Міжнародний роумінг lifecell

Місто
г. Симферополь
Телефон
Nokia 6120c
Роумінг з lifecell

Відтепер, щоб користуватися послугами роумінгу, Вам не потрібно робити додаткові налаштування! Адже нові вигідні тарифи застосовуються автоматично і Ви сплачуєте тільки за ті послуги, якими користуєтесь!
При користуванні послугами Ви сплачуєте за відповідний пакет послуг до кінця доби за київським часом.​
Країни групи 1
При здійсненні вихідного дзвінка чи отриманні вхідного дзвінка Ви сплачуєте за пакет хвилин до кінця доби за київським часом:
5 хв/15 грн
При користуванні Інтернетом Ви сплачуєте за пакет МБ до кінця доби за київським часом:
50 МБ/15 грн
При відправленні SMS повідомлення Ви сплачуєте за 15 повідомлень до кінця доби за київським часом:
15 SMS/15 грн
  • Туреччина
Країни групи 2
При здійсненні вихідного дзвінка чи отриманні вхідного дзвінка Ви сплачуєте за пакет хвилин до кінця доби за київським часом:
10 хв/25 грн
При користуванні Інтернетом Ви сплачуєте за пакет МБ до кінця доби за київським часом:
100 МБ/30 грн
При відправленні SMS повідомлення Ви сплачуєте за 15 повідомлень до кінця доби за київським часом:
15 SMS/20 грн

• Австрія
  • Білорусь
  • Болгарія
  • Великобританія
  • Вірменія
  • Греція
  • Грузія
  • Данія
  • Естонія
  • Ізраїль
  • Ірландія
  • Іспанія
  • Казахстан
  • Канада
  • Киргизія
  • Кіпр
  • Латвія
  • Литва
  • Мальта
  • Нідерланди
  • Німеччина
  • Норвегія
  • Польща
  • Португалія
  • Росія
  • Румунія
  • Словаччина
  • Словенія
  • Таджикистан
  • Угорщина
  • Узбекистан
  • Фінляндія
  • Франція
  • Хорватія
  • Чехія
  • Чорногорія
  • Швеція
  • Шрі Ланка
Країни групи 3
10 хв/45 грн
100 МБ/55 грн
15 SMS/20 грн

• Азербайджан
  • Бангладеш
  • Бельгія
  • Бразилія
  • Єгипет
  • Індія
  • Італія
  • Китай
  • Ліхтенштейн
  • Люксембург
  • Македонія
  • Малайзія
  • Молдова
  • Пакистан
  • Сербія
  • Таїланд
  • Швейцарія
Інші країни
45 грн/хв
200 грн/МБ
10 грн/SMS
Перевірка залишку пакетів послуг *108#.

Вказані тарифи застосовуються автоматично для всіх абонентів lifecell незалежно від тарифного плану та наявності інших послуг. Плата за інші роумінгові послуги не застосовується.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Realme 8 Pro
Місто
Харьков
Заблокировали в Турции два номера, абонплата первого числа исправно уплочена, позвонил оператору как администратор корпы, говорю две линии Туркцелл заблокировал, а как же гигабайты без кордонив? Ответ такой - линии более 90 дней в роуминге и по законам Турции номера блокируются пока не будет сплаченна плата в Турции за регистрацию номеров.
На мой вопрос зачем мне Турецкий оператор, я ваш клиент, всё оплатил, это уже ваши договорённости с гостевым оператором, я с ними договор не заключал и деньги им не платил. И почему это не указать на сайте, зачем я тогда 5 дней назад абонку по двум линиям сплатил вам?
Мне пояснили что они ничего не знают, велосипед соседа, абонплату мы вам всё равно не вернём)))

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Заблокировали в Турции два номера, абонплата первого числа исправно уплочена, позвонил оператору как администратор корпы, говорю две линии Туркцелл заблокировал, а как же гигабайты без кордонив? Ответ такой - линии более 90 дней в роуминге и по законам Турции номера блокируются пока не будет сплаченна плата в Турции за регистрацию номеров.
На мой вопрос зачем мне Турецкий оператор, я ваш клиент, всё оплатил, это уже ваши договорённости с гостевым оператором, я с ними договор не заключал и деньги им не платил. И почему это не указать на сайте, зачем я тогда 5 дней назад абонку по двум линиям сплатил вам?
Мне пояснили что они ничего не знают, велосипед соседа, абонплату мы вам всё равно не вернём)))
Это уже давно и не только в лайфа.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Регистрация аналогична регистрации мобильного аппарата? Турецкий налоговый номер и так далее?

