Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    566
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Riznychenko,
Якщо з 00:00 до 03:00 на рахунку недостатньо коштів, плата знімається за пакет послуг на день — 10 грн.
Зверніть увагу, якщо на момент зняття денної плати на вашому рахунку є сума, менша за розмір плати, послуги в цей день можуть надаватися за спеціальною акційною ціною, що дорівнює розміру залишку коштів на вашому рахунку.
 

dzidzio

Генерал Свинорильських Військ
Реєстрація
23.04.19
Місто
Волочиськ
Телефон
iPhone 14
злизує у людей гроші
15 чи 16 років користуюсь Київстаром і ще жодного разу не "зникли" гроші. Я щось роблю не так?
КС - "вори" авторитетні.
Простий, очевидний гоп-стоп бо бєспрєдєлу - такі блудняки їм вже не цікаві, та і "вертухаї" не дрємлят)).
А вот розвести фраєра в рамках закону своїми резерваціями та іншими "особливостями білінгу" - вершина воровского мистецтва :pirat:
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
При чому ці особливості білінгу ніде не описані та немає рекомендації оператора як слід чинити, щоб ці особливості не зачіпали абонента. А в разі проблем ми вирішимо вашу проблему. "Спи спокойно, дорогой товарищ"...
 
Реєстрація
28.08.20
Місто
Львів
idea, це зрозуміло, особливості білінгу .
Мені було цікаво поспілкуватися на тему:
- крадуть з рахунку гроші;
- підмикають розважальні послуги без згоди споживача;
- з'являються в виписці невідомі витрати.
Просто я прихильник тримати на рахунку зайвих 50-200 грн., аніж слідкувати за копійками в кінці періоду. А тошариші стверджують, що Київстар обов'язково ці кошти вкраде - сумно, але це вже з розряду "міських легенд".
 
Реєстрація
28.08.20
Місто
Львів
та будь-який оператор у нас хороший
Саме так.
Задля цікавості покурив контрактні тарифи операторів. Вимоги 10 гіг, 150 хв. / міс (плюс-мінус). Вибору не багато, ціна одна і та ж.
Важко чітко вказати "найкращого" оператора, все залежить від покриття в місці проживання та "кольору" телефонної книжки.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Riznychenko, ні, екотел😉
Як ви можете стверджувати, що щось є кращим, якщо взагалі не орієнтуєтесь в тарифах і операторах?
Post automatically merged:

Ви це встигаєте використовувати?!
Не встигаю. Проте не маю такої проблеми:
тримати на рахунку зайвих 50-200 грн., аніж слідкувати за копійками в кінці періоду.
 
Реєстрація
28.08.20
Місто
Львів
взагалі не орієнтуєтесь в тарифах і операторах?
Орієнтуюсь в межах необхідного.
Для чітких відповідей існують Гугл і Ред.
Думав, воно вже в морзі, на одній полиці з Мобіличем.
Проте не маю такої проблеми:
Також не маю. Скидую "хвости" з картки і завжди позитивний баланс, хоч і є можливість мінуса.

Але, це вже відхилились від теми. Починали з кращого оператора і як Київстар краде гроші.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Але, це вже відхилились від теми. Починали з кращого оператора і як Київстар краде гроші.
Ви ж самі не чіткі і не зізнались одразу, що контрактний абонент.
А я казав не "краде", а "злизує". І потім, навіть, подав витяги, яким чином. Але до Вас не дійшло... Ну, так і буде: Гугл і ред розтлумачить.
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Я от не розумію політику контрактних тарифів lifecell. Тариф Лайфхак Контракт: лише 250 хвилин і 20 ГБ які можна "розкачувати"... На контракті мають бути серйозні люди, хіба вони будуть займатись розкачуванням гігабайтів?! Це натхнення школярів таким займатись. І хвилин обмаль як за такі гроші 155 грн. На припейді за ті ж гроші дають більше і навіть безліміт інтернет. Стривайте! Виходить, що lifecell менш цінує контрактних клієнтів ніж припейдних?! Це взагалі нонсенс бо контрактні клієнти більш цінні, бо постійно приносять прибуток. А припейдні можуть номер на полицю покласти. Як так взагалі може бути, що на контракті немає тарифів з безлімітним інтернетом а на припейді є? Чому не можна зробити не 30 днів а календарний місяць як у Київстара бо календарний місяць набагато зручніше для клієнтів? Таке враження що в lifecell повні дурні сидять які тарифи розробляють.
Тариф Platinum Контракт: 500 хвилин і 30 ГБ за 200 грн. Така сама історія. 500 хвилин це дуже мало як за такі гроші. Це Київстар собі може дозволити мало хвилин додати бо всі на Київстар і сидять. А lifecell що собі думає? На припейді за 200 гривень можна отримати набагато більше ніж 500 хвилин. То що на контракті заважає (окрім відсутності мозку менеджерів по розробці тарифів)? Я ще раз скажу, що контрактні абоненти більш цінні ніж припейдні але lifecell цього не розуміє. Ну то ринок розсудить (lifecell це лише оператор номер 3).
 
