Мобільний Інтернет від lifecell: актуальні пропозиції, швидкість з'єднання

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
мінімальними ризиками майбутнього підвищення ціни.
Оформити тарифну підписку на 12 місяців бо РБА, щоб на 1 рік забути про зміну умов тарифу.
Нажаль, зараз ні контракт, ні корпа не застраховані від зміни умов тарифу.
Я би запропонував Київстар СуперГіг з 350ГБ за 350грн/календарний місяць, але і цей тариф не застраховано від змін.
КС не змінював умови попереднього СуперГіг 2024 і той залишився з незмінною ціною (300гб за 300грн).

Місто
Київ
Місто
Киев
Pepto, можна дивитись , трафік буде іти у 4g , тільки з урізанням швидкості до 256 kb, по факту буде 180 , я юзав первний час цей інтернет в основному для месенжерів та інтернет радіо , ну і ютубу

Місто
Радивилів
caTupuk, судячи всього в у Києві тестували. У тому році перебуваючи в Києві на лівобережжі я просто восторгався інтернетом в 3G , в мене він літав, а сусіда по палаті в якого був Київстар на чотири джі ледь повзав і не міг відкрити маленькі файли. Все відносно, дякую тобі друже за пораду і інформацію. Думаю , як писали нижче, восени , а в моєму випадку 6 січня потрібно буду робити вибір можливо і не на користь lifecell, але це буде шкода, я в ньому вже з 19-го року , трохи звик до його швидкостей , а зараз вимушений пересісти на vodafone ну і зразу відчуваю певні негаразди

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Вчора помітив, що в нашому райцентрі LC у B1 під LTE віддав уже 15MHz. Відповідно під UMTS лишилось лише 5. Швидкість (HSPA+)
Screenshot_20250525_222250_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg
Як на мене, то - норм, для тих олдфагів в яких самарт без 4g, або для якихось терміналів, і для якоїсь кількості дзвінків.
Поки Київстар вже третій рік "язиком" вимикає 3g, "великими" (насправді ні) кластерами, LC поступово і без радикальних заяв рухається в майбутне (в цьому бенді). Своїми очами спостерігаю еволюцію: спочатку в цьому бенді LTE було на 5MHz потім 10, зараз вже 15 і не треба гучних заяв.

winnik

meme
Місто
Херсон
Телефон
moto g41, redmi note 11
CleverFish, також помітив, коли світло вимикали, що у лайф В8 був 10, а став 15MHz.
Та й взагалі хочу пожалітись, що за базою клієнтів лайф<водафон<київстар, а на ділі - лайф на 2 місяці раніше повернувся, підтримка агрегації тільки у нього, та й під час відключень світла дуже хороша поведінка.

Наприклад, київстар(який після аварії так і не піднявся до швидкостей що була до) продовжує роздавати на В3, але ріже швидкість ще більше, а через годину-дві взагалі вимикається.
Лайф спочатку після ~години вимикає В7, потім В3, вмикається агрегація В1+8(10-20Мб видає), а потім вже півгодини перед увімкненням світла на В1 5MHz тягне до 1Мб.

Водафон як і київстар роздає В3 20 MHz і до нього питань немає - біля єдиного вікна та на вулиці дуже хороший інтернет, але у кімнатах навіть телефонувати складно, бо взагалі зникає.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
У травні оператор самовільно перевів його на інший тариф — «Потужний», із гіршими умовами, фактично забравши безлімітний інтернет. Це створило мені багато незручностей і виглядає як обман зі сторони оператора.
bestspike
Для перенесених номерів у "Потужному" дають безлімітний інтернет. На рахунок обмеження швидкості не скажу, бо 1 раз я використав 80 гіг, і швидкість не обмежували. А, крім того випадку, більше ніколи не було потреби викоистати більше, ніж 60 гіг інтернету.

Можна перенести номер до іншого оператора і потім повернутись назад. Після цього, номер завжди буде вважатись перенесеним. А для перенесених номерів у Лайфа завжди є гарні плюшки і найнижча ціна абонки.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Продовжуючи тему бенду B1, вирішив іще погратися. Це одна і та сама точка, одна і та сама БС (приблизно 220м від неї, пряма видимість без перешкод), один і той самий B1, різниця лиш в технології і ширині спектру, під HSPA+ 5MHz, а під LTE 15MHz.
Телефон старенький не вміє агрегувати B1+B3 (який теж присутній на БС).
Screenshot_20250614_183703_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg
Можна спостерігати майже лінійне маштабування швидкості між 5 і 15 МГц, незважаючи на технологію. Мабуть БС не дуже крута в плані МІМО чи модуляції.
З ішого боку отримати результат 37/15 в 3g в реальних умовах майже неможливо, навіть на 15MHz. Тому, мабуть, віддати більшу частину цього спектру під 4g є раціональним.
(Телефон з якого зроблено скріншот здатен видати 200Мбіт в B7+B3 КС)
Запостив чисто по фану, може комусь буде цікаво.

