Музика

Місто
Львів
The Who невмирущі класики, але, все-таки, стилі доволі далекі, в них хард-рок з елементами арту, а Pain of Salvation грають прог-метал в лайтовій версії, ближче до прог-року.
Це в курсі, проасоціював по перших 2-3 секундах. Хард ніколи не слухав, мені ближче Electric Light Orchestra чи Joan Jett.

Місто
Львів
Suzi Quattro разом з Alice Cooper-ом мені вперше запали у пам'ять коли у 1974-му я перейшов у третій клас радянської школи і там на ще сталінській дерев'яній парті ближче до задніх рядів з відкидними пеналами і спеціальним круглим видовбом для чорнил, рукою якогось невідомого попереднього скульптора учня були глибоко і з художньою витонченістю вирізані їхні імена! :)

Місто
Zaporizhzhia
От же ж цяця-ляля...
У мого старшого брата був знайомий меломан, і в нього була справжня! фірмова! касета Сюзі Кватро. Вкладиш з її зображенням (красуня в облягаючому комбінезоні серед патлатих хлопів) зачитували-замацували, касету постійно писали і перезаписували на свої "Весни" і бобінники. Пам'ятаю, меломан розказував, що в неї супер довга басуха, бо вона має дуже довгі притаманні тільки супер сексі дівчатам музичні руки та пальці, які дозволяють їй якось по особому віртуозити на басах.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Кому вже за 48, чи відчули 48 crash?
Е ні, у 48 я був ще той огірок... ну, порівняно із похмурими прогнозами від цяці-лялі Сьюзі 🙂
Зрештою, і оце вже пройдений етап... хоча я ніколи особливо й не переймався тими питаннями, що муляли 16-річному Полу 😎

Місто
Львів
У мого старшого брата
А мені теж повезло, у найкращого кумпля теж був старший брат, ще зі самого початку 70-х неформал, хіппі, і ми з кумплем його записи усіх видатних тоді груп слухали на бобінах його брата аж ніяк не стерео, але чотиридоріжечннй "Кометі- 209", коли той вчергове пішов на свій сешн :)

Місто
Львів
Найделікатніший рівень прог-року, вкрай маловідома турецька група Asia Minor, 1981-й рік, як на мене, мало що в світі є геніальношого:.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...чомусь згадав When I'm Sixty-Four Бітлзів. Перший раз почув років у 15 чи 16. А от зараз після неї тягне на "Гей, була в мене коняка" - обоє про тоє... :cool:

Зверху