Музика

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Може й співпадіння, а може й пахне виборами в повітрі
А може він просто палкий шанувальник Кріденсів 🙂
*мої фейворит сонгс в них: «Lookin' Out My Back Door», ну й, звісно, найвідоміше – «Have You Ever Seen the Rain?»

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Так-так! Й не второпаю, як я міг таке забути – старіємо, блін 🙂
*зрештою, з мене меломан – так собі... бачив би хто мій плейлист, що зрідка користую чисто для вранішнього пробудження, або вечірнього релаксу – там такий вінегрет шопісець 🙃

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Може й співпадіння, а може й пахне виборами в повітрі.
наші політичні шльондри вже давно піаряться
особисто контролюють всякі "гучні" роботи, беруть участь у всяких заходах, навіть у школах подарунки зі своїми пиками на пакетах роздають...

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Останнє редагування:

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Сьогодні я для себе відкрив жанр музики Lo-fi. Для читання мені саме те що підходить. Оце балдьож, кайф просто, Lo-fi ще краще за Chillout. Радіостанція присвячена Lo-Fi.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Сьогодні я для себе відкрив жанр музики Lo-fi. Для читання мені саме те що підходить. Оце балдьож, кайф просто, Lo-fi ще краще за Chillout. Радіостанція присвячена Lo-Fi.
Це якийсь релакс для смузіхльобів? Дуже поважаю, але я, здається, до цього ще не дозрів.
Краще піду послухаю Johnny Cash:

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Це якийсь релакс для смузіхльобів? Дуже поважаю, але я, здається, до цього ще не дозрів.
Краще піду послухаю Johnny Cash:
Так формат релаксу. Є формат релакс музики для подорожі і відпочинку. Є для читання і концентрації уваги. Є релакс для повсякдення. Johnny Cash теж не погано, але тут я не дозрів для неї)))

Зверху