exdvag, десь 330 грн. Особисто я багато користуюсь Telegram і трохи Instagram, Facebook і все працює. Більше того, на ці сервіси інтернет дуже добре працює (як домашній 100 Мб), а от доступ до серверів в Європі чи Україні (сайт університету, Приват24) жахливий, gov.ua не працює зовсім (кабінет платника податків).
От Ютьюб дуже в них зацензурений, частина відео від авторів яких я дивлюся (Стерненка чи Ціна держави) можна відкрити тільки через VPN.
Із неприємного: поповнити рахунок не можливо карткою нормальних країн. Наскільки я зрозумів, то еквайринг під санкціями ЄС/США.
Із цікавого - через QR платежі можна грошима з мобільного рахунку оплачувати дуже багато чого, наприклад поїздки в автобусі, таксі, рахунок в деяких кафе і т.д. без комісій. Правда є ліміт поповнення рахунку в 250 тис. тг в місяць (20 тис. грн.)
Ті ж поїздки в таксі чи автобусі українською банківською карткою не оплатиш...
Шкода, що номер за 6 місяців в Україні здохне від неактивності, мені він би пригодився і через рік. І гроші всі з рахунку спише по 270 тг / день, якщо не оплачено місячну абонплату.