За 9 евро 50 гб інтернету буде деякий час чи завжди, поки не розірвеш?Це не ексклюзивна пропозиція в ціні/якості. Ось вам від старого і перевіреного часом Blau (O2) те саме.
.
За 9 евро 50 гб інтернету буде деякий час чи завжди, поки не розірвеш?Це не ексклюзивна пропозиція в ціні/якості. Ось вам від старого і перевіреного часом Blau (O2) те саме.
.
А если внимательно посмотреть на форуме Последние новости?
Так я про новину від німецького водафон що вони ранішні запустили роумінг як вдома не чекаючи 1 січня. Думаю проблема в тому що на рахунку 0.01€ а якщо було пару євро то дзвінки б працювали. І смс прийшло:та просто повідомте, чого ви мені загадками пишете?
Там все дуже детально описано, якщо прочитати опис тарифу.За 9 евро 50 гб інтернету буде деякий час чи завжди, поки не розірвеш?Це не ексклюзивна пропозиція в ціні/якості. Ось вам від старого і перевіреного часом Blau (O2) те саме.
.
На скільки це можу бути дискомфортним при використанні виключно фейсбук і ютуб (через додатки)?Единственный минус: ограничение по скорости 50 МБит
50 мбт ну не як не скажеться на ютубі і фейсбуці. Може мали на увазі 50 кбіт. То буде печалька.На скільки це можу бути дискомфортним при використанні виключно фейсбук і ютуб (через додатки)?Единственный минус: ограничение по скорости 50 МБит
Тут всі оператори фікси пропонують тарифи DSL від 50 Мбіт і навіть від 25 та 16 Мбіт. Як ви думаєте, чи дискомфортно використовувати таку швидкість 50 Мбіт (чи навіть 25)? А яким ви користуєтеся зараз?На скільки це можу бути дискомфортним при використанні виключно фейсбук і ютуб (через додатки)?Единственный минус: ограничение по скорости 50 МБит
Судя по домашнему - 50 буде норм.50 mbi
Тут всі оператори фікси пропонують тарифи DSL від 50 Мбіт і навіть від 25 та 16 Мбіт. Як ви думаєте, чи дискомфортно використовувати таку швидкість 50 Мбіт (чи навіть 25)? А яким ви користуєтеся зараз?На скільки це можу бути дискомфортним при використанні виключно фейсбук і ютуб (через додатки)?Единственный минус: ограничение по скорости 50 МБит
Напевно краще рішення платити на 4 евро більше за якісь мережіТоді вже краще уточнювати, що всі пріпейд провайдери, особливо слід звернути увагу на дискаунтерів від мереж супермаркетів що працюють на мережі D1 (Telekom), підняли об'єми трафіку в стандартних пакетах до 30/50/100 Гб за відповідно 8,99/13,99/18,99 €. Наприклад Penny Mobil, Ja! mobil, Kaufland Mobil, Norma Connect...
... і користуватися дійсно кращою мережею Telekom за "копійки" як справжній свинорил![]()