Мобільний зв’язок у Польщі

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Подскажите пожалуйста в Mój Orange, услуга konto ważne rok, я ее подключил. А через год ее нужно отключить и снова подключить? Так как она в подключенных услугах. И нет кнопки снова активировать.

Місто
Бровари
Подскажите пожалуйста в Mój Orange, услуга konto ważne rok, я ее подключил. А через год ее нужно отключить и снова подключить? Так как она в подключенных услугах. И нет кнопки снова активировать.
Раніше вона була лише по смс. Тепер дійсно активна. Спробуйте просто ввімкнути, якщо не спрацює, то вимкнути та ввімкнути. Це ж безкоштовно!

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Раніше вона була лише по смс. Тепер дійсно активна. Спробуйте просто ввімкнути, якщо не спрацює, то вимкнути та ввімкнути. Це ж безкоштовно!
Майже безкоштовно 3 злотих. Номеру нема ще 3 мiсяцi :unsure:

Місто
Киев
Телефон
MI A2
Всем привет.Кто пользуется Т-Mobile у вас в приложении показывает хоть что то? У меня пишет что ни одна услуга не подключена (( хотя номер рабочий,звонки и интернет работают
Screenshot_2020-01-22-08-16-25-668_pl.tmobile.miboa.jpg

Місто
Киев
Телефон
MI A2
Я скрін приліпив - там нічого не активне, ні інтернет,ні визови, смс, роумінг. Чи може я тупплю )))

Місто
Бровари
От коли додаткові пакети замовите, тоді і показуватиме.

Місто
Киев
Телефон
MI A2
А як їх замовити? В додатку нічого не нажимається і нікуди не пускає

antiexpert

все эксперты врут
Місто
Харків Україна
Телефон
Iphone 11 Pro Max
Уважаемый idea
Вопрос Вам, т.к. Вы больше всех шарите в польских операторах:)
И так, у меня есть купленный в декабре оранж , который скорее всего может пригодиться в близжайшее время на территории Польши, симка живая (проверил в кабинете - год жизни) но соответсвенно пустая. Теперь сам вопрос: правильно ли я понимаю, что по приезду в Польшу мне достаточно пополниться например на 10 зт и ко мне прилетят 5 гигов инет-бонуса?

• Like
Реакції: idea
Місто
Бровари
Уважаемый idea
Вопрос Вам, т.к. Вы больше всех шарите в польских операторах:)
И так, у меня есть купленный в декабре оранж , который скорее всего может пригодиться в близжайшее время на территории Польши, симка живая (проверил в кабинете - год жизни) но соответсвенно пустая. Теперь сам вопрос: правильно ли я понимаю, что по приезду в Польшу мне достаточно пополниться например на 10 зт и ко мне прилетят 5 гигов инет-бонуса?
Добре, що увійшов, а то пуші перестали приходити...
Якщо у вас Orange free na kartę то так, ця акція працює безстроково. https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27431/c7001b8d-be07-49cb-91c1-7814af6f5d60.pdf
Просто пам'ятайте, що саме поповнення на 10 зл продовжує вихідні послуги лиш на 5 днів, а вхідні дзвінки - на місяць. Тому не забувайте про термін дії номера та послугу Konto ważne rok.
Також не забувайте, що бонуси у роумінґу не працюють. І є окрема акція, коли за гроші можна продовжити термін дії цих бонусних ґіґабайтів, якщо це вигідно.

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Как пополнить Orange PL из Украины?

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Like

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
я на днях из приложения Оранжа в Польше укранской картой делал пополнение, деньги сняло, а на счет не додало. В салоне сказали, что такая проблема не только у меня ...

Місто
Бровари
Кілька років тому навіть у польських банкоматах не приймало українські картки для поповнення мобільних операторів.
У приват 24 можна поповнити із комісією. Якщо не вийде - звертайтесь у пп.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Play з 2018-го успішно поповнюється українськими картками.

• Like
Зверху