ivan pochta
user #68
- Місто
- Дніпро
Киевстар в районе исторического музея доходил до 80.
Там band7 есть. Скорее всего вы его и подхватили. Я же говорю за чистый band3 без агрегации.
Киевстар в районе исторического музея доходил до 80.
Каменское. 83 мегабит инет я когда-то не мечтал и по эзернету. А тут в телефоне.
Спочатку root для смартфона отримайте, а потім про вже TTL можна фіксувати. За замовчуванням ттл на смартфоні=64. Без root його ніяк не зміниш. На пк фікс ттл вже теж марний. Тільки фікс ттл на "рутованому" смартфоні може допомогти. Хочете знати значення ттл для рутованого смартфона для вф - воно не 65 і не 128, пишіть в лс. А якщо на пк ввімкнути vpn, то ніяких смс щастя і вдключень wi-fi роздачі не буде - я наприклад з пк (з ттл=65) при ввікненому впн роздавав інет на 4 пристрої і ніяких санкцій з боку ВФ не було. Роздавав інет зі смартфона без рут-прав. Як тільки вимикав впн на пк - зразу з боку вф наступали санкції (смс і відключення wi-fi роздачі). Якщо роздавати тільки на пк - все добре. А так як я часто дивлюсь смарт-тв, то довелось отримувати рут-права для смартфону. І тепер у мене ніяких погрозливих смс від вф і блокувань роздачі, без усіляких впн.господа, если кто знает, подскажите пожалуйста, какая длина пакетов мобильной связи у водафон украина?
блокирует инет на сутки при раздаче инета с телефона на ноут.
нашёл на пикабу инструкцию, но вслепую наугад значение TTL выставлять - ошибочный шаг, имхо, лучше всё сделать сразу "как надо" .
спасибо заранее.