Мобільний зв’язок у Польщі

Місто
Чорноморськ
Может кто подскажет какой тариф / карточку мобильной связи лучше взять чисто ради интернета в Польше на 4 дня )
Чтобы быть на связи. Звонки, смс и тд не нужны. Только местный интернет чтобы быть на связи и ориентироваться на месте )

Есть ли в местных ларьках (в аэропорту по прибытию) что-то типа простого интернет пакета, чтобы купить на месте, вставить в мобильный 3G/4G роутер и сразу начать пользоваться?

Місто
Бровари
Livesms, а що хорошої пропозиції роумінг онлайн нема?
У будь-якому кіоску купа пакетів, на них написано скільки там гб. Потрібно реєструвати на паспорт, там же.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Может кто подскажет какой тариф / карточку мобильной связи лучше взять чисто ради интернета в Польше на 4 дня )
Чтобы быть на связи. Звонки, смс и тд не нужны. Только местный интернет чтобы быть на связи и ориентироваться на месте )

Есть ли в местных ларьках (в аэропорту по прибытию) что-то типа простого интернет пакета, чтобы купить на месте, вставить в мобильный 3G/4G роутер и сразу начать пользоваться?
ось можеш ознайомитись:
якщо будуть питання - звертайся.

Місто
Чорноморськ
ось можеш ознайомитись:
якщо будуть питання - звертайся.

Дякую. Бачу перший варіант Play - 15GB - 5zl - пакет даних для старту 6GB (дія 10 днів)
Для мене думаю те, що треба - 15 Гб з головою на 4 дні (при тому, що сподіваюсь на WiFi в готелі).
А щодо реєстрації по паспорту - це обовязково для всіх ? Це просто заповнення форми хто користується сім картою ?
Чи це якийсь договір ? Його при вильоті назад не потрібно "закривати" / гасити і т.д. ?
Скажімо, якщо я прилетів, взяв карту за 5 злотих, користувався 4 дні, потім полетів назад (карту забрав з собою і тут викинув) - там мені не будуть нараховувати якісь послуги / борги і наступного разу коли прилечу в Польшу мені нагадают "про контракт" ?

Livesms, а що хорошої пропозиції роумінг онлайн нема?
У будь-якому кіоску купа пакетів, на них написано скільки там гб. Потрібно реєструвати на паспорт, там же.
Гм - думаю мені на 4 дні має вистатичи 3-4 Гб з головою. Але в роумінгу не думаю, що можна від українських операторів знайти щось в ціні хоч приблизно до того 15GB за 5 zl (грубо 33 гривні) або 2.2 гривні за 1 Гігабайт...
- Київстар - Ідеальний роумінг - 100 МБ 50,00 грн/пакет (або індивідуальна пропозиція - Ідеальний роумінг для вас. Отримайте до 150 хв або до 1500 МБ за 275 грн.)
- Vodafone - Роумінг в Польщі - 50 грн/100 МБ та безлімітний меседжинг у Viber, WhatsApp, Skype (текстові та графічні повідомлення)
- lifecell - Базові тарифи в роумінгу - 150 МБ за 55 грн або Послуга «Роумінг онлайн» - 3 дні / 300 МБ / 150 грн або 7 днів / 500 Мб / 200 грн

Останнє редагування:

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
А щодо реєстрації по паспорту - це обовязково для всіх ? Це просто заповнення форми хто користується сім картою ?
Чи це якийсь договір ? Його при вильоті назад не потрібно "закривати" / гасити і т.д. ?
Скажімо, якщо я прилетів, взяв карту за 5 злотих, користувався 4 дні, потім полетів назад (карту забрав з собою і тут викинув) - там мені не будуть нараховувати якісь послуги / борги і наступного разу коли прилечу в Польшу мені нагадают "про контракт" ?
ні), Ви просто даєте продавцю свій паспорт і все, процес реєстрації на ньому. І в Плеї можно перевести картку в режим "очікування" Рік без всіляких поповнень, в мобільній аплікації МійПлей. Ваше обслуговування мобільним оператором вважається не як контрактна форма!

