Міжнародний роумінг Київстар

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Так питання, якщо як пишуть діє тариф 1 грн 1 мб то інтернету немає, а коли поповнив на 100 грн знімає пакет 75 грн за 250 мб і на наступний день інету немає, сім в авто сигналізації
Якщо це питання, то ця цитата Кличка є відповіддю: "У мене є два заступники, чотири з яких уже місяць лежать у Кабінеті Міністрів, і яких призначити не можуть. Не знаю, чому."

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
порадьте інет в Польщу і Грецію більше Грецію
від 10 гіг будь який оператор
чи 450 грн це зараз норм і дешевше не знайду ?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
chelavek, если есть возможность перевести номер другого оператора в корпу Lifecell, то 15 гиг на тарифе бизнес стартап (10 - "роуминг без границ" и ещё пять по услуге "плюс "). В новостях оператора писали, что подорожало до 160 грн /месяц.

Не в курсе, можно ли в корпе с "непереведенным" номером сразу пользоваться роумингом (на предоплате точно надо ждать), если можно - просто взять номер корпы, тогда в этом же тарифе плата 180 грн., но есть же и другие тарифы. Посмотри в маркете, кто предлагает, думаю, там больше расскажут.

Місто
Київ
Так питання, якщо як пишуть діє тариф 1 грн 1 мб то інтернету немає, а коли поповнив на 100 грн знімає пакет 75 грн за 250 мб і на наступний день інету немає, сім в авто сигналізації
Якщо це питання, то ця цитата Кличка є відповіддю: "У мене є два заступники, чотири з яких уже місяць лежать у Кабінеті Міністрів, і яких призначити не можуть. Не знаю, чому."
Так а що незрозуміло, сімка датчик, тариф фіксований, пишут 1 грн 1 МБ а по факту цієї тарифікації немає

Місто
kiev
Оверквотинг
Так а що незрозуміло, сімка датчик, тариф фіксований, пишут 1 грн 1 МБ а по факту цієї тарифікації немає
ви ж хоча б назву тарифу напишіть!

Місто
Київ
Оверквотинг
ви ж хоча б назву тарифу напишіть!
Так написано же, тариф стара назва був датчик , 1 грн день ( сім для пристроїв зараз)
Зверніть увагу, зараз у роумінгу при користуванні інтернетом ви сплачуєте 1 грн/МБ. Такий тариф діє, якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати пакету мегабайтів. Після поповнення рахунку пакетна оплата відновиться автоматично. Більше про роумінг: kv.st/rmg

Місто
kiev
книжка пише по вашому тарифу - 1 грн в день, в роумінгу базові умови, тобто 75 грн/200мб. що не так?
пс. 1грн/мб це вартість після закінчення тарифних 30 мб/день і тільки в Украіні. подивіться в МКС може є пропозиція Ідеальний роумінг, там 100 грн/500 мб/30 днів, або виберіть щось з послуг роумінгових, якщо є.

Вкладення

• Screenshot_20250605_232530.jpg
    Screenshot_20250605_232530.jpg
    57.6 КБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Місто
Київ
книжка пише по вашому тарифу - 1 грн в день, в роумінгу базові умови, тобто 75 грн/200мб. що не так?
пс. 1грн/мб це вартість після закінчення тарифних 30 мб/день і тільки в Украіні. подивіться в МКС може є пропозиція Ідеальний роумінг, там 100 грн/500 мб/30 днів, або виберіть щось з послуг роумінгових, якщо є.
Взагалі немає пропозицій , повний нуль

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
chelavek, вроде человек в теме Киевстар спрашивает. У Лайфа есть нюансы.

October, а что есть в наличии? Какие симкарты или хочется новую использовать? На какой объем трафика/количество денег рассчитываешь?

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Порадьте тариф для інтернету на 1 місяць перебування в Польщі. Роумінг.
Love UA Сила контракт, з послугою 5гб у роумінгу буде 13гб загалом за 330грн
Або Love UA сила передплата, за 350грн 15гб.

Зверху