Мобільний Інтернет від Київстар: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Oleg_ks, спробуйте вимкнути одну сімкарту, в мене на 14т про 5 несучих працює тільки коли 1 сімка включена, коли 2 сімки тільки 4СС.

Місто
Полтава
та я вимикав в мене e-sim, воно дуже рідко така агрегація в основном в tdd водафон 2600+2600, київстар 2300+2300, з витікающими віддачами))

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Oleg_ks ну дивно що то включається то не включається 4СС, в мене постійно 4СС. Коли вимикаю сімку що 5СС, но він теж вмикається тільки коли генерувати трафік великий, наприклад я замітив що в мене врубається після 2-3 спід тестів. Перший зазвичай іде 4СС, а чи з другого чи третього вже іде 5СС, і відразу по швидкості помітно. Но в мене база нагружкна і сінр поганий я на 5СА в ночі тільки 300 Макс вижимав.

Місто
Олександрія
У 5 ранку місто Олександрія Кіровоградська область
Яким телефоном робився замір?
iPhone 13 Pro Max, на сайті повинно було бути написано

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Полтава
@exolse,Ого це вже аля 5ж, а що агрегувалось, тут напевно і mimo. Доречі як перевірити роботу mimo?

Місто
Олександрія
@exolse,Ого це вже аля 5ж, а що агрегувалось, тут напевно і mimo. Доречі як перевірити роботу mimo?
Не можу нічого сказати що агрегувалось, тому що айфон приховує ці показники. Знаю що був 40 бенд основним і все (все що показало в меню Field test на той момент).

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Дорий вечір. Роутер від Київстар Ерго 516 у кого яка швидкість?? Прошу написати

Зверху