Мобільний Інтернет тепер дешевий

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Пакети даних
Мобільний Інтернет – тепер дешевий, зручний, і доступний будь-де, де є покриття мережі Київстар.

DJUICE представляє нові тарифи на послуги традиційного доступу до мережі Інтернет за технологіями GPRS і EDGE. Тепер всі абоненти DJUICE отримали можливість вибрати спеціальні пакети даних саме під свої потреби і за їх допомогою значно економити при підключенні до мережі Інтернет.

Список пакетів даних

Назва пакету|Передплачений об’єм пакету|Вартість пакету, грн|Вартість 1 Мб даних зверх пакету, грн
Інтернет 20|20 Mb|20,00|Згідно з умовами тарифного плану
Інтернет 100|100 Mb|50,00|Згідно з умовами тарифного плану
Інтернет 1000|1000 Mb|99,00|0,30*

Термін дії пакету – 1 місяць з дати нарахування.

Основні переваги:

Вигідні тарифи на доступ в Інтернет;
Користування ресурсами всесвітньої мережі коли завгодно і де завгодно;
Висока швидкість передачі даних;
Можливість обирати пакет даних відповідно до потреб (в залежності від інтенсивності та частоти користування Інтернетом);
Зручність управління послугою.
Підключення послуги доступне для всіх абонентів DJUICE.

Ти маєш можливість підключити або відключити послугу будь-яким зручним для тебе способом:

за допомогою дзвінка на номер 477;
через систему «Мій DJUICE»;
відправивши USSD-запит на спеціальний номер.
*121*20# - підключення пакету Інтернет 20
*121*100# - підключення пакету Інтернет 100
*121*1000# - підключення пакету Інтернет 1000
*121*0# - відключення поточного пакету даних
Підключення послуги і нарахування пакетних даних відбувається впродовж доби після замовлення, при цьому абонентна плата за користування пакетом стягується з твого рахунку в повному об'ємі.
В наступних місяцях нарахування пакету даних та зняття абонентної плати відбувається автоматично.

Для перевірки залишку пакетних даних ти можеш скористатись такими можливостями:

На клавіатурі телефону набрати комбінацію *121# і натиснути клавішу виклику (відправка запиту безкоштовна);
Зайти на wap/web сторінку системи «Мій DJUICE».

Ти можеш одночасно користуватись пакетами даних і послугою «Мобільний Інтернет XL»;
У випадку, якщо станом на день чергового нарахування пакету на рахунку твого номера недостатньо коштів для зняття абонентної плати, пакет даних не нараховується, а послуга традиційного доступу до Інтернет тарифікується за стандартним тарифом, встановленому на тарифному плані. Кожної наступної доби відбувається перевірка твого рахунку, і у випадку наявності достатніх коштів для оплати замовленого пакету відбудеться автоматичне нарахування відповідного об’єму даних і зняття абонентної плати;
Ти маєш можливість змінити підключений пакет даних на будь-який інший, при цьому заявку на заміну пакету можна подати в будь-який день місяця (за допомогою дзвінка на номер 477, через систему «Мій DJUICE», відправивши відповідний USSD-запит підключення пакету даних на номер 121), а виконана вона буде впродовж доби після оформлення. При цьому попередній пакет даних відключається, невикористані дані анулюються, абонентна плата та новий об'єм даних нараховується в повному об'ємі. Надається можливість змінювати один пакет даних на інший не частіше ніж через 7 днів після останньої заміни пакетів.

Тарифи і оплата
Підключення пакету або його заміна на інший додатково не оплачується. Ти сплачуєш лише щомісячну абонентну плату за нарахування безкоштовного об’єму даних.
У випадку, якщо ти використав весь нарахований об’єм даних завчасно, до наступного нарахування пакету тарифікація традиційного доступу до Інтернету буде відбуватись за умовами твого тарифного плану (якщо у тебе підключений пакет Інтернет 1000, то за спеціальними умовами).

* - Для пакету Інтернет 1000 тарифікація даних зверх пакету відбувається за об’єм прийнятої та переданої інформації з округленням до 100 кб в більшу сторону.

Всі тарифи наведені з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду

Останнє редагування модератором:
Місто
не на форуме
Честно скажу и откровенно - я тупой и не понял прочитав 2 раза. Как всегда много букв, а толку понять что почем надо сильно напрягаться. Понял что это только для диДжуса?

Останнє редагування:

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
vpro, Я його не читав. Воно мене не цікавить, а комусь може й потрібне.
Скопіював з офіційного сайту.

Daveukrain

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
скоріше спроба утримати абонентів,яким все більше потрібен доступний інтернет

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
* - Для пакету Інтернет 1000 тарифікація даних зверх пакету відбувається за об’єм прийнятої та переданої інформації з округленням до 100 кб в більшу сторону.
А чего ж так слабо? Могли бы уже по мегабайту округлять.:idea:
Если это они замутили исключительно для Джуса, то я уже представляю качество этого инета. Угораздило меня как-то поюзать их интернет XL-большего отстоя я не встречал. Видимо, тут будет тоже самое.

Місто
не на форуме
lipog, меня это интересует, в основном для общего развития, ну и вдруг пригодится... народу много пользуется киевстаром, и хотят интернетом в телефонах пользоваться, но боятся, потомучто денег много кушает.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Гораздо дешевле чем было но почему только для диджуса?! Я б 20 или 100 метров прикупил...

Добавлено через 4 минуты
Хотя вот му.киевстар.уа и на контракте разрешает пакеты (интернет 20, 100, 1000) заказать.

Останнє редагування:

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Что ж, неплохо, три года назад было бы в самый раз. Я как раз на Диджусе сидел.

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
AVR, ты думаешь, что по 20 грн не будут брать ? :)

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone
не знаю....я бы не брал (говорю только за себя), т.к. заказывал бы исключительно ради аськи, а 20 грн. я и так не трачу в месяц, хоть и пользуюсь, столько, сколько нужно.

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
То ты такой умный, а абонентов миллионы. Я на днях узнал, что один мой одногруппник до сих пор CSD использует ... Вот что тут сказать ? Он и на 30 грн согласится. А мобильная связь - это все-таки бизнес, зачем продавать дешевле, если абонент готов купить дороже.

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone
в принципе, где-то я с тобой согласен, особенно твой одногруппник порадовал))))

Місто
Київ
Телефон
Lumia 535
Проверил черз "мой кс". Такие же тарифы и для предоплаты. Так что не только для Джуса такие классниые :a_bleval: тарифы.

Mihalych

Заблокирован
Місто
Украина, Днепродзержинск
Телефон
SE W810, Nokia N82.
Я сегодня подключал знакомого к инету через его мобильник СЕ К550. Создал 2 профиля-для обычной точки входа и для XL. Через обычную точку шустро работает, а вот через XL ни в какую не захотел заходить-ни с ПК, ни на самом мобильнике... Хотя вроде бы 5 гр абонки за сутки сняло, а дальше глухо. Начал я интересоваться по автоответчику про подключение этого XL и нашел новую услугу-эти инет-пакеты. Дороговато, конечно, если смотреть с точки зрения УТЕЛа, Лайфа, Билайна. Но для самого КС это большой шаг вперед. Если бы ещё у них после этого инет не испоганился (думаю, есть такая опасность) было бы хорошо. :)

Зверху