Мобільний Інтернет від 3Mob: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
швидкості 3моба буде достатньо для користування Zoom
Саме швидкості повинно бути достатньо, але тут є нюанс: у завантаженому 3ж з'єднання нестабільне, інтернет періодично залипає, і тоді переривається дзвінок. Коли у Тримобу була власна мережа, з'єднання було супер стабільним, бо там було мало абонентів, сам користувався з задоволенням. Але от у роумінгу від водогону ситуація не дуже хороша, тому довелося із Тримобом попрощатись.
Дуже дивно читати такі повідомлення про мережу Тримоб. Сьогодні її тестив і вона навіть сервер не знайшла, не відкривала сторінки, у той час як 0,5 мбіт/с на лайфі сприймається як шалена швидкість.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
На Lycamobile ситуация с интернетом лучше, или так само как с оператором Тримоб ?
Точно така ж
Дуже дивно читати такі повідомлення про мережу Тримоб. Сьогодні її тестив і вона навіть сервер не знайшла, не відкривала сторінки
Сьогоднішній Тримоб – пародія самого себе. Кілька десятків БС у Києві, причому з шириною каналу 5 МГц (якщо не помиляюся) – ось все, що залишилося від мережі цього оператора.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
На Lycamobile ситуация с интернетом лучше, или так само как с оператором Тримоб ?
Точно така ж
Дуже дивно читати такі повідомлення про мережу Тримоб. Сьогодні її тестив і вона навіть сервер не знайшла, не відкривала сторінки
Сьогоднішній Тримоб – пародія самого себе. Кілька десятків БС у Києві, причому з шириною каналу 5 МГц (якщо не помиляюся) – ось все, що залишилося від мережі цього оператора.
Має роумінг в Водафоні, а також прп-пакети без сплати абонплати. Таке дає тільки Інтертелеком й то за певних умов.

Місто
Одесса
Телефон
redmi note 5 (CN) 4\64
В достаточно загруженном месте в помещении:

Киевстар не смог

Лайфселл
Водафон

Вкладення

• Screenshot_20220614-121308.jpg
    Screenshot_20220614-121308.jpg
    43.1 КБ · Перегляди: 132
Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Троещинский blackout, 80% домов (на глаз) без электричества. Естественно, мобильный интернет скорее мёртв, нежели жив.
В номинации "Best Download" побеждает Тримоб, даже на 3G-сети.

В номинации "Best Upload и самый низкий пинг, но это бестолку" побеждает Киевстар.

В номинации "Меньше всего дрожит" побеждает lifecell.

Vodafone оставим без комментариев.

Місто
Zhytomyr
Вмене питання. Я так розумію у ТриМоба в національному роумінгу 3G з операторами Водафон , Київстар, Лайфселл обмежень по швидкості немає? Типу ті самі 512кбіт/с. А обмеження лише самого ТриМоба тобто до 7.4мбіт/с я так розумію

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Вмене питання. Я так розумію у ТриМоба в національному роумінгу 3G з операторами Водафон , Київстар, Лайфселл обмежень по швидкості немає? Типу ті самі 512кбіт/с. А обмеження лише самого ТриМоба тобто до 7.4мбіт/с я так розумію
Нет, без шейпа только с ВФ и до 8,5 Мб/с, а КС и лайф - до 0,5 Мб/с. Ещё недавно и на КС не было шейпа, но они уже исправились ;)

Місто
Дніпро
Телефон
TP-Link Neffos C7
У всіх, окрім водафона, у нього 8/3
Цікавий момент. Помітив, що в родині у всіх 3Моб перейшов у роумінг Київстара. Не так давно точно був Водафон, на кнопочнику у батька навіть висвічувалось - UMC. Але у нього, доньки та жінки був замовлений пакет Green R - тобто 300 хвилин та 5 гігабайт інтернету.

В мене був активований пакет В, на 10 гіг. Місяць завершився, я також вирішив перейти на R. І майже одразу помітив, що швидкість на смарті сильно впала. Поліз перевіряти - так і є: смартфон працює у роумінгу Київстара. Намагання вручну перейти на Водафон нічого не дають - все одно залишається Київстар.

А я точно пам'ятаю, що до останнього дня на пакеті Green B був роумінг Водафон швидкість в районі 8 мегабіт.

Не знаю, закономірність це або співпадіння, але майте на увазі.

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Прочитал в новостях, что в этом году все операторы погасят сети 3G для освобождения частот под 4G. И что в итоге будет с инетом от 3моба? Останется только 2G в нацроуминге, т.е. по факту инет умрет? В сети 4G ведь не пускает. Или я чего-то не знаю, или будет какое-то решение?

Місто
Одесса
Прочитал в новостях, что в этом году все операторы погасят сети 3G для освобождения частот под 4G. И что в итоге будет с инетом от 3моба? Останется только 2G в нацроуминге, т.е. по факту инет умрет? В сети 4G ведь не пускает. Или я чего-то не знаю, или будет какое-то решение?

если бы резко отключили сегодня, то да, 2г без интернета, а там до конца года мож что-то придумают...

bossy

Заблокирован
Місто
Харків
у меня 2г инет просто не работает, пинг огромный. 3г была только надежда. может еще не отулючат 3г, или это уже точно?

Місто
Харків
у меня 2г инет просто не работает, пинг огромный. 3г была только надежда. может еще не отулючат 3г, или это уже точно?
Точно, 3G уже понемногу тушат на западе страны, частоты нужны под 4G, 3G слонам уже не нужен, а только мешает

Зверху