Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    600
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Саня-068, я білтше про то, що там 1500 чи скільки хвилин на ворога. В чужому регіоні самий нормальний тариф. В мене ваш регіон на КС, як майже самий дешевий з контракту, дає 300 хв за 275грн…Як на мене різниця помітна і вона не на користь кс

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Матвєй, головне не кількість хвилин на ворогів, а куди дзвонити. Для прикладу на Київстарі я використовую 40-50 хвилин на інші мережі, а якби користувався Лайфселл було б 500-600.

Місто
Львів
Як на мене різниця помітна і вона не на користь кс
Все залежить від телефонної книги. Якщо близькі, родичі та друзі переважно на Київстар, то переходити на Лайф не дуже зручно.
Тим більше, якщо в старшого покоління якигось 60-100 хвилин на "ворогів" - кожен раз пояснювати, що "зараз відіб'ю і передзвоню, щоб тобі хвилини не їло" якось тупо. Не вартує воно тої економії 80-100 грн. в місяць.

Місто
Вінниця
так перенеси номер на лайф. Рік за 180 грн
А якщо в його Kyivstar - "LOVE UA Базовий" за 125грн, йому що постійно прийдеться думати де знайти додаткових 55грн? Лайф вже не такий бюджетний, як був раніше.
В мене LOVE UA Магніт 2024,та й нажаль я ті 50 ГБ без тормоза витрачу за тиждень чи два а на КС в мене накопичилось 120гб які то не дуже використаєш нажаль

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Bester, у мене вінегрет абонентів. Але сімʼя на лайфі, тому наявність хвилин на всі мережі пріоритетніше, ніж доприкладу кількість гігабайт.Кс брав за звязок, але коли в них поламалась нормальна робота VO- послуг і плюс вимкнули 3ж, то користуватися стало досить напряжно. Лайф будує досить непогано 2100 і є 3ж(поки) де якість голосу та інтернет працює добре.

Зверху