Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    596
Місто
Київ
Валентин Д, я з вами згоден, по перше треба дивитися який оператор працює добре вдома, бо таке собі щастя якщо ви будете бігати до вікна щоб зловити сигнал мобільного оператора. Для мене ще важливо було щоб сигнал не пропадав у багатоквартирних будинках, ліфтах тощо і якраз Водафон себе непогано зарекомендував в екстремальних умовах коли вимикалося світло. Лайф взагалі відрубався через деякий час, і не те що інету, а могло і зв'язку не бути. Тому кращий варіант дві сімки Кс та Водафон, щоб підстрахуватися

Місто
kyiv
Валентин Д, я з вами згоден, по перше треба дивитися який оператор працює добре вдома, бо таке собі щастя якщо ви будете бігати до вікна щоб зловити сигнал мобільного оператора. Для мене ще важливо було щоб сигнал не пропадав у багатоквартирних будинках, ліфтах тощо і якраз Водафон себе непогано зарекомендував в екстремальних умовах коли вимикалося світло. Лайф взагалі відрубався через деякий час, і не те що інету, а могло і зв'язку не бути. Тому кращий варіант дві сімки Кс та Водафон, щоб підстрахуватися
На моєму прикладі - Lifecell вимикався одразу з вимкненням світла, й вмикався коли світло з'являлось.
Київстар працював в режимі 4G до останнього (а далі світло вмикали), працював повільно якщо довго не було світла проте інтернетом користуватись можна було.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
нічого подібного у Водафон немає,
Це до тих пір, поки не попадеться РБА/365...
так і є, по ціні виходить дешевше ніж лайкамобайл))
але тут справжній оператор і справжній 4G

Були часи коли я користувався лайкою у другому телефоні, чисто для музики у машині через AUX, телефон був samsung galaxy grand prime, у ті часи lycamobile коштувала 15 грн на місяць, що було дуже демократично і відсутність 4g не парила тому що сам телефон підтримував тільки 2G/3G, тому це було гармонічно. потім оновив телефон у машині для музики, тепер redmi 4x на android 13 з підтримкою LTE.
Користувався лайфом, буває у місті такі місця коли їздиш і пропадає 4G, якась сіра зона чи що і музика само собою перестає грати з YT music, фактично для мене інтернет від лайфу майже безкоштовний, але ось такі обриви 4G це не дуже, тому перейшов на ВФ/КС

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
selsdd, ну ми ж розуміємо, що якщо взяти приблизно однакові акб на БС, то причина в кількості абонентів на БС?! В моїх широтах тух водафон майже відразу, бо червоний. Тим же лайфом взагалі без проблем можна будо користуватись

Місто
Київ
selsdd, в мене при вимиканні світла працював і Водафон декілька годин точно і Київстар, проте коли світла не було добу то інет був як і зв'язок тільки на КС і дуже поганий але був. Проте зазвичай вже через кілька годин після вимкнення про мобільний інет можна було забути,на лайфі він відвалювався одразу практично

Зверху