Скидав тест швидкості, вночі було 300/40 при b1+b3+b7В кого як на кс b1 працює, кому включили і яка швидкість?
Думаю, що ні.Мені цікаво, у кс на upload ставлять обмеження ?
Ні, то ніхто того не робить, все залежить від людей, особливо коли пропаде світло, і більшість людей сідають на бс, тай завал виходитьМені цікаво, у кс на upload ставлять обмеження ?
Толку от этого безлимита если им всеравно нет возможности воспользоваться в виду его крайней медлительности. У меня в былые времена на модеме 14400 скорость порой выше была чем на киевстаровском 4G при отключении электричества.Походу ситуація стабілізувалась за один день
Коли вимикають електрику всі йдуть на мобільний інтернет. А у КС мережа не може обслуговувати всіх своїх абонентів, ось вона і перегружена.Prorab, у мене друга сім для планшета від КС. Ставлю в модем, а він менше мегабіта видає і коли зникає електрика, то взагалі не паше. Поставив сім ВФ і маю біля 10 Мбіт. І КС та ВФ в одному місці стоять БС.
Зачем тогда эти филькины безлимиты предлагать? Чтобы ещё больше сеть положить?А у КС мережа не може обслуговувати всіх своїх абонентів, ось вона і перегружена