Хто знає USSD коди для перевірки пакету і балансу рахунку всіх операторів Польщі напищіть їх будь-ласка
Де вигідніше, на Orange.pl чи Flex?Маю карту Orange.pl зареєстровався в Orange Flex там зовсім інше тарифи.
У поштових відділеннях висять листівки про безкоштовні стартери для українців від Orange та, здається, Plus.Чи є у Польщі безкоштовні сім картки для українців? Де взяти?
Orange flex це можна сказати сітка тарифів сам юзаю то може щось можу підказатиOrange.pl и Orange Flex це один оператор?Маю карту Orange.pl зареєстровався в Orange Flex там зовсім інше тарифи. Все якось складно у Orange.pl, у Play без питань.
Я не бот. Якби хоч якісь коми ...Orange flex це можна сказати сітка тарифів сам юзаю то може щось можу підказати
Трохи розібрався, але є питання, якщо не поповнювати, вхідні будуть працювати? І гроші на рахунку згортають через якийсь час? Дякую.Orange flex це можна сказати сітка тарифів сам юзаю то може щось можу підказатиOrange.pl и Orange Flex це один оператор?Маю карту Orange.pl зареєстровався в Orange Flex там зовсім інше тарифи. Все якось складно у Orange.pl, у Play без питань.
Якщо мова про флекс, то там наче все просто. Кілька тарифів які відрізняються тільки гігабайтами а хвилини і смс безлімітТрохи розібрався, але є питання, якщо не поповнювати, вхідні будуть працювати? І гроші на рахунку згортають через якийсь час? Дякую.Orange flex це можна сказати сітка тарифів сам юзаю то може щось можу підказатиOrange.pl и Orange Flex це один оператор?Маю карту Orange.pl зареєстровався в Orange Flex там зовсім інше тарифи. Все якось складно у Orange.pl, у Play без питань.
Можливо потрібна якась активність, для прикладу: відправити смс.знающие люди подкажите как продлить строк действия номера Redbull mobile Polska & Heyah. Пополнение счета не додало строку действия номеру
все написано https://www.redbullmobile.pl/obsluga-klienta/twoje-konto/waznosc-konta/знающие люди подкажите как продлить строк действия номера Redbull mobile Polska & Heyah. Пополнение счета не додало строку действия номеру
Heyah Пополнение счёта суммой 50 злотых продлит срок действия счёта в Heyah на 3 месяца. При пополнении 20 злотыми счёт будет продлён на 1 месяц, а 5 злотыми -только пополняешь счёт, не продлевая срока его действия.знающие люди подкажите как продлить строк действия номера Redbull mobile Polska & Heyah. Пополнение счета не додало строку действия номеру