Причина: доповнив.
Останнє редагування:
Місто
Бровари
е обовязково для всіх ?
Обов'язково. Без реєстрації сім не працює.
тому, що сподіваюсь на WiFi в готелі
Якщо є багато інтернету навіщо той вайфай?
Це просто заповнення форми хто користується сім картою ?
Так, продавець реєструє онлайн номер телефону на паспортні дані. Польський податковий номер (PESEL) не обов'язковий!

Не пам'ятаю вже чи потрібна адреса, якщо так - підготуйте адресу готелю.
Його при вильоті назад не потрібно "закривати" / гасити і т.д. ?
Реєстрація єдина формальність. При вильоті нічого не потрібно.
Більшість номерів без поповнення живуть 14-60 днів. У більшости операторів є послуга продовження терміну дії на рік, у Оренж вона платна, проте можна буде зберегти номер до наступної подорожі до ЄС.

Також у більшості операторів є послуга дешевих дзвінків і смс на мобільні мережі України. Знайдете її на українській версії сайту оператора.

https://virginmobile.pl/oferty/karta зараз продає 100GB за 10 золотих на місяць як окрема акція. Плюси: внутрішній роумінг у Польщі, рік терміну дії номера, дешевший роумінг в Україні, хороші ціни.
Мінуси: нема, здається, подарунків у стартових пакетах. Нема дешевих дзвінків до України.

Місто
Чорноморськ
https://virginmobile.pl/oferty/karta зараз продає 100GB за 10 золотих на місяць як окрема акція. Плюси: внутрішній роумінг у Польщі, рік терміну дії номера, дешевший роумінг в Україні, хороші ціни.
Мінуси: нема, здається, подарунків у стартових пакетах. Нема дешевих дзвінків до України.
А цей пакет можна придбати зразу ж по прильоту в аеропорту ?
Чи треба шукати салон оператора ?

PS дзвінки в Україну, роумінг в межах Польщі і тд не цікавить - просто летимо на декілька днів туристами у Вроцлав.

Місто
Бровари
А цей пакет можна придбати зразу ж по прильоту в аеропорту ?
ми ж написали: у газетних кіосках продають. В аеропорту теж.
Привіт Вроцлаву! Знайдіть усіх гномів, погуляйте у японському саду, підніміться на вежу каф.собору, відвідайте дах та аулю Лєопольдіну університету. На жаль, найстаріший паб Європи закрили.

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Лайку

Місто
Киев - Тернополь
Телефон
LG X Power
Друзья, подскажите как решить трабл.
Сейчас нахожусь в Польше, купил местную Лайку, активировал, подключил 1000 мин., на КС, а передача данных не работает как заставить её работать? :)

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
knedlyk, що, гарна вийшла порада купити це лайно? Дав би по рукам і сраці... пораднику Ви наш.
Сейчас нахожусь в Польше, купил местную Лайку, активировал, подключил 1000 мин., на КС, а передача данных не работает как заставить её работать? :)
DICE CS, https://www.play.pl/oferta/ukraina/ua/ і не буде головного болю

Місто
Бровари
передача данных не работает как заставить её работать?
Прописать апн по аналогии с украинским: data.lycamobile.pl
Якщо не допоможе скористайтесь цими відео
Або онлайн-помічником:

Місто
Киев - Тернополь
Телефон
LG X Power
knedlyk, що, гарна вийшла порада купити це лайно? Дав би по рукам і сраці... пораднику Ви наш.
DICE CS, https://www.play.pl/oferta/ukraina/ua/ і не буде головного болю
От я баран! 1000 минут прошу пана!!!,
ostatnia rzecz, która pozostała! На! твоих 1000 минут!

• Haha
Реакції: idea

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
DICE CS, тобто, судячи через який час ти відповів, можна зробити висновок, що ручне налаштування не допомогло?

• Wow
Реакції: idea
Зверху