Міжнародний роумінг Київстар

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Можна url та скрін, де в описі pre-paid тарифу Київстар фігурує: " При несплаті АП плата за вхідні в роумінгу коштує N гривень". Дякую

Дзвоню я, та інші члени родини, на pre-paid номери Київстар. На рахунках номерів у роумінгу по 1-2 грн константою вже 2-3 місяці
Номери територіально знаходиться в Румунії.
https://kyivstar.ua/roaming-yak-vdoma/prepaid - всі тарифи, в яких доступна телефонія.
Якщо використали свої обсяги або плата за тариф не знялася:
  • На частині тарифів - Дзвінки на Київстар та вхідні безлім за 5 грн/день, якщо недостатньо коштів, 0,50 грн/хв
  • На іншій частині тарифів - Вхідні дзвінки: безлім за 5 грн/день, якщо недостатньо коштів, 0,50 грн/хв
  • На тарифі SIM для пристроїв: 1 хв/1 грн

Вкладення

• 1769548116230.png
    1769548116230.png
    85.6 КБ · Перегляди: 53

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Дякую.
Дійсно, був не правий. Таки ввели дані обмеження. Ще донедавна не було …
Ну то і ідіть його так. SIM off
Для спілкування є місцевий оператор і месенджери.

Місто
Spain
А хто знає, чому в Іспанії немає 5G в роумінгу? Хоча оператор каже що є, і це потрібно тоді звертатись до місцевого оператора.

Місто
Germany
А хто знає, чому в Іспанії немає 5G в роумінгу? Хоча оператор каже що є, і це потрібно тоді звертатись до місцевого оператора.
спробуйте вручну вибрати іншого оператора. В Німеччині, наприклад, Київстар в 5G працює лише в Telekom, а у vodafone.de - лише в LTE

Місто
Spain
спробуйте вручну вибрати іншого оператора. В Німеччині, наприклад, Київстар в 5G працює лише в Telekom, а у vodafone.de - лише в LTE
Не хоче, і працює тільки або Orange або Vodafone ES. На LTE

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Національний оператор електронних комунікацій «Київстар» надає своїм абонентам, що перебувають у країнах Близького Сходу, безоплатний пакет «Ідеальний роумінг» строком на 30 днів. Причина — складна безпекова ситуація в регіоні. Про це повідомляє пресслужба компанії.
Кожен абонент отримує на рахунок 250 бонусів, де 1 бонус = 1 гривня. Упродовж місяця їх можна витратити на дзвінки на українські номери та номери країни перебування, на всі вхідні виклики — від 1 грн/хв, а також на мобільний інтернет — від 0,10 грн/МБ.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Не те щоб мені було критично, що працює саме 4G, а не 5G
а ось мені, як виявилось, було критично, але про це я дізнався тоді, коли вже запрацював 5G на київстарі, бо до цього в деяких місцях (думаю, там де є лише 2G/5G) телефон переходив в едж і інтернету не було від слова "зовсім"... Після того, як кс запустив 5G в роумінгу, я таких провалів не фіксував.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Акція! З 04.05 по 31.10.26 пакети також доступні в Азербайджані, ОАЕ, Південній Кореї, Сербії, США та Туреччині
Підключайте 5 ГБ, 10 ГБ, 20 ГБ, 40 ГБ в країнах Роумінг як вдома

У яких країнах діють інтернет-пакети​

Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція
До 31.10.2026 пакети також діють у країнах — Азербайджан, ОАЕ, Південна Корея, Сербія, США, Туреччина

Morino

Користувач
Місто
Львів
Акція! З 04.05 по 31.10.26 пакети також доступні в Азербайджані, ОАЕ, Південній Кореї, Сербії, США та Туреччині
Підключайте 5 ГБ, 10 ГБ, 20 ГБ, 40 ГБ в країнах Роумінг як вдома

У яких країнах діють інтернет-пакети​

Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція
До 31.10.2026 пакети також діють у країнах — Азербайджан, ОАЕ, Південна Корея, Сербія, США, Туреччина

Оо, якраз другові в США 40гб💪

Зверху