Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Обидва запропонованих варіанти мають дуже низьку ймовірність вірного спрацювання.
1. Спуфінг GPS, аналіз на місці, виїзд агента на завдання. Хто малюватиме маршрут агента на кожен пристрій?
2. Для цього потрібно мати зворотній широкий канал і потужний процесор. На пейджер Тікток неможливо встановити.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Стереть данные - еще не значит стереть прошивку, которая тоже представляет интерес. Да и данные в большинстве случаев восстановить можно, если носитель физически не поврежден.
Приклади будь ласка.
Приклади чого саме? Успішного відновлювання видаленого? Почитай відгуки тих, хто через Шеремєтьєво з Європи хотів попасти в окуповану частину України й як їм тичуть в пику тим, що було видалено. Так ці люди - це шелупонь для ФСБ, на них не використовують найновіші розробки

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Знищення інформації шляхом підриву девайса мені здається поганою ідеєю і нагадує, коли телефони-жабки в кіно "знищували" методом розламування телефону на 2 частини.
Інфа зберігається на флеш(?)-накопичувачі, накопичувач підбирається і вставляється в зчитувач або в інший подібний девайс і інфа дістається.
Я хз, які температури безпечні для збереження інформації на накопичувачі, але і сам вибух не є плавильною піччю, щоб перегріти накопичувач пам"яті

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Почитай відгуки тих, хто через Шеремєтьєво з Європи хотів попасти в окуповану частину України й як їм тичуть в пику тим, що було видалено.
Дані витягували з серверів Телеграм.
А у пейджері дані зберігаються у флеш-пам'яті. Наведи приклад, як можна відновити дані з флеш-пам'яті, які забили нулями.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Почитай відгуки тих, хто через Шеремєтьєво з Європи хотів попасти в окуповану частину України й як їм тичуть в пику тим, що було видалено.
Дані витягували з серверів Телеграм.
А у пейджері дані зберігаються у флеш-пам'яті. Наведи приклад, як можна відновити дані з флеш-пам'яті, які забили нулями.
особливо в епоху QLC.
Достатньо занулити MFT і дзеркало MFT.
І хай голдіггери граються з тим вінєгрєтом, що їм вдасться наковиряти.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Знищення інформації шляхом підриву девайса мені здається поганою ідеєю і нагадує, коли телефони-жабки в кіно "знищували" методом розламування телефону на 2 частини.
Інфа зберігається на флеш(?)-накопичувачі, накопичувач підбирається і вставляється в зчитувач або в інший подібний девайс і інфа дістається.
Я хз, які температури безпечні для збереження інформації на накопичувачі, але і сам вибух не є плавильною піччю, щоб перегріти накопичувач пам"яті
Про уничтожение информации на флеш памяти - это уже Кочевник начал развивать мысль(и я начал следовать за ним), я изначально писал про простое уничтожение аппарата, чтобы им невозможно было пользоваться(именно отсюда получать информацию, а не какую-то сохраненную на флеше), когда он попал в руки врагу.
Да и какая в пейджере вообще может быть информация на флеше?даже приходящие сообщения могут быть самоудаляемые. Это как рация - главное, чтоб ты не мог включить ее и не мог понять что происходит у хозяев рации.
Сомневаюсь, что на пейджере была полноценная операционная система. Вот возьмем трекер, у него размер прошивки измеряется в килобайтах(даже не в мегабайтах). Он способен принять и отправить сообщение, способен определить свое местоположение. Даже способен себя взорвать по команде, если в него эту взрывчатку вложить. Но стереть сам себя не может из-за своей примитивности. возможно хезболла взяла именно примитивность( и как следствие невозможность применения многих методов из жизни телефонов) на вооружение

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А більше ГУР з СБУ нічого не зробили за час війни? А у ізраїлітян пройобів ніколи не було.
Видихай, левову частину роблять ССО,
може там і є колишні сбу-шники, гур-ці але ж не ними єдиним
Але глорифікація гур і сбу почалась після зняття Хоренка і інформаційної аннігіляції ССО( офісом простих рішень і бєзуглих звитягів).
Post automatically merged:

Сомневаюсь, что на пейджере была полноценная операционная система. Вот возьмем трекер, у него размер прошивки измеряется в килобайтах(даже не в мегабайтах). Он способен принять и отправить сообщение, способен определить свое местоположение. Даже способен себя взорвать по команде. Но стереть сам себя не может из-за своей примитивности. возможно хезболла взяла именно примитивность( и как следствие невозможность применения многих методов из жизни телефонов) на вооружение
Там, скоріш за все, популярний дешевий SOC для смартгодинників. Дешевий і достатньо вузько настроєний в ординарних умовах, хоча функціоналом наділений не меньшим, ніж nokia s40 OS.

