Мобільний зв'язок у Великій Британії

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
А доставка giffgaff сім карти в Україну безкоштовна?

Місто
kyiv
Мені цікаво, що то за оператор (чи то знову індуси а-ля Лайки чи нормальний) та як пройшов процесс.
Не активовував, не знаю, але знайшов спосіб як отримувати смс - приходить з усіх сервісів. Реєструється в мережах Київстар та Водафон.
Доставка - 2-3 тижня, але чи доставить кур'єр я не впевнений - мені знайома зателефонувала сказала забрати) але це виняток, бо не в кожного є знайомі на пошті які знають твій телефон..

Активація - поповнення від 10 фунтів стерлінгів, або 6/8 фунтів стерлінгів за пакет послуг. Діє 6 місяців.

Кажуть що номер дається лише після активації, але це не так.

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Не активовував, не знаю, але знайшов спосіб як отримувати смс - приходить з усіх сервісів. Реєструється в мережах Київстар та Водафон.
Доставка - 2-3 тижня, але чи доставить кур'єр я не впевнений - мені знайома зателефонувала сказала забрати) але це виняток, бо не в кожного є знайомі на пошті які знають твій телефон..

Активація - поповнення від 10 фунтів стерлінгів, або 6/8 фунтів стерлінгів за пакет послуг. Діє 6 місяців.
О, дякую. Тоді я не знаю чи мені до пошти приходити чи ні. Ніби знайома кур'єр є але не знаю чи не звільнилась. А можна буде активувати наприклад через додаток?

Місто
kyiv
О, дякую. Тоді я не знаю чи мені до пошти приходити чи ні. Ніби знайома кур'єр є але не знаю чи не звільнилась. А можна буде активувати наприклад через додаток?
Зателефонуйте їй, запитайте)
Активація - сайт/застосунок giffgaff.

• Like
Реакції: yanv

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Vodafone предлагает клиентам любой сети в этих пяти( Лондон, Белфаст, Шеффилд, Ливерпуль и Уотфорд.)
городах бесплатную семидневную пробную версию, без необходимости менять номер и без каких-либо условий. Все, что нужно клиентам, чтобы попробовать сеть Vodafone бесплатно, — это совместимый с eSIM смартфон. Жителям соответствующих регионов будет отправлена листовка по почте, и они смогут отсканировать QR-код*, чтобы получить 50 ГБ данных, 500 минут и 500 текстовых сообщений совершенно бесплатно в течение 7 дней.
https://www.vodafone.co.uk/sim-only/pay-as-you-go-sim/London

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Vodafone предлагает клиентам любой сети в этих пяти( Лондон, Белфаст, Шеффилд, Ливерпуль и Уотфорд.)
городах бесплатную семидневную пробную версию, без необходимости менять номер и без каких-либо условий. Все, что нужно клиентам, чтобы попробовать сеть Vodafone бесплатно, — это совместимый с eSIM смартфон. Жителям соответствующих регионов будет отправлена листовка по почте, и они смогут отсканировать QR-код*, чтобы получить 50 ГБ данных, 500 минут и 500 текстовых сообщений совершенно бесплатно в течение 7 дней.
Лист поштою? а мило?

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Лист поштою? а мило?
Виходить що пошта :( хоча дійсно не дуже зрозуміло навіщо тоді електрона пошта. ( Those in qualifying areas will be sent a leaflet by post)

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Лист поштою? а мило?
Британські сімки, включно з esim активуються тільки в рідній мережі. Тому навіть якби надсилали по email - активувати було б дзуськи.
Можливо й так, але в 2020 замовляв поштою на ебей, то активувалася в Україні. Vodafone UK

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Можливо й так, але в 2020 замовляв поштою на ебей, то активувалася в Україні. Vodafone UK
Станом на 24й рік і по сьогодні(що було раніше - не знаю), у роумінгу нічого не активується. Перша реєстрація тільки у рідній мережі

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Станом на 24й рік і по сьогодні(що було раніше - не знаю), у роумінгу нічого не активується. Перша реєстрація тільки у рідній мережі
Саме так. Вчора при мені мужики хотіли похом'ячити а тільки нічого не вийшло.
Поки ЛОндон не побачиш, то і сімка не заведеться. Боротьба з тероризмом. Треба нам вчитись в союзників наших.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну і кому цікаво - там поштою нічого не приходить.
Для заявки потрібно вже мати британський номер телефону.
Логінишся в додаток британського водафону, після того як на email отримав підтвердження і встановлення esim тільки через нього. Тому усякі фізичні esim.me та 5ber не канають.

• Wow
Реакції: cat
Зверху