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Эта фигня с любым номером в роуминге. Даже интернет esim по типу Airalo так работают. Заметь, что в этом телефоне не будет никакая (даже местная) сим работать, пока не зарегаешь имей. То есть заблокирован телефон по имею, а не номер :) Если двухсимник, попробуй поставить сим в другой слот
Кто-то пишет, что такие санкции только к дата абонентам. Мол, если делаешь звонки, то на блок можешь и не попасть

Місто
Харьков
Эта фигня с любым номером в роуминге. Даже интернет esim по типу Airalo так работают. Заметь, что в этом телефоне не будет никакая (даже местная) сим работать, пока не зарегаешь имей. То есть заблокирован телефон по имею, а не номер :) Если двухсимник, попробуй поставить сим в другой слот
Кто-то пишет, что такие санкции только к дата абонентам. Мол, если делаешь звонки, то на блок можешь и не попасть

Та если бы так я бы не удивился и к лайфу непонимания не испытывал.
Турецкий оператор заблокировал именно симки лайфа, карточки кивстара в телефонах жены и дочки прекрасно регестрировались. Сейчас в этих же слотах стоят симки турецкого вадафона и интернет аж шелестит.
А самое интересное что гостевой оператор Туркцелл, де факто тот же лайф, понятно что де юро это роуменговый оператор, но так цинично оставить своих клиентов без связи и быть как-бы не причём….
Укажите на сайте - в любой момент оператор страны куда вы приехали может блокануть ваши симки, и нам похеру что вы нам заплатили, мы нипричем. Вы же МММ, а нам нужна ваша абонплата из-за агрессии.
Так хоть честно будет.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Турецкий оператор заблокировал именно симки лайфа, карточки кивстара в телефонах жены и дочки прекрасно регестрировались. Сейчас в этих же слотах стоят симки турецкого вадафона и интернет аж шелестит.
А самое интересное что гостевой оператор Туркцелл, де факто тот же лайф, понятно что де юро это роуменговый оператор, но так цинично оставить своих клиентов без связи и быть как-бы не причём….
Укажите на сайте - в любой момент оператор страны куда вы приехали может блокануть ваши симки, и нам похеру что вы нам заплатили, мы нипричем. Вы же сильно та вильни, а нам нужна ваша абонплата из-за агрессии.
Так хоть честно будет.
Схоже що система просто криво працює. Думкою, та що Тюркселл заблочив апарат по ІМЕІ, але не передав дані іншим операторам. Тому сімка водафона і працює. Претензії до Лайфселу тут явно недоречні

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Укажите на сайте - в любой момент оператор страны куда вы приехали может блокануть ваши симки, и нам похеру что вы нам заплатили, мы нипричем. Вы же МММ, а нам нужна ваша абонплата из-за агрессии.
Так хоть честно будет.
Вот что пишут

Система CEIR, яка контролює підключення до операторів мобільного зв'язку, справно працює у Туреччині не перший рік. При активації турецької сім-карти в купленому у Туреччині телефоні, всі данні автоматично передаються до системи CEIR. У випадку, коли ви ставите турецьку SIM-карту в телефон, привезений з-за кордону, ви матимете 120 днів користування ним на території країни.
Після закінчення терміну, мобільний пристрій буде заблоковано. Блокуванню підлягає не сам гаджет і не сім-карта, а його IMEI-слот, куди ви вставили місцеву турецьку карту. Якщо ви повернете в слот іноземну SIM-карту, то у вас знову з'явиться зв'язок, але дзвонити та користуватися інтернетом ви будете у роумінгу. Щоб цього не сталося, данні вашого телефону мають бути занесені до програми CEIR. Для цього вам слід зареєструвати свій мобільний пристрій.

В течении 30 дней после внесения IMEI в эту систему его должны заблокировать все операторы

Місто
Харьков
Турецкую сим вадафона жена вставила в свой телефон 150 дней назад, потом появились гигабайты без кардонив и она поменяла на лайф, после блока лайфа в этот же Слот вставила тот же вадафон и он прекрасно работает.
То не блок частотнадзора, то Туркцелл с доцей - Лайфцеллом говномутят.
Вадафон 60 лир(120 гривен) 20 гигабайт, и лайф взял по120 гривен позволил другому оператору заблокировать карты своих клиентов и как бы непричем

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Схоже що система просто криво працює. Думкою, та що Тюркселл заблочив апарат по ІМЕІ, але не передав дані іншим операторам. Тому сімка водафона і працює. Претензії до Лайфселу тут явно недоречні
[/QUOTE]

Не верно думаете, в турецком айфоне товарища обе симки лайфа тоже не работают. Зоблочены именно симки для роуминга в Турции и лайф за то прекрасно знает.

Місто
Харьков
Какое вообще отношение имеет другой оператор к симкам лайфа? Какое он имеет право их блочить? Это нонсенс. У клиента заключён контракт со своим оператором.
Или я не прав господа?
Повторяю заблокированны именно симки.
И оператор с которым у меня заключён контракт как бы нипричем и как всегда ничего не знает.
Каков сюжет)))

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Какое вообще отношение имеет другой оператор к симкам лайфа? Какое он имеет право их блочить? Это нонсенс. У клиента заключён контракт со своим оператором.
Или я не прав господа?
Повторяю заблокированны именно симки.
И оператор с которым у меня заключён контракт как бы нипричем и как всегда ничего не знает.
Каков сюжет)))
Вертайтесь в Україну, дома сімкарти працюють!

