Хтось підкаже як працює LTE у Івано-Франківську? Наразі користуюся тільки голосом від Lifecell, і якість повністю влаштовує. Цікаво знати, що виходить по швидкості інтернету і чи стабільно працює.
Хтось підкаже як працює LTE у Івано-Франківську? Наразі користуюся тільки голосом від Lifecell, і якість повністю влаштовує. Цікаво знати, що виходить по швидкості інтернету і чи стабільно працює.
Morino, это DC-HSPA+
З чого ти вирішив що вона пуста? Для багатьох в цьому місті він головний Інтернет провайдер...Лте запускали вони тут не для пустої соти(оминувши навіть Ужгород), а щоб бути раніше єдиного конкурента в лиці водафон, як і колись з 3ж...От останній якраз використовують лиш на голос і то тим, які не мають сімки лайфа....Я ж вже тобі про це писав, а в тебе одна й та ж відповідь- сота пустаМатвєй, а что они могут крутить? отдали у Вас весь спектр 1800 под лте, сота пустая, вот тебе и скорость, а такой пинг вообще не удивителен.
Та я не кіпішу , просто на кожний мій тест швидкості у тебе одна відповідь. Я ж не просто так сиджу на лайфі в регіоні де весь час лідирував водафон. Лайф тут дійсно Інтернет провайдер і лайфхаки досить не погано розгрібала молодь як в смартфони, так і в модем...Матвєй, хорошо хорошо, не кипишуй![]()