P.S. Ну якщо якийсь ліванець розковиряє літієвий АКБ - він влаштує фаєр шоу незалежно від наявності вибухівки і не факт що від фаєр шоу здетонує вибухівка, бо у різної вибухівки різні тригери до детонації і вогонь не завжди серед них.
Яке обширне поле для зйомки тіктоків.
Якщо в нульових пересічним тільки-тільки почав доходити протокол для зарядки NiCd/NiMH, коли вже Li-Ion впевнено крокував(до сих пір є забагацько тих, хто дресирує Li-Pol кількома циклами зарядки/розрядки і покупцям рекомендує), то тепер буде нова епоха/причина для повернень товарів належної якості:
"я перевіряв ємність акумулятора, вона відрізняється від паспортної і хочу повернути, бо там, скоріш за все, вибухівка"

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Про уничтожение информации на флеш памяти - это уже Кочевник начал развивать мысль(и я начал следовать за ним), я изначально писал про простое уничтожение аппарата, чтобы им невозможно было пользоваться(именно отсюда получать информацию, а не какую-то сохраненную на флеше), когда он попал в руки врагу.
Навіщо тоді мопеди і домофони мінувати Хезболлі?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...трошки про результати:

...и про шухер:

Ну, якщо цікавлять оті самі рації - є й фото:

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Не знаю, насколько это верно, но читала в Интернете, что нынешняя дата операции не была к чему-то приурочена.
Мол, "прицел" был на войну.
То есть, если бы началась полноценная война, то вот только тогда бы и произошел подрыв.
Это бы нарушило коммуникацию противника, внесло хаос и сумятицу и дало бы израильтянам дополнительное время на реагирование.
Однако, появилась информация, что "Хизбалла" стала что-то подозревать/догадываться.
После чего и было решено не дожидаться и действовать...
Повторюсь, не знаю насколько это правдиво, но вот такое прочла.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Про вплив на польоти і безпеку того припущення, що з цими пейджерами вже майже напевно хтось літав і вибухівку не помітили:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Пост від якоїсь ноунейм-русні - м'яко кажучи дуже сумнівне джерело інформації.

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Моя думка, в якийсь момент в логістичному ланцюгу виробника оцих девайсів відбулась підміна контейнера з акумуляторами.

Вкладення

• img_1_1726753385163.jpg
    img_1_1726753385163.jpg
    150 КБ · Перегляди: 20
Місто
Одесса
пишут, что самое простое, начинить взрывчаткой навесной элемент на печатной плате пейджера - электролитический конденсатор, он может быть достаточно объёмным и впаян в плату и даже может не участвовать в работе схемы в обычной жизни, а вот при получении особого сигнала, открывается электронный ключ и на такой конденсатор подаётся электроимпульс...

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
Этот пост - личные рассуждения. Эти рассуждения не лишены логики (вот что-что, так логика там есть), как бы кто не относился к тому, кто автор/принадлежность площадки поста.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
как бы кто не относился к тому, кто автор/принадлежность площадки поста.
Holy Shit! У мене навіть посилання не відчиняється! Чи не можна дати посилання на цю статтю на іншому ресурсі? Ну, там на Одноклассниках чи во Вконтакте?
А ти бачиш тут якісь інші джерела експертної думки? Зайди на ізраїльський сайт, що процитований вище.
Там війна в Україні у розділі "Как дєла в СНҐ". Ну добре що не "во взбунтовавшихся провинциях".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
на печатной плате пейджера - электролитический конденсатор
Це палєво, нормальний електронщик подивиться на плату, побачить там ті бочки і точно щось запідозрить, бо не має бути того на платі пейджеру. Хіба в нього буде вбудовано БЖ AC-DC)) Або в блочки зарядки вибухівку вбудовувати, там такі кондери будуть доречні.

Зверху