Мобільний Інтернет від Київстар: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Хмельницкий, р-н 4-й поликлиники в период отсутствия электричества.

И это ещё не найхудший тест.
Post automatically merged:

То же самое, но 3G

Вкладення

• Screenshot_2022-12-12-17-31-33-334_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-31-33-334_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    82.5 КБ · Перегляди: 62
  • Screenshot_2022-12-12-17-32-57-728-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-32-57-728-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    188.5 КБ · Перегляди: 62
  • Screenshot_2022-12-12-17-39-00-119_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-39-00-119_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    79.7 КБ · Перегляди: 48
  • Screenshot_2022-12-12-17-41-07-645-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-41-07-645-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    150.3 КБ · Перегляди: 57
Останнє редагування:

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
И ещё тест LTE B3

Вкладення

• Screenshot_2022-12-12-17-48-14-179_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-48-14-179_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    99.6 КБ · Перегляди: 51
  • Screenshot_2022-12-12-17-51-25-125-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    Screenshot_2022-12-12-17-51-25-125-edit_com.parizene.netmonitor.jpg
    182.3 КБ · Перегляди: 52

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
А як у вас без світла в Хмельницькому ЛС і ВФ себе поводить краще чи гірше за КС?
У мене в Кам'янці-Подільському КС лягає повністю (до 100 кбіт і нестабільно) будь-де, ЛС на телеграм чи ютуб 480р більш-меньш працює (в деяких районах краще, в деяких гірше), а ось ВФ останнім часом прямо запрацював непогано (також від району залежить, але все одно краще за всіх). Єдине, що у ВФ БСок, здається, що меньше за всіх.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Fanatik, коли виключали все місто, або район міста, то КС і ЛС у мене лягав і переходили у роумінг ВФ. Вже десь з тиждень КС запрацював при виключенні світла, бо біля мене БС якраз не одночасно виключають, а черговістю. ЛС без змін, в 2G світить, а далі в роумінг ВФ. ВФ 4G B3 буває, в основному В8, але інтернет є і довго. Тому для зв'язку у мене ВФ в модемі.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Я теж з Хмельницького. В Південно-західному районі у мене трохи інші спостереження. Коли були дійсно масові відключення, зокрема після обстрілів - Київстар 2G практично без можливості здійснення дзвінків. Просто формально реєструвався в мережі. Водафон той же 2G тільки з дзвінками. Лайфселл 2-3 години 4G, потім 3G з більш менш працюючим інтернетом. У всієї сім'ї друга сім картка тепер Лайфселл, щоб не залишитись без зв'язку і в повному інформаційному вакуумі. В суботу їздив на змагання у Сатанів, порядка 80 км. від Хмельницького. До обіду там мережі Київстар не було взагалі. Більшість людей була без зв'язку. А я собі спокійненько ходив і відсилав фото і відео в месенджерах через 4G Лайфселл.

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Fanatik сьогодні спробую запостити в профільних темах тести ВФ та ЛС. Загалом, мої спостереження схожі з Bester При масових відключеннях КС лягав, а ЛС тягнув. А протягом минулого тижня, коли світло давали 2/6, Інтернет від Лайфа вже нікуди не знгикав. Значить, щось покращили.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Запорожье, мкр-н Бабурка, весь мкр-н без электричества. В7 отключился моментально, В3 стабильно проработал до подачи эл.энергии ( ~5 часов)

Вкладення

• photo_2022-12-16_15-19-05.jpg
    photo_2022-12-16_15-19-05.jpg
    79.3 КБ · Перегляди: 87

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Запорожье, мкр-н Бабурка, весь мкр-н без электричества. В7 отключился моментально, В3 стабильно проработал до подачи эл.энергии ( ~5 часов)
Реально, что-то они сделали. Был КС весь момент отключения в Запорожье. Водафон лег первым после 3 часов работы, потом Лайф, а КС хоть и слабенький, но работал.

Місто
Киев
А чи має сенс та є змога кудісь звернутися до техпітдримки КС взагалі?

То у меня модем с направленою антеною чиплявся до конкретної соти, і це десь місяц чудово працювало. А зараз при вимиканні світла ця сота стала пропадати, і замість неї в іншому бенді вилазить інша та вона пуста - інета майже намає.

То залишаєть чекати на щасливий випадок чи можна щось зробити для цього?

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
А чи має сенс та є змога кудісь звернутися до техпітдримки КС взагалі?

То у меня модем с направленою антеною чиплявся до конкретної соти, і це десь місяц чудово працювало. А зараз при вимиканні світла ця сота стала пропадати, і замість неї в іншому бенді вилазить інша та вона пуста - інета майже намає.

То залишаєть чекати на щасливий випадок чи можна щось зробити для цього?
Навряд хтось вам буде спеціально ставити батареї на ту БС, яка падає без світла. Простіше крутити антену на іншу БС, або поповнити рахунок та використовувати конкурента.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Шановні добродії, поясніть будь ласка щодо точок доступу у налаштуванні мобільного інтернету.
Якось завжди користувались за замовчуваннями і в такі зовсім не бабка-йожкінські хащі не лізли.
Ситуація : під час відключення світла знадобився інтернет, і якщо спершу він хоч якось ворушився, то потім ліг остаточно, заздрячи водафонівській швидкості "на базових".
На моєму апараті серед точок доступу значились INTERNET GPRS AB, INTERNET GPRS KS (www.kyivstar.net) - виставлена за замовчуванням, Internet XL (xl.kyivstar.net), KYIVSTAR MMS (неможливо обрати взагалі). Так от при виборі XL інтернет став більш-менш прийнятний для користування, але коли я схотіла зробити те саме на іншому смартфоні, де, власне той інтернет і був потрібен, то виявилось, що ніякого XL там нема, а є за замовчуванням Kyivstar-internet (www.kyivstar.net), а також KYIVSTAR MMS, IMS, XCAP.
Обидві сімки на одному тарифі, щоправда перша була замінена на 4Ж у 2019 році, а друга - минулого літа.
Власне питання: що це за XL, і на що впливає вибір цієї точи доступу окрім підвищення швидкості інтернету. Чи можна підвищити якось цю швидкість на іншому телефоні.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Корректна точна для КС - internet, з іншими точками інтернет на телефоні працювати буде але можуть бути проблем з роздачею та інтернетом у роумінгу

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Принаймні ступу не конфіскують і хатинці курячі ніжки не повисмикують за користування точкою доступу не для пересічних :).

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Потестив в себе точку доступу xl.kyivstar.net
Ніяких змін на спідтесті не побачив (

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Сьогодні вперше у Хмельницькому зловив LTE 2300. Причому одразу з агрегацією. 2300+2300 20+20 MHz. Швидкість speedtest показував в районі 100 Мб/с, що як на мене непогано, враховуючи постійні проблеми з електроенергією.

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Bester, а де, якщо не секрет? Я в районі танку влітку ловив, але вже точно не пам'ятаю, можливо то був лайф

Зверху