Мобільний зв'язок у Швеції

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Можна в шапку. Поступово доповнювати. Але шапку за мною не закріплюйте. Життя у мене дуже непередбачуване.
Припейд
Comviq. 1 рік життя номеру після поповнення
https://www.comviq.se/
Про припейд
Сторінка поповнення передплати
Lycamobile. 90 днів
Lycamobile Sweden
Telenor. 24 місяців
Припейд
Telia. 1 рік життя номеру після поповнення
Telia.Припейд
Поповнення ваучерами в мережах ICA, COOP, Eleven супермаркетів або карткою на сайті. НЕ усюди на сайтах приймає українську або іноземну, навіть ЄС картку.
Реєстрація номеру обов'язково на паспорт громадянина. Віддалено або у точці продажу.
Щоб купити номер потрібно вказати адресу офіційного місця проживання або також можуть запитати дозвіл на проживання.
Контракт індивідуально і не в усіх компаній.
Наявність coordination number обов'язково або personnummer. Без нього контракт не укладуть. Оплата варіюється в залежності від оператора. 4, 2, 5Г на передплаті.

Останнє редагування:

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Реєстрація номеру обов'язково на паспорт громадянина. Віддалено або у точці продажу.
Щоб купити номер потрібно вказати адресу офіційного місця проживання або також можуть запитати дозвіл на проживання.
Нічого з цього не потрібне. Заповнюєш pesonnummer і всі дані беруться з держреєстру автоматично. Якщо у магазині, то показати ІД карту. Нічого більше не потрібно.

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Заповнюєш pesonnummer і всі дані беруться з держреєстру автоматично. Якщо у магазині,
Але хлопчині чи дівчині які тільки в країну заїхали його ніхто без певного проміжку часу НЕ видасть. І тоді треба оце все.
Якщо у магазині, то показати паспорт для подорожу закордон. Якщо не permanent uppehållstillstånd, або не робочий чи не політичний азюль то дані запитують саме українського закордонного паспорта або іншого документа громадянина. Інколи може повезти що на права. За айді жодного разу статистично успіхом не увінчалось. Inte svensk id звісно ж.

Останнє редагування:

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Та ніхто тут припейдом не користується. У всіх просто включено автопоповнення на 200-300 крон і раз на місяць списується сума з банківського рахунку та дає пакет послуг дзвінки, інтернет, SMS/MMS, яких з головою вистачає на місяць.
Ніхто ні з чим цiм не розбирається, ніякими ваучерами не поповнюють, тарифи навіть не знають. Те, що ти пишеш може тільки для біженців цікаво, хто перші три місяці в країні.

Останнє редагування:

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Саме для тих кому чекати довго і нудно а з укр.айпі freya i та робити не хоче завжди. Три то політичні. Українцям 1 рік

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Telenor наче ж 1 рік. Срок дії номера. Якщо звичайно нічого не змінилось за цей рік:)

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Telenor наче ж 1 рік. Срок дії номера. Якщо звичайно нічого не змінилось за цей рік
Як резервна для роутера потухла без поповнення на 5й місяць. Може індивідуальність а не правило. Що було на практиці.

• Wow
Реакції: cat

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Telenor наче ж 1 рік. Срок дії номера. Якщо звичайно нічого не змінилось за цей рік
Як резервна для роутера потухла без поповнення на 5й місяць. Може індивідуальність а не правило. Що було на практиці.
Як часто мені потрібно поповнювати баланс передплаченої картки, щоб термін її дії не закінчився?
Щонайменше один раз на рік, інакше ваша передплачена картка буде автоматично анульована. У додатку Telenor Ladda ви можете побачити останню дату, до якої потрібно поповнити рахунок, щоб ваша передплачена картка залишалася активною.
Якщо у вас є телематика (IoT), ви повинні поповнювати свою передплачену картку не рідше одного разу на 24 місяці, інакше термін дії вашої передплаченої картки автоматично закінчиться. У вашому рахунку на поповнення ви можете побачити останню дату, до якої потрібно поповнити рахунок, щоб ваша передплачена картка залишалася активною.

Зверху