Реєстрація
15.04.12
Місто
Чернигов
По-моему, преимущество контракта над препейдом, в некоторой стабильности. Тариф, обычно, не трогают 2-3 года. А препейды всё "покращують та покращують ". Нужно не забывать, что здесь безлимит на Лайф и 250 на других. В отличии от 500 на всех, многим это выгоднее. Ну и насчёт того, что "все на КС", не соглашусь. У меня в тел. книге большинство на Лайфе, например.
 

Dawn

Nokia - Connecting People
Реєстрація
02.09.17
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Мені було цікаво поспілкуватися на тему:
- крадуть з рахунку гроші;
- підмикають розважальні послуги без згоди споживача;
- з'являються в виписці невідомі витрати.
Скажу зi свого досвiду про Київстар, але це було давно, ще в 2013-2014 роках:
1. У моєї тiтки почали списувати по гривнi щодня. Пiсля дзвiнка оператору стало вiдомо, що це плата за анекдоти в смс, які спочатку були на тестовій основі безкоштновними, а потім стали платними. Звісно, тітка нічого не замовляла навіть безкоштновно, а за гроші їй таке "щастя" тим більше не потрібно.

2. Одного разу я поповнив рахунок на 40 гривень, витратив 20, а інші залишив на "чорний день". Рахунок довго не перевіряв, а коли всеж-таки глянув, то там були лише 10 грн. Я здивувався, але забив - хто зна, може я де й "посіяв" їх ненароком... Але став уважнішим до користування телефоном. Що правда, це не завадило КС зняти й ту десятку. Оперу не дзвонив, тому що не люблю спорити, з'ясовувати стосунки, і т.д.; я просто взяв у КС 40 гривень екстра-грошей і не повернув їх :)
І із недавнього:
Моя бабуся на своєму бабушкафоні навчилась читати інтернет через оперу міні. I от через деякий час приходить смс, що послугу App Club не може бути продовжено через недостатнiсть коштiв на рахунку. Справа в тому, що при користуванні iнетом КС через оперу мiнi часто вилазить сторінка з рекламою послуги App Club, де для пiдключення (безкоштовно на тиждень) достатьно натиснути на посилання. Бабуся в цьому не розбирається, натиснула щось не те - і от, послуга підключена. Наче й не крадіжка і не шахрайство, а все одно для неуважних або стареньких людей це неприємність і, я б сказав, навіть підлість.
 

Dawn

Nokia - Connecting People
Реєстрація
02.09.17
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Швидш за все, в тексті СМС виділили короткий номер та ненароком зателефонували на нього.
Не пригадую вже, чи було смс, але з нокiї-звонилки там випадково здійснити дзвінок важко, там же підтвердження є, та й дочекатись з'єднання ще треба. Хай там як, а те, що спочатку це було безкоштновним, а потім раптово продовжили за гроші - трішки дивно з боку КС.

Одним словом, тримати лишні гроші на рахунку - краще не треба. На будь-якому операторі. Бо трапитись може будь-що.
 
Реєстрація
04.10.13
Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi RN8T, iPhone 7+
Який препейд, на який можна підключитись прямо зараз, дає справді безлімітний інтернет¹?

¹ Після використання перших 50-150 ГБ на максимально можливій швидкості в мережі швидкість інтернет-трафіку буде становити до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг на 4 тижні.
Через обмеження максимальної швидкості оператором, інтернет не перестає бути безлімітним. От, наприклад, у мене з роутера по проводу виходить 100 мбіт/сек, а через древній вайфай - лише 54 мбіт/сек. То що? Інтернет через провід у мене безлімітний, а через вайфай не є безлімітним? Безлімітний інтернет - це коли абонент не рахує мегабайти і не гризеться, що коли закінчиться пакет, то позапакетний об"єм протарифікують додатково. І швидкість в цьому випадку - пісня не з тої опери.
 

c0rax

Интернет-провайдер
Реєстрація
02.12.17
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
Місячне споживання - близько 100 ГБ
Швидкість - мінімум 5-7 Мб/с і однакова для усього об'єму.
Ціна - мінімальна з можливих.
Запитання:
Який тариф, якого оператору підключити, якщо у місті відмінно працюють усі три оператори 4G.
Как вариант, Smart Business или Этот (по сути один и тот-же, но подключить его будет несколько сложнее, но если постараться, то выйдет дешевле первого, при тех-же условиях).
И 100 ГБ тут далеко не потолок. Но соглашусь с тем, что 600, это действительно для многих очень дорого.
 
Останнє редагування:

c0rax

Интернет-провайдер
Реєстрація
02.12.17
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
Зачем же мне платить в 3 раза больше?
Здесь, за эту стоимость, получаете одновременно целых 3 SIM карты с безлимом и без шейпа по каждой.

Опять таки, я просто озвучил пример, без призыва к Вашим реальным действиям, возможного варианта "настоящего безлима", если таковой нужен.
Который здесь (судя по входящим сообщениям ко мне в ЛС и их кол-ву, от желающих подключиться на корпу) жаждет пол форума, при этом хотелка, что бы им его дали максимум за 100 грн, а то и еще дешевле ;)
 
Зверху