Вже де не де в області щось би почали робити, постійно бачу 8-20мбітКиївстар суттєво наростив ємність мережі у Львові
Переглянути вкладення 64025
На скріні агрегація
B3+B7+B1+B40+B40
Вже де не де в області щось би почали робити, постійно бачу 8-20мбітКиївстар суттєво наростив ємність мережі у Львові
Переглянути вкладення 64025
На скріні агрегація
B3+B7+B1+B40+B40
не буде такого в області, особливо в простих селах, бо це не вигідноВже де не де в області щось би почали робити, постійно бачу 8-20мбіт
Якщо потрібен IPv4, краще використовуйте APNПрактичним шляхом зʼясував, що APN internet працює виключно на IPv6
ks
такої apn не існує. Це все одно, що сказати, краще використовуйте apn
yahoo
Як зʼясували що не існує?такої apn не існує. Це все одно, що сказати, краще використовуйте apnКод:yahoo
У мене трафік йде і через APN lemurka. Це значить, що APN lemurka існує?Як зʼясували що не існує?
Якщо прописати на iphone в apn KS то трафік йде через ipv4
раджу краще вивчити це питаннятакої apn не існує. Це все одно, що сказати, краще використовуйте apnКод:yahoo
Йде. Але оскільки такого APN не існує то по дефолту трафік піде по ipv6, оскільки спрацює автоконфіг APNУ мене трафік йде і через APN lemurka. Це значить, що APN lemurka існує?Як зʼясували що не існує?
Якщо прописати на iphone в apn KS то трафік йде через ipv4
Будь-який допис в APN окрім internet, як сказав lemurka запустить автоконфіг.раджу краще вивчити це питання
yahoo, і тобі не хворіти.
Такого apn не існує. Його вигадав червоний форумчанин.
Ще раз кажу, будь-який набір літер в apn окрім дефолтного, запустить автоконфіг
Це якщо у вас підключена опція така (по дефолту - вона вкл), інакше при неправильно вказаному APN інтернету не буде зовсім.запустить автоконфіг.
у мене десь рік тому така сама фігня була. ось прям така ж. спідтест і швидкість десь 3 хвилини нормальна, а потім сильно просіда. так і не вияснив чому так і що з цим робити. київстаром користувався тільки в той час, тому іншої статистики немаєЕсть идеи, почему так происходит?