М. Козуб сказав(ла):
У країнах, зазначених у переліку на
https://fi.google.com/about/international-rates/ (більш ніж 170 країн, у тому числі й Україна) працює з будь яким оператором.
Подібні речі часто діють з великими обмеженнями.
Мені от реально цікаво ци дійсно інтернет від Гугла буде працювати у всіх 4 операторах в Україні, та і в інших країнах.
Якщо є у когось змога провірте. Бо загальна практика показує що якщо навіть сімка реєструється в мережі то замість інтерненету якась лажа або шейп. А швидко працює в 1-2 операторів країни.
Добавлено через 5 минут
У КС за 100 гривен получается 500 мб трафика. Гиг получится за 150 грн. Последующие гигабайты да, по 100 грн.
Можна і так рахувати, Але я використовую і голос. Тому 50 грн спиймаю як плату за послугу. Причому мені це зазвичай вигідніше чим тримати місцеву карточку. Тай за 1 місяць я можу бути по кілька разів за кордоном. Тому цих 50 грн - як ходог на заправці
Добавлено через 15 минут
людина виходить з літака, вмикає телефон, не дивиться, який там оператор "підхопився", починає користуватися.
А якщо я скажу що з КС, Vodafone.ua, Vodafone.De,Ortel, Tesco.sk Orange.md Відбувається так само. Жодної магії.
Саме тому мене цікавить реальний тест швидкості у всіх операторах. Раз так заявлено. Тому що обіцянка і реальність, в мобільному світі це різні речі.