Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Мобільний Інтернет від lifecell: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання
Операция "Ы", Бро, я, как одиозная личность на реде, хочу спросить тебя нежно: что такое ХГ и почему твое внимание приковано именно к нему, или что ты хочешь этим сказать? Данке
Операция "Ы", Бро, я, как одиозная личность на реде, хочу спросить тебя нежно: что такое ХГ и почему твое внимание приковано именно к нему, или что ты хочешь этим сказать? Данке
Ковель, р-н ринку Брестський. Півроку назад встановили нову бс, раніше була пєчалька. Та й взагалі по місту швидкість лте 2/2. Тільки тут результати кращі, 700 м до бс
Скорость интернета lifecell в вечернее время, даже зафиксировал обращение в службу поддержки №1309864. Посмотрим что ответят, но сеть в час пик просто мертвая Явно необходимо добавлять Band 7 и агрегацию частот.
https://www.speedtest.net/my-result/i/4118528822
Post automatically merged:
Кстати, забавно, но вокруг дома напичкано кучу различных операторских сот. Через дорогу телевизионная вышка установлена, а за домом от других операторов различные БС, а lifecell никак не осилит мой дом
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.