xxx: Хуже вертикальных видео могут быть только горизонтальные видео, уменьшенные и втиснутые в вертикальные видео.
Kseniya, ты неправильно поняла вопрос.
Утримує аудиторію довго. Спробуй поюзати тікток, хоча б з дослідницькими цілями, бо це вже явище. З часом, коли відфільтруєш 12-річних, контент знаходиться для будь-кого.це працює
Снимать и смотреть это ж разное. Я вон котиков снимал вертикально ,а все котики не поместились в кадр ,а горизонтально помещаются,а если ещё ширик включить то ещё 8 собак в кадр попало. Короче если нужен охват то только горизонтально .Я раньше тоже не снимал вертикальные видео и не догонял зачем это делают.
Теперь я снимаю их для сторис в инсте + у народа есть тикток и прочее подобное.
И на смарте реально они смотрятся норм. Когда держишь его вертикально ))
Три рази пробував дивитися. Не знайшов цікавого контенту.Утримує аудиторію довго. Спробуй поюзати тікток, хоча б з дослідницькими цілями, бо це вже явище. З часом, коли відфільтруєш 12-річних, контент знаходиться для будь-кого.це працює
Фестиваль незалежного короткометражного українського кіно «Бардак VIII» відкриває прийом фільмів на два конкурси: звичного короткого метру і на новий — вертикального відео. Про це «Детектор медіа» повідомили організатори фестивалю. «Ми всі кожного дня дивимося тіктоки, рилзи, шортси українських авторів. І серед них є дуже кінематографічно круті роботи, — пояснює засновник фестивалю, кінокритик Антон Фролов. — За кордоном у форматі вертикального відео вже створюють фільми і серіали. Деякі “вертикалки” вже стали класикою. Окремий конкурс для цього формату є вже на фестивалі “Трайбека”. Тому — чому б не вшанувати їх у нас?» За словами засновника й керівника «Бардаку», до деяких фестивалів в Україні допускаються вертикальні відео, але суто вертикального конкурсу поки що не існує — це буде вперше. Для молодих авторів, які звикли працювати в цьому форматі, участь у фестивалі та знайомство з «широкоформатними» колегами може стати початком шляху до «великого кіно». Призами цього року буде професійна техніка для зйомок. Фестиваль також шукає партнерів — засновник з початку року служить в армії й сам збирає на потреби військових.
Хрінь повна, і якось "не на часі" - скиди з дронів знімають у класичному, широкоформатному форматі, чого б з ними не провести конкурс?суто вертикального конкурсу поки що не існує — це буде вперше.