Мобільний зв'язок у Чехії

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
А хто серед T-Mobile, O2, Vodafone - найдешевший?
Я ж написав, тільки О2. Бо там адекватне наповнення на передплаті для українських клієнтів.

А що це?
А, зрозумів. Тут теж є варіант Kaktus. Але для нормальної ціни, треба підключати один з тарифів "Neřešto", та прив'язувати банківську карту, зі щомісячним платежем. Бо без прив'язки карти, тариф не підключають.

Останнє редагування:
Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
selsdd, ще важливо визначитися, тариф потрібен для користування тільки в Чехії, чи ще по ЄС та Україні також? Бо дуже вигідні передплатні тарифи О2 "Datamania 100 Gb" та "Datamania 1200 Gb" працюють тільки в Чехії.

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
  • Like
Реакції: cat

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Все залежить від обєму гб. Навіть поповнення рахунку мінімальна сума це 200 крон, а можє і 250-300 (на сайті t-mobile i vodafone) вжє окрім https://www.mujkaktus.cz/ тут від 50 крон. Але можуть бути обмеження швидкості інтернету в mvno операторі.Це треба читати там де зірочки маленькими літерами.
І в кактус на сайті вжє пишуть що поповнення можливо лише європейськими картками.

Останнє редагування:
Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
але треба врахувати що мінімальне поповнення для О2 - 200 крон
Ну, я бачу що мінімально поповнити, на сайті О2, можна на 300 крон. На 200, то було давно. Може можна якимось іншим способом, я не в курсі.
Також, поповнення на 300-499, продовжує термін дії номеру на рік, а термін рахунку, лише на півроку. Від 500, і рахунок теж на рік.

Останнє редагування:
Зверху