ось весь список міських кодів які зараз у Інтертелекома:Дякую за підказку, заблокую і 048.
031, 032, 033, 034, 041, 043, 044, 048, 051, 052, 056, 061, 062, 064.
ну і звичайно 094 мобільний
Останнє редагування:
ось весь список міських кодів які зараз у Інтертелекома:Дякую за підказку, заблокую і 048.
Так тема і є "для бажаючих флудити", все законно.Флудерастія у весь колір
Ось і відповідь. Крім одного форумчанина, якому дзвонять по роботі з провідного Укротелекома старі тітки із совковим підходом з якогось універа, реального використання міського номеру я тут не почув.048 хай буде, по фану
наприклад обмежений є функціонал по номеру 094, то можна перенести номер з легітимним кодом від слонів до ІТ і приймати дзвінки навіть коли 2 слоти для sim вже зайнятіТак тема і є "для бажаючих флудити", все законно.Флудерастія у весь колір
Якщо вже бізнес, то існують рішення для бізнесу з гнучким наповненням, конвергентними номерами та іншими плюшками.
Справді цікаво, в чому конкурентна перевага такого мобільного рішення, як віртуал з обмеженим функціоналом.
Якби на тій розетці продавали лише номер 094 за 120 грн, а також комплект 094 + міський номер за 150 грн із додатковою оплатою за міський, я б обрав лише 094.Ось і відповідь. Крім одного форумчанина, якому дзвонять по роботі з провідного Укротелекома старі тітки із совковим підходом з якогось універа, реального використання міського номеру я тут не почув.048 хай буде, по фану
Та до спини мені що без сімки, за інтернет додатково я кому маю платити, яка з того вигода??якщо згорнуть 3g, то лишиться 2G, дзвонити можна буде. Але не ІТ це єдиний оператор в Україні який може працювати без сімки взагалі. Вони можуть потім загалі на ітфон взагалі перейти повністюА через рік невідомо що буде з тим самим інтертелекомом при закритті мереж 3ж.це зараз поки ще рік всі будуть на акційних цінах, на тарифах red turbo та магніт, а ось через рік уже буде всьоВсе-таки форум не є показником масової залученості чи популярності.
В ІТ є зміни - перехід на GSM/UMTS,
Yezz - змінив умови та формат роботи,
Лайка схоже занепадає,
на 3моб стали більше дивитися на фоні здорожчання тарифів у великій трійці.
От ці зміни і обговорюються на мою думку
Та і якби тарифи і "популярність" у малих операторів така, що її особливо і не по монетизуєш
можна безкоштовний мобільний інтернет намутитиТа до спини мені що без сімки, за інтернет додатково я кому маю платити, яка з того вигода??якщо згорнуть 3g, то лишиться 2G, дзвонити можна буде. Але не ІТ це єдиний оператор в Україні який може працювати без сімки взагалі. Вони можуть потім загалі на ітфон взагалі перейти повністюА через рік невідомо що буде з тим самим інтертелекомом при закритті мереж 3ж.це зараз поки ще рік всі будуть на акційних цінах, на тарифах red turbo та магніт, а ось через рік уже буде всьоВсе-таки форум не є показником масової залученості чи популярності.
В ІТ є зміни - перехід на GSM/UMTS,
Yezz - змінив умови та формат роботи,
Лайка схоже занепадає,
на 3моб стали більше дивитися на фоні здорожчання тарифів у великій трійці.
От ці зміни і обговорюються на мою думку
Та і якби тарифи і "популярність" у малих операторів така, що її особливо і не по монетизуєш
де його хто дає??.можна безкоштовний мобільний інтернет намутитиТа до спини мені що без сімки, за інтернет додатково я кому маю платити, яка з того вигода??
Слони дають по акціям інтернетде його хто дає??.можна безкоштовний мобільний інтернет намутитиТа до спини мені що без сімки, за інтернет додатково я кому маю платити, яка з того вигода??
А з останнім кодом номер отримати можна?062, 064
коти пишуть що стартових пакетів 062 та 064 немає у продажуА з останнім кодом номер отримати можна?062, 064
Знайомих лякати.