законодавство зобов'язує MNO пускати MVNO у свої мережі за умовами ліцензії.

Зверху