Останнє редагування:
Місто
Рівне
IMG_2357.jpegбагатоквартирний будинок. кіста для порівняння дає десь 20. тому покриття лайфа погане далеко не завжди

Місто
Белая Церковь
У зв'язку з нововеденнями в корп.тарифах хотів запитати хто користувався зашейпленним інтернетом від ЛС зі швидкістю 1Мб/с . Ютуб 480p можна дивитися чи вже ні? І як в Chrom та Instagram себе почувають, сильно тормозять?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
У зв'язку з нововеденнями в корп.тарифах хотів запитати хто користувався зашейпленним інтернетом від ЛС зі швидкістю 1Мб/с . Ютуб 480p можна дивитися чи вже ні? І як в Chrom та Instagram себе почувають, сильно тормозять?
Два роки назад користувався, був тариф "Інтернет Безмеж". 1Мб/с вистачало на Ютуб в 720р але іноді підгружало, Інстаграм комфортно працював, відео в телеграмі підписало іноді це дивлячись в якій якості відтворює, онлайн радіо без проблем працює, Хром працює без проблем. Якщо не завантажувати файли то працює без проблем.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Нужно на недельку интернет в роуминге (Швейцария), есть оплаченный тариф дзвинкий безмеж 175 грн, какую опцию прикрутить чтоб работал инет?
Или может на другом тарифе что то есть, валяется еще несколько полочных симок лайф, тарифы разные, или вообще не выбраны...

Місто
Рівне
Нужно на недельку интернет в роуминге (Швейцария), есть оплаченный тариф дзвинкий безмеж 175 грн, какую опцию прикрутить чтоб работал инет?
Или может на другом тарифе что то есть, валяется еще несколько полочных симок лайф, тарифы разные, или вообще не выбраны...
на потужному 10 ГБ дають, але треба шоб платилась АП хоча б 2 рази

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Сегодня заметил - в Киеве у лайфселл в В1 LTE 15 МГц. Скорость инета возросла. Наверное, скоро потушат 3G и отдадут под В1 LTE все 20 МГц
Не думаю що Київ засансетять скоро (хоча що таке скоро).
За моїми спостереженнями (не перевірена інфа) у LC вже більша частина України в B1 під LTE 15, при цьому повний сансет вони виконали лише в кількох містах (можна порахувати на пальцях однієї руки) найбільше з яких Черкаси (недавно).
В КС Між сансетами в Черкасах і Києві пройшло 11 місяців.
Думаю, LC поки іще позбирають статистику.

"Наразі в наших планах до середини року завершити модернізацію мереж в Києві. Ми замінюємо старі базові станції, ... , додаємо LTE 2100 та LTE 900. Паралельно активуємо абонентам VoLTE. Наша ціль – 500 тисяч абонентів, для яких зробимо активацію VoLTE в Києві..." - Терещук.
2 Липня (умовно) це і є середина року. Можливо, ми просто бачимо результат виконання плану на перше півріччя (по Києву). Про сансет наче не йдеться....

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Сегодня заметил - в Киеве у лайфселл в В1 LTE 15 МГц. Скорость инета возросла. Наверное, скоро потушат 3G и отдадут под В1 LTE все 20 МГц
Насчёт Киева сомневаюсь, у них в Киеве на 1800 клауд, т.е. для 2ж примерно 2-3 мгц всего доступно, 900 тоже стали включать лте и еще отбирать каналы для 2ж. Если они выключат 3ж звонить тупо будет невозможно. Это не кс у которого в 2ж 20+ мгц сумарно

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Просте запитання: чи агрегує lifecell 7+7+3+1 ?
Бо я щось такої комбінації не помічав.
7+3+1 працює. (4CC на КС працює).

Місто
Киев
Просте запитання: чи агрегує lifecell 7+7+3+1 ?
Бо я щось такої комбінації не помічав.
7+3+1 працює. (4CC на КС працює).
Агрегує. Питання в тому чи налаштовано на конкретній БС і чи підтримується вашим пристроєм.

Зверху