Міжнародний роумінг Київстар

Місто
Білозір'я
Хтось знає скільки і як у Київстар тарифікуються у роумінгу дзвінки за кордон з країни роумінгу в іншу, третю?
⬇️
Якщо людина в роумінгу, скільки коштує і яка тарифікації здійснення дзвінків в третю країну, не додому і не в країну перебування. Може хтось залишить лінк де воно пише чи знає інформацію.
https://cdn.kyivstar.ua/nkw/b2c/010619_Roaming_notebook_210x297_b2c.pdf

а на сайті я не знайшов
у FAQ про роумінг
Переглянути вкладення 59746

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
waxettio, є тарифи в яких роумінг йде по дефолту «в коробці». Подивіться в мкс, може вам там ще якась вигідна пропозиція пристане.
Пс. Придивіться ще до контрактів, там є сила-силенна хвилин «в країні перебування + в Україну»

Місто
Киев
В яких країнах ЄС працює інтернет в роумінгу в 5G?
студент, здається, вже починає з'являтись...🙂 Чехія (Київстар 5G в мережі місцевого Водафона)
Переглянути вкладення 69235
В Німеччині теж інет працює в 5G, дзвінки тільки 2G

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Народ, хто в темі, який самий оптимальний роумінг-партнер для Київстара в Німеччині? Стоїть автоматичний вибір, у кого саме реєструється сімка я не знаю, але зв'язок є, а інтернету немає :( Зв'язались з оператором, попали на якогось дибіла, який сказав, що у вас просто на рахунку немає грошей, при тому що було 251 гривня (тобто на наступну абонплату), тоді він скинув інструкцію про ручний вибір мережі, але там немає, до якого оператора краще. То ж я і питаю :)

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Андрюх@dp.ua, а там їх багато? Бо я про те, що в Чехії, для прикладу, лише 3 і неважко (відносно) спробувати всі.
Але Київстар автоматично реєструється в самому "меншому" місцевому операторі, але оператори рекомендують інші два. При чому, для ручної реєстрації в інших двох потрібно декілька спроб, поки пустить, тобто якщо не пускає з першого разу, пробуємо ще, і ще, і ще ... і так до 10-15 разів може бути і пустить.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Зверху