- Місто
- Солоденьке місто 🍇
Я вже писав, на S24 була, в різних комбінаціях В40 з В1, В3, В7. Правда, як на Xiaomi В1+В3+В7+В40+В40, таке чомусь не підтримується.У кого була колись агрегація fdd+tdd
В мене так кс вдома є бс за 500м обидві, і на одній є б8, а на другій немає, і вдома сяде в б8 і не хоче переходитиShullinkis, є таке. Проблема лиш в тому, що смарт цепляється за цей в38 і вісить в ньому навіть з 1 поділкою, що висаджує акб
О, а як на ксіомі то вимкнути? в мене таке з б8з цим b38 придумали чуш повну, все пересрали принаймні в полтаві так, то була швидкість 150-200, зараз 10-15 і висить на цьому бенді, був би в мене сяомі відключив би цей тупорилий бент к ***ням
на процесорі мтк тільки можгаО, а як на ксіомі то вимкнути? в мене таке з б8з цим b38 придумали чуш повну, все пересрали принаймні в полтаві так, то була швидкість 150-200, зараз 10-15 і висить на цьому бенді, був би в мене сяомі відключив би цей тупорилий бент к ***ням
В мене медіатек хеліо g99ultraна процесорі мтк тільки можгаО, а як на ксіомі то вимкнути? в мене таке з б8з цим b38 придумали чуш повну, все пересрали принаймні в полтаві так, то була швидкість 150-200, зараз 10-15 і висить на цьому бенді, був би в мене сяомі відключив би цей тупорилий бент к ***ням