Місто
Харьков
Та я с Харькова и не уезжал, а то что в Украине симки лайфа другие операторы не блокируют конечно приятно

Місто
Одесская область
Телефон
Sony Ericsson W660i
Скажіть, а є якийсь спосіб перевірити залишок інтернету через смс? Дружина в Німеччині, тариф вільний лайф в usb-свистку, а той вміє лише відправляти і приймати смс.
в особистому кабінеті залишок інтернету показує безліміт, а роумінгового залишку не знайшли
Я скриптом на Ruby перевіряю, який їхній API смикає.

Ruby:
#!/usr/bin/ruby
require 'lifecell_api'

begin
    life = Lifecell::API.new(msisdn: '380x3xxxxxxx', password: 'xxxxxx')
    life.sign_in

balance = life.balances['balance']
    puts '🐌 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_3G_Tariff'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
    puts '🌞 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_3G_Tariff_Weekend'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
    #puts '🌛 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_Night'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
rescue Lifecell::MethodError
    puts "ERR_KUMAR"
rescue
    puts "Дисконнект, б**"
end
Відображається на панелі, оновлюється кожні 20 хвилин (якщо надто часто смикати, можуть блокувати запити наче), більш-менш стабільно.

Там купу різних ключиків повертає, подебажте (puts life.balances, наскільки пам'ятаю, я не рубіст :p), може, й роумінговий є.

Причина: typo
Місто
Київ
Скажіть, а є якийсь спосіб перевірити залишок інтернету через смс? Дружина в Німеччині, тариф вільний лайф в usb-свистку, а той вміє лише відправляти і приймати смс.
в особистому кабінеті залишок інтернету показує безліміт, а роумінгового залишку не знайшли
Я скриптом на Ruby перевіряю, який їхній API смикає.

Ruby:
#!/usr/bin/ruby
require 'lifecell_api'

begin
    life = Lifecell::API.new(msisdn: '380x3xxxxxxx', password: 'xxxxxx')
    life.sign_in

balance = life.balances['balance']
    puts '🐌 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_3G_Tariff'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
    puts '🌞 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_3G_Tariff_Weekend'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
    #puts '🌛 ' + sprintf('%.3f', balance.detect{|b| b['code']=='Bundle_Internet_Night'}['amount'].to_f/1e9) + ' ГБ'
rescue Lifecell::MethodError
    puts "ERR_KUMAR"
rescue
    puts "Дисконнект, б**"
end
Відображається на панелі, оновлюється кожні 20 хвилин (якщо надто часто смикати, можуть блокувати запити наче), більш-менш стабільно.

Там купу різних ключиків повертає, подебажте (puts life.balances, наскільки пам'ятаю, я не рубіст :p), може, й роумінговий є.
дякую, зараз дружина в Німенччині накатає рубі на мак і зафігачить скріпт)
А якщо серйозно, то хороший лайфхак

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Если по *121# отображается остаток роумингового трафика, то USSD можно заменить отправкой сообщения на 5014.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
*108*5# - остаток льготного интернета в роуминге. На этот запрос нет аналога в смс.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Если по *121# отображается остаток роумингового трафика, то USSD можно заменить отправкой сообщения на 5014.
Нажаль, приходить СМС де усе написано безлім. Роумінговий залишок не показує.

• Sad
Реакції: rezz

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Якась трабла в мене з вхідними дзвінками але не знаю чи це роумінг чи VoLTE чи тариф
Цього тижня почалося що коли мені телефонують то чують "Зараз абонент не може прийняти ваш дзвінок"
Раніше завжди вхідні дзвінки приймав на BIP без проблем,
- тариф Смарт лайф 2020
- номер вже більше року в роумінгу(не був в Україні)
Пробував включати і виключати переадресацію на BIP, проплатив собі тариф на місяць, вихідні працюють, інтернет працює а от вхідні ні
наприклад в дружини номер теж в роумінгу і там інше повідомлення "Не достатньо коштів"
на 5433 різне казали то що в мене переадресація включена і тому не можна мені додзвонитися (а вона включена на BIP)то щоб зв'язався з підтримкою BIP, то щоб виключив переадресацію то щоб включив VoLTE і вимкнув телефон на 5 хвилин
може хтось знає як з технічною підтримкою сконтактуватися?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Я бы попробовал снять позначку в Бип в пункте "принимать входящие через Бип" Перезагрузить телефон. Наверное, проблема именно здесь! При работающих остальных услугах чаще всего именно эта функция всё портит!

Зверху