Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Мобільний Інтернет від lifecell: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання
чтото не пойму, на лайфе последние три дня на телефоне горит только Едж. Скорость не тестил. А раньше Едж появлялся в 40% времени.
Чтото поменяли или я телефон убил?)
У меня затыки в скайпе на лайфе остались , зато в агенте майлру можно часами говорить без проблем ... Проверял несколько раз через разные телефоны с EDGE работает с кваканьем , через киестаровский ZTE MF622+ работает отлично без затыков .
я юзал скайп на анлиме пипла при пределе скорости в 153 кбит, работал шикарно, при пинге в 1.5 секунды.
юзал на утеле в роуминге билайна на ЖПРС(у лайфа просто ЖПРС не найти у нас) - тоже работал без нареканий
Ну у меня дома покрытие отличное, а интернет незнаю. Вот и думаю: заказывать 350 метров или нет. Если будут проблемы вечером, то зачем оно мне нужно? Я сижу в интернете преимущественно вечером...
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.